.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Идея за подарък на най-добрия приятел?

Значи моят бест френд стана на 20 миналата седмица и утре ще се съберем няколко човека и искам някаква идея за подарък. Може шеговито,импровизирано и тн.

Подарък за момче забравих да вметна

Мега фен Аватара на tori
    Ти би трябвало да го познаваш най-добре. Сети се за нещо, което му е харесало или е искал примерно. Можеш да вземеш пури или скъпо вино/уиски ако пие или пуши. Запалка със весело пожелание или ташаклийска тениска примерно.

нямам време, утре ще имам 30-40мин да се разходя, исках нещо което да ми е по джоба, ако пушеше бих му взел запалка, знам че е моя отговорност да знам, ама ни моа се сетя за нищо

anonymous708973
    Guest
    Твоя бест френд има утре рожден и си се сетил сега да му търсиш подарък. Прекрасно приятелство.

Отивай в сексшоп и му взимай една стрес топка под формата на цица да се радва там, след като е за отбиване на номера.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ти пък в последния момент си се сетил...

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    скара или грил

Нещо от секс шопа

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Поръчайте му стрипизьорка.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

щом е за момче може да вземеш някой закачлив подарък като напр. http://podobro.com/index.php?route=p...tegory&path=59

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си