.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тъмни кръгове под очите

Наскоро забелязах, че имам тъмни кръгове под очите. Не, че не съм ги имала и преди, но сега им обръщам внимание. Много ми пречат и ме дразнят, а и останалите около мен ме питат защо, какво, как... Кажете ми някакви кремчета или съвети, за да изчезнат, моля. Четох в интернет, че може да се дължи на недоспиване. Аз си лягам късно и ставам рано, не повече от 7-8 часа спя. Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Не знам колко тъп трябва да си че да питаш другите защо имали тъмни кръгове под очите. Не мисля , че има крем , който би ти помогнал. Наспивай се повече и ще изчезнат. А до тогава си вземи едно малко коректорче да не разпитват толкова.

Опитай се да спиш повече, пий доста течности и пробвай метода с двете резенчета краставица върху очите. А през деня може да ги прикриваш с течен коректор.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Благодаря Ви! Още тази вечер ще пробвам с резенчетата и ще си легна по-рано.

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Не мисля, че е само до спането, въпреки че и то определено оказва влияние. На някои хора им e природно дадено, ако мога да се изразя така. Може да е от липса на витамини също. Замисли се доколкото здравословно се храниш. Погледни това клипче, дано ти помогне: http://www.youtube.com/watch?v=YQJpom9FJx8 Междувременно можеш да прикриваш с коректор, друг изход няма. А на другите - май.ната им (освен ако не са родителите ти естествено )!
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Дам Йе Ул
    Guest
    Мисля,че трябва да поспиш повече и също можеш да изпозваш това:

http://www.ivis.bg/nivea-visage-aqua...%BB-p2159.html

Мега фен Аватара на baby_baby
    Спи повече а и си вземи някъв коректор

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Дам Йе Ул Виж мнението
    Мисля,че трябва да поспиш повече и също можеш да изпозваш това:

http://www.ivis.bg/nivea-visage-aqua...%BB-p2159.html
    Аз пък не съм съгласна за тоя крем. Най-добре си слагай чисто кокосово масло под очите. Преди да легнеш де! Много по-добре е от някакъв си измислен крем, който има 100 неща вътре.

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Кокосово масло?! :O Уау, това звучи интересно! Ти слагала ли си си? Не се ли подуват очите от маслото?
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Rimmel wake me up коректор и винаги нося слънцезащита,за мен са най-добрите средства срещу тъмни кръгове.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си