.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 103 от общо 103
    Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    хайде цар лъв, try better you make it too obvious

Ето ви идеи за подарък: тук;

Трябва първо да се прецени какъв тип човек е - от какво има нужда, какво ще го зарадва, да не вземете въдица на някой боксьор.
    Последно редактирано от takimir : 01-02-2014 на 09:38

Цитирай Първоначално написано от LeagueofShadows Виж мнението
    иии забраих че сте гаджета ве , няма повече да обладавам наркоманката ти приятелка обещавам

рицарю , тъй ли ти е прякора я кажи ве , средновековен вмирисляк

ииии я кажи щи пусне ли ся като я защитиш мухах не ве По скоро да изглеждаш още по нуждаещ се от дамска ласка , тъй като единствената ласка която често усещаш е тази на майка ти когато я чука съседа ти и циците и се допират във веждите ти семеина троика със сина си , тва не са вижда често , сухар еби си маиката аз излизам пръдльо

ходи я ужахвай и ще получиш уважение колкото лайната на дядо ти , тъпа гей приятелко ей как са издади много ще ти бъде налято утре пиклива малка чурко
    Някой може ли да ми отговори каква е концепцията в случая на използването на някакво измислено "ве" вместо "бе". И в общия случай е демонстриране на неграмотност, но пък тук си е направо тъпотия. От една страна автора на тая гнусна дебилна реплика обижда обекта на неговата смешна омраза, от друга страна подхожда деликатно към душата му и внимава да не го обиди като добави "бе" км обръщението. Та това не ми е ясно. Ако има някой запознат да ми каже, защото сериозно ме мъчи този проблем.
    *бе
    част. Разг.
    1. При обръщение обикн. към мъж или дете – за подсилване на обръщението и изразяване на близост, фамилиарност. Какво бе, Стояне• Иване бе, не ме ли чуваш• Кажи бе, детенце, какво искаш?
    2. За обръщение като израз на фамилиарност или пренебрежение. Стига бе, не може да бъде! Така ли бе• Хайде бе!
    3. За подсилване при изразяване на присъединяване към мнението, становището на събеседника. Да бе, да бе! Вярно бе, изчезнала!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си