.
Затворена тема
Страница 122 от 354 ПървиПърви ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 026 до 3 050 от общо 8834
    Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    След 10 години се виждам женен с 2 дъщери и 1 син. Ако не съм се оженил до 35, ставам гей и умирам от спин.
    ехее, каква пък беше тази категоричност? предполагам убедил си се сам, че не винаги нещата стават както сме ги мислили по план.. ами ако не срещнеш подходящата до 35, ще хванеш някоя случайна колкото да ти роди деца ли?

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    ехее, каква пък беше тази категоричност? предполагам убедил си се сам, че не винаги нещата стават както сме ги мислили по план.. ами ако не срещнеш подходящата до 35, ще хванеш някоя случайна колкото да ти роди деца ли?
    Не разбира се. Ако ще правя деца, ще е по любов. Това го казах в кръга на шегата

Дагичке, от хумор не разбираш.

Супер фен Аватара на chupachups
    Кое би искал да имаш повече, момиченце или момченце, ии не е от значение. Защото съм слушала от доста момчета, че искат да имат синове.

Как се справяш без кола? Смяташ ли да ставаш шофьор?
    Не мислиш ли, че татусите се превръщат в някаква мода? Не вредят ли на кожата в определна степен и защо искаш да се рисуваш, как ти хрумна?
    Сам ли си гледаш животните? Ако да, по колко време им отделяш?
    Как пожела да ставаш ловец, при положение, че явно нямаш стаст?

Какво смяташ за повечето българи и мислиш ли, че можем да се организираме в свалянето на правителството ни?
    Какво ти е мнението за повечето посещаващи фитнес залата?
    От глупост ли записа българси в Пловдив и защо не работиш по специалността си?
    Каква е нормалната заплата за теб, колкото мислиш, че ти трябват сега и за отглеждане на две деца?

Цитирай Първоначално написано от chupachups Виж мнението
    Кое би искал да имаш повече, момиченце или момченце, ии не е от значение. Защото съм слушала от доста момчета, че искат да имат синове.
    Повече искам да имам дъщери. Ако имам момчета сигурно ще станат като мен. Те да са живи и здрави пък каквото излезе Иначе го знам лафа - имаш син - мислиш за 1 човек; имаш дъщеря - мислиш за половината град. Не робувам на тия предразсъдъци.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Как се справяш без кола? Смяташ ли да ставаш шофьор?
    Не мислиш ли, че татусите се превръщат в някаква мода? Не вредят ли на кожата в определна степен и защо искаш да се рисуваш, как ти хрумна?
    Сам ли си гледаш животните? Ако да, по колко време им отделяш?
    Как пожела да ставаш ловец, при положение, че явно нямаш стаст?

Какво смяташ за повечето българи и мислиш ли, че можем да се организираме в свалянето на правителството ни?
    Какво ти е мнението за повечето посещаващи фитнес залата?
    От глупост ли записа българси в Пловдив и защо не работиш по специалността си?
    Каква е нормалната заплата за теб, колкото мислиш, че ти трябват сега и за отглеждане на две деца?
    Имам крака и нямам проблем да плащам таксита когато ми се наложи. Но да, смятам да стана шофьор и то съвсем скоро.
    Засега според мен татусите не са някаква мода, по-скоро прищявка. Вредят на кожата ако се използват некачествени мастила. Не помня как ми хрумна всъщност... просто гореших.
    Кучетата ми са при нашите, защото живея в апартамент, а те са в кооперация и има двор с достатъчно място. Тези породи не са домашни
    Станах ловец заради бащата, да прекарвам повече време с него, но бързо разбрах, че това не е за мен. Нито другите ловци са на моя акъл, нито аз на техния. А и както казах - тези животни не са ми направили нищо, че да ги убивам. В интерес на истината през цялото време им преебавах лова и умишлено плашех животните.
    Можем, но трябва да се обединим. Припомнете си хан Омуртаг, синовете му и снопа пръчки.
    В залата ходят най-нормални хора, не са нито повече от другите, нито по-малко. Това е тяхното хоби и им харесва. На други им харесва да висят по баровете, да се наливат и сипят снимки във фейсбук, където са бом бок и не знаят къде се намират. И ВСЕ ПАК - кой съм аз, че да съм им съдник
    Реших да уча това по собствено желание, исках да науча езика, но категорично не и да работя по специалността си.
    Една нормална работна заплата според мен при този стандарт е 1000лв, взимам повече, но за отглеждане на 2 деца поне едни 2 палки на месец мисля, че си трябват. Може би и 3 ако човек иска нищо да не липсва на семейството му.

