- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
За да е всичко чук, трябва и да му пише името в заглавието на темата.
Когато се съгласи, ще му сложим името.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
На мен нещо много ми се сяда... пак![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
кото му е на душата
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Как се казваш?
Кой набор си?
От къде си?
Учиш или работиш?
Фотографията хоби или професия е?
Защо се регистрира във форума?
I`m trying to make your dreams come true...
Казвам се Ангел. Набор 87. От Пловдив.Учил съм първо английски и български в Пловдивския, но се преместих в английска филология. В момента работя във фирма Фитнесгруп, занимаваме се с търговия на хранителни добавки и също така организираме състезания по културизъм, Strongman, а последно (неделята, която мина) организирахме на стадион Пловдив турнир по свободни боеве. Имаше 6 мача, бих казал беше доста сериозно срелищеДавам линк към клиповете, които направих. На който му е интересно нека ги види. https://www.youtube.com/user/angelbelchev87/videos
Фотографията ми е хоби. Започнах преди няколко години когато вкарвах дрехи в БГ и ми трябваха снимки. Използвах фотоапарата на приятел, но така се зарибих, че си взех и аз. Оттам се почна![]()
Последно редактирано от AngelBelchev : 09-09-2014 на 11:24
Регистрирах се, защото дълги години част от работата ми е консултант по теми с хранене, тренировки, хранителни добавки, стероиди. От време на време в раздел Спорт и Здраве поствам и ще продължавам да поствам разни полезни статиики. Заради този раздел всъщност се регистрирах, но виждам, че има и други доста интересни неща, които се разискват тук.
ама ти си се регистрирал преди месец само? :о
имал ли си стар профил, познавате ли се с картача, че те сложи на стола?
ти самият взимаш ли добавки, стероиди и тн? какво мислиш за момчетата, дето масово се тъпчат с хапчета и после се хвалят с мускулите, които дефакто не са тяхна заслуга?
какъв фотоапарат имаш?
какво обичаш да снимаш като обект - хора, предмети или природа и защо?
обвързан/необвързан?
в какви взаимоотношения си с родителите си?
какви са трите ти най-добри качества?
Опиши се с 3 думи
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Нямам стар профил, с Вальо се заговорихме за рисунки и преди няколко дни ми каза за стола. Реших, че ще е интересно и се съгласих
Добавки взимам когато тренирам усърдно - основно рибено масло и храносмилателни ензими.
Стероиди съм употребявал макар и малко, но съм чел достатъчно за тях и не препоръчвам ако човек не се занимава професионално със спорт. Освен това стероидите ако ще се взимат е добре човек да си направи едни пълни изследвания да види дали не му има нещо. Абе като ходеща енциклопедия съм по темата, който има питания - да ми пише лично. Пари за съвети не взимам
За пичовете, които търсят shortcut to victory чрез химия ще го кажа така - прецакват си собственото развитие ако ги употребяват твърде рано. Ефектът от тях е предимно водна задръжка (особено при най-широкоупотребяваните метан, енантат естера на тестостерона, анаполон и прочее) - мускулите изглеждат големи и плътни, силата се повишава... абе приказка като цяло. Но след край на цикъла много хора губят почти всичко от каченото и се дразнят, а всъщност е можело да задържат огромна част от натрупаната маса ако разбира се са се хранили, тренирали и излезли от цикъла както трябва. Друга грешка при начинаещите химици е предпочитанието към хапчетата, а не инжекциите. Масово в стероидните молекули при хапчетата има атом в 17-алфа алкидна позиция, което ги прави токсични за черния дроб, а те ги приемат като бонбони без да са се поинтересували. Достатъчно е било, видиш ли, че някакъв мутант в залата ги е зарибил.
Фотоапарата ми е Canon 600D с обективи Canon 50mm f/1.8 i Tamron 18-270 f/3.5-6.3. Обичам да снимам всичко красиво и/или идейно. Ако един ден се занимавам професионално с това, бих предпочел travel photography. Искам да обикалям света, да снимам уникални кадри, събития, бит и култура. Да не говорим, че подобни снимки се плащат абсурдно добре от national geographic, animal planet, discovery, etc.
С нашите се разбирам като цяло. Живея самостоятелно, но ходя да ги виждам от време на време. Единствено с брат ми не се разбирам, но и нямам желание.
Трите ми най-добри качества? Лоялен съм към хората, но и отмъстителен ако ме преебат. Гледам философски на нещата от живота, рядко се поддавам на първични емоции - ако нещо ми създаде гняв не реагирам на момента, а на другия ден, когато съм се наспал и премислил. Третото може би е, че като започвам връзка с момиче я започвам с идеята да бъде последна. В смисъл такъв, че като съм с една - съм с една. Не кръшкам, а ако тя направи белята - голяма работа, пътя и следващата.
Имаш ли друго хоби освен фотографията?
Каква музика слушаш? Имаш ли любима песен, изпълнител, група?
