.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тревогите и притесненията от първия път - Съвети

Здравейте , преди няколко дена ми беше първия път (на 17 съм). Ден преди него точно ми беше свършил цикъла.
    По време на половия акт нямаше разни изцепки например - скъсване на презерватив, изхлузване, даже и не свърши докато го правехме. След като приключихме получих силни болки в корема, които продължават вече втори ден.
    И да , въпроса ми е на какво се дължат тези болки в корема ? И има ли вероятност да съм забременяла ? .. въпреки, че както казах не е свършвал или поне не в мен , или по мен, но нали има една предеякулационна течност, която съдържа минимални проценти сперматозоиди и ме плаши малко това..
    Моля, за компетентни мнения и съвети, защото колкото и да съм чела относно секса си ме притеснява пак!

Няма как да си бременна, щом не е имало никакви гафове... Може би ти и идва и затова те боли корема.

Свърши ми в петък, правих го в събота. Възможно ли е да ми идва отново ?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не си бременна

И аз така предполагам, но понеже ми е за пръв път и съм стресирана леко. А болката в корема от какво може да е ? Все пак да си кажа, че си влезе целия и според мен най-вероятно е раздразнено вътрешно нещо, аз така си го обяснявам.

Голям фен Аватара на Котка.
    Е, тая течност няма как да е попаднала в теб като сте го правили с презерватив. ;д
    Още ли те боли корема?Ниско долу ли те боли/ше?

Да, все още ме боли. Започна да ме боли точно след като приключихме със секса, и продължава още да ме боли ниско долу.

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Нищо ти няма - от внушение може да си докараш доста беди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си