- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отслабване с ок. 4 кг за 4 седмици?
Здравейте, според вас възможно ли е да сваля 4-5 килограма за 4 седмици, започнах от вчера, та до към Коледа дали ще има резултати? Храня се доста оскъдно, но не твърде малко, т.е. ябълки предимно, Активиа, салати, ориз ако ми се прияде... Напълно изключвам сладко и тестено, всякакви полуфабрикати, и тея два дена съм на около 600 калории на ден, странното е, че въобще не съм гладувала.
Мерките ми са отвратителни - 167 см 57 кг (на 16 години съм) , а историята на моите опити за отслабване - нескончаема, и все пак г/д успешна, преди време свалих около пет кила.
Освен това хранене, което -горе написах, ще ходя 3 пъти седмично на фитнес за по час и половина, ще вървя колкото се може повече пеша.
Съчетавайки така храненето и движението, дали ще се получи моята работа за 4 седмици, имам си повод да е за тогава, и ме интересува дали според вас е възможен някакъв видим резултат?
Благодаря предварително, съжалявам за баналната тема, просто когато ножът опре до кокала...![]()
П.С. От октомври слабея, бях 60 килограма, сега нали съм 57, ходя си на фитнес, движа се, но просто тая храна... В пубертета често ми се случва да си 'изяждам' чувствата, което е кофти за фигурата...Но сега няма накъде повече да се разсейвам от целта ми, която е 54-53 килограма.
“Look down at me and you see a fool;
look up at me and you see a god;
look straight at me and you see yourself”