Имаш ли татуировки и ако да, какви и защо си си ги направил?![]()
Хобита многоОбичам да обикалям по планината, по възможност с кучетата ми като са на вилата. Нещо като хоби ми е да се занимавам с търговия в ибей и амазон, изкарват се прилични пари. Когато имам повече свободно време обичам да играя игри като League of Legends, Hearthstone, но напоследък ми се случва по-рядко.
Слушам всичко, нямам ограничения - важното е песента да ми хареса. Под всичко, разбирай всичко - рок, поп, опера, метъл, чалга, полка ако щеш.
Имам 2 татуса. Единия (който ми е и първи) исках да е нещо голямо, което не съм виждал преди и се спрях на това https://m1.behance.net/rendition/mod...1246117235.jpg .
Втората ми е тази:
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...32733832_o.jpg
За да изпружа среден пръст на всеки, който ми каже, че татуировките са лошо нещо.
Последно редактирано от AngelBelchev : 09-09-2014 на 13:12
Смяташ ли някога да напуснеш България, ако да - защо?
Как се виждаш след 10 години?
Имаш ли кола, ако да каква марка е?
Как определяш политическото положение на старана в момента? Въобще вълнува ли те това?
Чувстваш ли се успял в България? Ако да, защо?
Има ли нещо, което не си постигнал, ако да - какво е то?
Много яки татуси. Особенно големия![]()
Каква порода са ти кучетата? И имал ли си преди това други домашни любимци?![]()
големият татус е з-в-е-р-с-к-и!
какво мислиш за татуираните жени? секси ли са?
а за предразсъдъците за татуировки и боди арт като цяло? отказвали ли са ти работа примерно заради татуировката?
Ако напусна българия, то ще е заради държавата, а не заради страната. Спира ме приятелите и природата.
След 10 години се виждам женен с 2 дъщери и 1 син. Ако не съм се оженил до 35, ставам гей и умирам от спин.
Нямам кола.
Политическото положение е пълна трагедия в момента. Управляват ни крадци и мошеници, хората ровят из кофите за боклук докато гореспоменатите са станали по 300 кила и се чудят какъв джип да си купят този път. НЕ гласувам, то няма и за кой при условие, че всички до един са мошеници. С изключение на пича от Хиподил, не ми се рови в гугъл да му проверя името... Та гласувах за него не защото искам да ме управлява, а за да има още 1 глас против онази ехидна лисица Ахмед Доган с неговите циркове.
Чувствам се успял, не защото имам кой знае колко много пари, а защото имам много приятели, които и в огъня влизат за мен. Пожелавам това щастие на всеки.
Това, което не съм постигнал все още, а искам да постигна е да си намеря половинка, която хем да ми е най-добър приятел, хем да е единствената в леглото ми. Замислете се - с такъв човек КОЙ няма да е щастлив?![]()
Нямам абсолютно нищо татуираните жени, даже одобрявам ако не е прекалено многоНа такива предразсъдъци робува миналото поколение, когато е било масово прието, че ако имаш татуировки си бил в пандиза.
Дали са ми отказвали работа заради татуировките? Не, всъщност директорката в една от фирмите, в които работех беше по-нашарена и от мен и татусите ми + дар словото ми ми спечелиха позицията![]()
Как ли се е чувствал татуиста,докато е правил малкия татус
Влюбвал ли си се?
Страдал ли си за момиче,а момиче за теб?
Имаш ли си приятелка? Сгоден,женен?
Не е ли време за деца?
Липсва ли ти нещо/някой?
За какво все не ти стига времето и/или парите?
Две от тях са порода барак, а едното е гонче. Членувах в ловна дружинка преди време, но се отказах, защото реших, че да трепя животни ей така за спорта е безсмислено. Ако искам месо - отивам в магазина. Преди това съм имал пак кучета и котки. Последно исках да си купя оцелот или каракал, но струват маса пари, а и като пуснах запитване до агенцията за защита на животните ми казаха, че МОГА да притежавам такава котка, стига да имам 5 декара площ, където да живее.
Когато татуистката ми шареше пръста ме попита "от всичкото това тялото ти къде те болеше най-много", при което светкавично посочих кокалчето ми на пръста и казах - ей тукХарабия много боли на пръста...
Влюбвал съм се веднъж, момичето се казваше Катя и всъщност само за нея съм страдал. Разделихме се заради глупости, аз си бях виновен. След нея съм казвал вълшебните думички колкото да се разпиша, когато някое гадже ми ги каже първа.
Други момичета не искам да се хваля (то не е за хвалба), но са страдали за мен.
В момента сериозна приятелка си нямам. Бях сгоден за кратко, но момата не се оказа читава и избягах навреме.
Не мисля, че преди 30 ми е време за деца. Към 30-32 е kinda ok. Ако намеря свястна мадама сега му е времето да обикаляме, да правим неща заедно, абе да си създаваме спомени като цяло. Те дечурлигата ще се пръкнат като му дойде времето
Липсва ми малко повече воля.
Парите все не стигат за още ъпгрейди по фотографските ми техники.
Времето не ми стига да се качвам на вилата ми![]()
Последно редактирано от AngelBelchev : 09-09-2014 на 13:37