.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Кога е нормално в наше време млад човек да си загуби девствеността?

Беше ми интересно да си направя проучване по темата, тъй като съм срещал много палитрени мнения по темата, а и искам да знам за себе си дали е притеснително на 17 години момичетата да са ти тъмна Индия, също по гореопомената причина

Повече от фен Аватара на DeHu
    Има и други такива теми и отговорите са еднакви-както дойде.Не бива да напъваш нещата излишно,рано или късно нещата ще си дойдат на мястото.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Който когато иска само че за мен не е нормално на 12-13-14-15

Мислете като губите девствеността си. Не само на каква възраст, а и най-важното - с КОГО!!! Да, не е нормално да е на на 12-16, но и по-късно да е, бъдете предпазливи и не го правете само защото му било дошло времето. Наскоро ми попадна една интересна статийка. Става въпрос за ТЕЛЕГОНИЯТА, който иска да разбере що е то "телегония", нека чете: http://eltimir.ovo.bg/news/telegonija/2013-09-26-346

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Абе на 17 момичетата да са ти тъмна Индия, въобще не е добре...

Мега фен Аватара на babity
    Когат' ти е айляк. То и да ебеш кат' разпран, пак не е гаранция, че момичетата няма да са ти тъмна Индия. Просто се забавлявай и използвай презервативи. Колкото повече се вкарваш във филма, че закъсняваш, че изоставаш от някого, толкова повече се отдалечаваш от заветния момент.

Повече от фен Аватара на Nonetheless
    Така. Значи по този въпрос трябва да се направи тема (която да я направят важна модовете). И в тази тема (както и във всичките 1237821736723261362713721942 теми с подобни въпроси) чисто и просто да се каже : НЯМА фиксирана възраст, след или преди която ТРЯБВА/ или е НОРМАЛНО да си изгубил девствеността си. Всичко е строго ИНДИВИДУАЛНО. За жалост има хора, които внушават неща от типа на "Ако не си правил/а секс преди да навършиш 16(/17/18 и т.н) си пълен неудачник и загубеняк". А също го има и "УАУ правила си секс на 15, тъпа к*рва". Това сичкото са ПЪЛНИ простотии.

Всичко зависи от ТЕБ и какво ТИ искаш, и не трябва да се влияеш толкова от чуждото мнение, и не само в конкретния случай.

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Кой когато се чувства готов.

Естествено на 12. След това, както ще ти кажат всичките ти приятели докато пушите цигари зад даскалото, си супер загубен.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    *facepalm*

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Nonetheless Виж мнението
    Така. Значи по този въпрос трябва да се направи тема (която да я направят важна модовете). И в тази тема (както и във всичките 1237821736723261362713721942 теми с подобни въпроси) чисто и просто да се каже : НЯМА фиксирана възраст, след или преди която ТРЯБВА/ или е НОРМАЛНО да си изгубил девствеността си. Всичко е строго ИНДИВИДУАЛНО. За жалост има хора, които внушават неща от типа на "Ако не си правил/а секс преди да навършиш 16(/17/18 и т.н) си пълен неудачник и загубеняк". А също го има и "УАУ правила си секс на 15, тъпа к*рва". Това сичкото са ПЪЛНИ простотии.

Всичко зависи от ТЕБ и какво ТИ искаш, и не трябва да се влияеш толкова от чуждото мнение, и не само в конкретния случай.
    Това, че 10 идиота се чудят кога да се проеб*т, не значи, че има нужда от важна тема.

Когато искаш си губи девствеността. Единственото, което трябва да се каже по темата е, че след 20-и-няколко-годишна възраст това, че си девствен МОЖЕ да повлияе лошо на психиката ти. Повтарям, удебелявам и подчертавам 50 пъти думата МОЖЕ.

Повече от фен Аватара на Nonetheless
    @ Lil
    10 идиота само в последната седмица.

След 20-и-няколко-годишна възраст може да ти повлияе девствеността само ако страдаш от липса на самочувствие. Която всъщност е и една от причините за девствеността ти.

забелязвам че има голямо недоразумение относно разбирането на въпроса ми- благодаря за отделеното време и коментари но може би заради повърхностен прочит сте реагирали първосигнално- не обвинявам никой де, знам че е нормално. Сега, не агонизирам като петел в овулация хора девствен съм малка ми е пишката помощ. А искам да знам кога повечето си губят девствеността и защо, а за себе си искам да знам дали, в съответсвие с останалия свят, имам повод за някакво притеснение и трябва ли да правя нещо насочено към мен, т.е. към отношението ми, манталитета и т.н. Въпросът ми може да прилича на тривиален, но всъщност е по-различен, с друга посока на мислене. Нещата, които иначе обяснявате са ми ясни. Надявам се да съм вкарал повече яснота по темата. И сърдечно благодаря за телегонията, любопитната алтернативна информация винаги е добре дошла в моя дом

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    14-15-16 макс

по-нататъка вече си говорим за изостанали хора
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на Cloud9
    В днешно време нищо не е нормално! Но ако за по принцип питате- когато човек разбере че не се забременява от въздуха и знае как да се предпазва от болести.

Повече от фен
    Нормално е когато имаш акъл. А не да правиш секс и после 2 седмици след тва да пускаш теми по форуми "бременна ли съм". За тея хора секса е много повече неприятно нещо от колкото приятно. На 17 си ок спокойно имаш още 2-3 години преди да стане притеснително

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Първия път е много важен момент в живота и трябва да е с подходящия човек независимо кога!
    Естествено,че има и някаква възрастова граница. Нормално е да започнеш да мислиш за това след 15 год. възраст.
    Не трябва да се тревожиш как ще мине,защото като за първи път трябва да се забавляваш максимално.

Цитирай Първоначално написано от Dam Yeo Wool Виж мнението
    Първия път е много важен момент в живота и трябва да е с подходящия човек независимо кога!
    Естествено,че има и някаква възрастова граница. Нормално е да започнеш да мислиш за това след 15 год. възраст.

+++

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Не мисля, че има определена възраст, тъй като всеки се развива сам за себе си и всеки е на различно ниво психически. Не е нормално на по-малко от 15 да си сменил/а вече няколко партньора/ки, на 16 и нагоре е по-приемливо. Най-добрата възраст според мен е 17-18, но е супер тъпо някой като си мисли, че като си се прое**л толкова късно, си няк'ъв неудачник.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Когато му дойде времето.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Hilary_
    След 18 .. всичко преди това (за мен) е подранило!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Когато си наясно, че сексът не е само удоволствие, а и отговорност спрямо партньора ти и теб самия, информиран за евентуални рискове и как да се предпазиш от тях.

Супер фен Аватара на zero
    Да !!! Не е важно кога, а е важно с кого ... !!! Остави ти, че ще спиш с момче на 14/15 - няма проблем, но след това ако целият квартал знае е малко тъпичко или ако те забремени, или ако те нарани ...
    Истинските мъже не споделят с колко са били в леглото, не се хвалят, не гледат да изпъкват
    Те показват какво могат в леглото и извън него само на една жена !

Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    След 18 .. всичко преди това (за мен) е подранило!
    Точно. Неслучайно законът е приел тогава да си пълнолетен. На 18 вече се смята, че си зрял психически и физически, можеш да понесеш последствията за действията си

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ndesign Виж мнението

Според демократичната еврейска пропаганда...

оправи ми настроението с тази статийка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си