.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 108

Цитирай Първоначално написано от SummerWave Виж мнението
    e, мерси за разбирането, как щяхте да се чувствате, ако бяхте на моето място??

Като човек предварително знаещ какво ще последва, т.е. прецакан от себе си.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Какво подкрепа, да не сме в АА? Още много ще те ебът и зарязват. В крайна сметка винаги може да му се обадиш след 3-4 седмици и да му кажеш: -Здравей, аз съм еди си коя ако ме помниш, днес си правих изследвания и разбрах, че съм имала СПИН, лекаря ми ме посъветва да се обадя на всички с които съм имала контакт.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Ще го преживееш!
    Сега се пренасочи да си търсиш свестен човек за сериозна връзка, който да те цени, а не да те зарязва след първия секс.
    Грешката ти е била, че си изтъкнала девствеността си като проблем, затова се е възползвал толкова грубо от теб!

Какво подкрепа, да не сме в АА? Още много ще те ебът и зарязват. В крайна сметка винаги може да му се обадиш след 3-4 седмици и да му кажеш: -Здравей, аз съм еди си коя ако ме помниш, днес си правих изследвания и разбрах, че съм имала СПИН, лекаря ми ме посъветва да се обадя на всички с които съм имала контакт.
    Няма да мине номера, естествено, че използвахме предпазни средства, то от тоя ебач кво ли не може да се хване сигурно....

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Ще го преживееш!
    Сега се пренасочи да си търсиш свестен човек за сериозна връзка, който да те цени, а не да те зарязва след първия секс.
    Грешката ти е била, че си изтъкнала девствеността си като проблем, затова се е възползвал толкова грубо от теб!
    Права си, другият път ще изчакам докато опозная човека, явно един обикновен секс може да причини много болка...

anonymous708973
    Guest
    Обичайно момичетата се учим да се пазим от подобни инвидиди доста по-рано. Някои благодарение на горчив урок като при теб, други инстинктивно. При теб нещата просто се развиват по-бавно.
    Да, гадно е, ама ще ти мине. Просто момичетата като цяло доста повече се привързваме към някого, с когото уж правим само секс. Не прави грешката да спиш пак с него, не се поддавай. Гледай себе си и собственото си... благоденствие, ако мога да се изразя така.
    И да, позволила си му, но... както казах, на теб ти е трябвало урок, за да знаеш от какво да се пазиш. Страшно няма. Ще знаеш занапред.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Обичайно момичетата се учим да се пазим от подобни инвидиди доста по-рано. Някои благодарение на горчив урок като при теб, други инстинктивно. При теб нещата просто се развиват по-бавно.
    Да, гадно е, ама ще ти мине. Просто момичетата като цяло доста повече се привързваме към някого, с когото уж правим само секс. Не прави грешката да спиш пак с него, не се поддавай. Гледай себе си и собственото си... благоденствие, ако мога да се изразя така.
    И да, позволила си му, но... както казах, на теб ти е трябвало урок, за да знаеш от какво да се пазиш. Страшно няма. Ще знаеш занапред.
    Да, права си, аз доста по-късно узрях за някои нещо, включая и мъжете... Това си е един вид урок, не мислех, че толкова ще се привържа към него от единия секс....

Първият път наистина е много важен и момичетата трябва да внимават с кой си лягат, защото после може горчиво да съжаляват...

anonymous708973
    Guest
    Лошото на по-късния сексуален контакт е грешните изводи. Сега е напълно възможно да захванеш да изповядваш теорията, че трябва да се чака по няколко месеца и т.н., тоест да се обърнеш на 180 градуса.

Просто помни, че животът е във всички нюанси на сивото, а не черно-бял и не третирай бъдещите си гаджета на база грешките на първия.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Това

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от pure_girl Виж мнението
    Няма да мине номера, естествено, че използвахме предпазни средства, то от тоя ебач кво ли не може да се хване сигурно....
    спин не се предава само по полов път, а и след месец едва ли ще помни всичко
    n00bs

спин не се предава само по полов път, а и след месец едва ли ще помни всичко
    Не сме си рязали вените...

Мега фен Аватара на babity
    Уффф! Кат' чакаш толкова за първият път (голямото важно :х) поне се предполага, че си съзряла на акъл, а то... Какво очакваш? Т'ва между краката ти може да окаже влияние в някои ситуации, но когато знаеш как да го ползваш. Нима очакваш заради единия секс, който в момента надали е на няк'во неземно ниво да го вържеш за себе си? Не само, че е наивно, глупаво е като разсъждение. Още по-глупаво е, че очевидно смяташ, че сексът е подарък, който правиш на някого, зат'ва ти е тъпо, че той не се чувства длъжен в момента с нищо. Когат' разбереше, че си просто една от многото, ще имаш много по-приятен живот.

