.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 108

Hybrid View

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Чакай малко.. вие сте били заедно, така ли? Само аз ли си мислех, че просто сте правили секс. В смисъл, наистина просто секс.

И да, все още те прави наивна, защото си знаела, че ще те зареже, но не си обмислила алтернативния вариант. А именно този, че можеш да развиеш чувства съм него, след като сте преспали. И по този начин си се оставила чувствата да те завладеят след "експеримента". Да, знам - човек не може да контролира чувствата си, но това не е оправдание.

Нямам желание да разкривам личния си живот тук. Отхвърляне от момчета, които съм харесвала/била съм влюбена.
    *сън*

Имахме връзка около 2 -3 седмици и след което правихме секс и той ме заряза, като преди това ми разправяше колко я влюбен, чак ми е смешно като се сетя.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от pure_girl Виж мнението
    Имахме връзка около 2 -3 седмици и след което правихме секс и той ме заряза, като преди това ми разправяше колко я влюбен, чак ми е смешно като се сетя.
    ОМГ! Не само аз попадам на идиотки!!!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от pure_girl Виж мнението
    На твое място щях да се притесня, ако ме беше зарязал преди секса, тогава щеше да е тъжно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си