Мега фен Аватара на baby_baby
    След като си знаела че той е женкар за какво изобщо си си легнала с него като трябваше да се сетиш какво ще стане

Unhappy

Това означава ли, че съм наивна?

Да, и по мои наблюдения доста момичета сте такива, да позволявате на някакви негодници да ви замайват главите по такъв начин. Друг е въпроса, че си го направила за първи път с човек, с когото дори не си обвързана, а е просто някакъв познат там. Смисъл... какво очакваше? На 21 години си, би трябвало вече да имаш усет към тези неща и да си по-предпазлива. Разбирам ако беше на 16...

Виж, съжалявам ако звуча критично, но просто се чудя как може да позволявате на такива цървули да ви баламосват така и вие да им се връзвате на "сладките" приказки. Жалко, че си станала бройка на поредния нещастник.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Авторке, не си наивна не се притеснявай. Така си решила, така си постъпила. Осъзнавайки, че си сгрешила следващия път ще си избираш партньора и ще се опитваш да го опознаеш максимално преди да го допуснеш до себе си. Всеки се учи от грешките си - ти си разбрала своята. Проблемът е, че с времето ти си превърнала девствеността си в комплекс, който те е мотивирал да легнеш с когото и да било, за да се отървеш от нея. Следователно не си се замислила дали това е точния човек за теб. Но това в никакъв случай не те прави наивна.

Към горния пост - мисля, че няма как момичето да има усет като никога не е имала подобно преживяване и връзка с мъж. Това, че е загубила девствеността си на 21 няма никакво значение. Дали ще го направи много по- рано или по- късно вероятността да се случи това е реална.

Мислила ли си, ако той се сети за теб и те потърси, как ще постъпиш?

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Уффф! Кат' чакаш толкова за първият път (голямото важно :х) поне се предполага, че си съзряла на акъл, а то... Какво очакваш? Т'ва между краката ти може да окаже влияние в някои ситуации, но когато знаеш как да го ползваш. Нима очакваш заради единия секс, който в момента надали е на няк'во неземно ниво да го вържеш за себе си? Не само, че е наивно, глупаво е като разсъждение. Още по-глупаво е, че очевидно смяташ, че сексът е подарък, който правиш на някого, зат'ва ти е тъпо, че той не се чувства длъжен в момента с нищо. Когат' разбереше, че си просто една от многото, ще имаш много по-приятен живот.
    Мдаа.

темата е фейк, и да не е , първо мисли после действай.. като поечето си лягате с най-големите отрепки кво да ти кажа ? шит хепънс

тъпо ли ти е ? ха-ха
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Станалото станало. Нямам как да върнеш времето назад, така че радвай се, че все пак си го разбрала що за боклук е. Смисъл от отмъщение няма, той кретена и мръсно да му направиш, няма да разбере защо го правиш. Така че смело напред, и следващият път, в който тръгнеш да правиш секс с някой, се убеди, че той има чувства към теб, и чак тогава в леглото. Иначе пак може само да те използват за секс-кукла.

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Здравейте. На 21 съм и доскоро бях девствена..., но реших да изгубя девствеността си с един познат, който преди да спи с мене ме затрупваше с комплименти и есемеси, а когато нещото се случа, ме заряза скоро след това. Чувствам се наистина ужасно и адски много съжалявам. Същият човек е с адски голямо самочувствие и голям брой момичета около него. Защо си мислите, че стана така? Случвало ли ви се е и на вас?
    Кофти те е, че те е наебал или ти е кофти, че те е зарязал?Мисля, че второто?!

И аз това се чудя
    но както е лафа, докато има балъци, ще има и тарикати
    Аз го знам така тоя лаф: "Има ли будали, работата ще върви!"

Ами трябва много да внимаваш следващият път, защото за съжаление за 95% от мъжете секса е най-важен и те биха минали през невероятни неща за да се доберат до това... трябва да търсиш много повече от добро отношение, интелект или физическо привличане. Това в случай че не искаш отново да се повтори тази история и то в много по-голям мащаб... хората се зарязват по този начин не само след 1 секс, а след 5-10 години "сериозна" връзка... и тогава болката и начина по които се чувстваш сега е хиляди пъти по-голяма.

Сладурче, на колко каза, че си? 15? О, не.. 21.. предполага се, че на тази възраст човек има развита по-добра мисловна дейност. Главицата ти не е само за красота, от време на време, ей така за разнообразие, я ползвай да мислиш. Не, момчето не е виновно, вие-които си отваряте краката лесно след някое друго смс-че и мила дума, без много да се замисляте сте го направили такъв. В крайна сметка това е животът, не живеем в романтична комедия с Дрю Баримор, след първия ни път, не потегляме към залеза хванати за ръка. Get over it and move on. Животът не свършва с това.. и повярвай ми, едва ли ще ти е последната забивка със секс за една вечер.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си