На планина с влак ли ходиш, сам, или с приятели? :д
    Срещал ли си качествени хора -ловци, или и в твоята дружинка е ,,батак''? Мислиш ли, че животните постепенно изчезват?
    Е добре бе, това трябва да се обединяваме вече стана банално и не казва нищо същественно. Мислил ли си по начините и въпросите, по които трябва да се обедим ? Комуникираш ли с колеги по тези въпроси и според теб повечето хора... обикновенни такива.. в обкражаващата ни среда - интересуват ли се реално?

И аз си мислих за 3 :Д но това далеч за мен не означава живот без лишения и спестявания, не мислиш ли?

На планина с влак ли ходиш, сам, или с приятели? :д
    Срещал ли си качествени хора -ловци, или и в твоята дружинка е ,,батак''? Мислиш ли, че животните постепенно изчезват?
    Е добре бе, това трябва да се обединяваме вече стана банално и не казва нищо същественно. Мислил ли си по начините и въпросите, по които трябва да се обедим ? Комуникираш ли с колеги по тези въпроси и според теб повечето хора... обикновенни такива.. в обкражаващата ни среда - интересуват ли се реално?

И аз си мислих за 3 :Д но това далеч за мен не означава живот без лишения и спестявания, не мислиш ли?
    Най-често с приятели ходя на балкана - с автобус.
    Качествени хора сред ловците бол наистина, просто не е моята среда. Длиа животните изчезват... определени видове да, други се множат като зайци.
    На въпроса ти за обединението - да, говоря от време на време с познати, но в крайна сметка не мисля да влагам време и енергия в подобни начинания. Всичко е обект на раздумка и толкоз. Ако имах власт нещата щяха да стоят по съвсем друг начин. Като се замисля не говоря много често с хората за неща като политика, а и не ме интересуват. Интересува ме на мен да ми е добре и на близките ми. Пет пари не давам за който и да е от управниците ни, не мисля изобщо за тях... а и съм убеден, че и те за мен не ги е еня, така че сме квит.
    Като стана дума за парите и гореспоменатите 3 бона/месец, имах предвид живот, в който имам всичко необходимо за съществуването ми, но без лишения и ВСЕ ПАК да остава и по някой лев за удоволствия като почивка, екскурзия. На повечето хора 3 хиляди лева на месец биха им били предостатъчни. Но виж, ако искаш да се занимаваш с нещо като (просто даваам пример) фотография и да обикаляш по света - тук говорим за съвсем други цифри. Фотоапарати, обективи, осветление, пари за път и много други разходи.

Мега фен Аватара на Dagichka
    Дагичке, от хумор не разбираш.
    ама ама аз откъде да знам, че се шегува, стори ми се категоричен като го каза и за туй, извинявам се :д

любим спомен от детството?

Пети клас, слънчево време, следобед. Усетих парфюма на една приятелка, с която си играехме на двора. Осъзнах, че ме кефи и получих ерекция.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Изглеждаш ми придирчив спрямо жените, вярно ли е или само така изглежда?

Вярно е Външния вид е важен, но искам и някакво обзавеждане между ушите. Бил съм с глупаво момиче, което беше готина, имаше направо черен колан по оргазми, но беше супер скучна връзка. Нищо друго съвместно не правехме почти... не е хава...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    какви спомени искаш да изградиш с половинката си?
    какво желаеш да почувстваш с нея?
    какво (откъм характер/интелект) те впечатлява в една жена?
    какво търсиш в една жена?
    а какво смяташ, че можеш да предложиш в замяна?

какво е в състояние да те разплаче?
    най-силната емоция, която си изпитвал е...?
    имаш ли тайни, които не си споделял на никого?
    ако отговорът е положителен, не е ли мъчително?

сподели ми песен.
    и любим цитат.
    и снимка.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    хем умна, хем хубава? Къде ще намериш такава? Под път и над път не се срещат, а тези които съществуват принципно са заети...

Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    На въпроса ти за обединението - да, говоря от време на време с познати, но в крайна сметка не мисля да влагам време и енергия в подобни начинания. Всичко е обект на раздумка и толкоз. Ако имах власт нещата щяха да стоят по съвсем друг начин. Като се замисля не говоря много често с хората за неща като политика, а и не ме интересуват. Интересува ме на мен да ми е добре и на близките ми. Пет пари не давам за който и да е от управниците ни, не мисля изобщо за тях... а и съм убеден, че и те за мен не ги е еня, така че сме квит.
    Според мен така разсъждават 99% от хората и точно заради това, никога няма да се оправим. Няма как да се обединим щом самите ние не се интересуваме, няма как да имаме нормални политици по този начин. Та, така, тези които имат власт - не ги интересува нищо, но и тези без власт не правят нищо. Кой ще е човека, който да обедини тогава всички? Не съществува такъв образ. Така ли е?

anonymous768631
    Guest
    Най-много ме вълнуват няколко неща засега:

Ще се класираме ли за Франция 2016 според теб?
    Какво те кара да не можеш да заспиш нощем?
    Какво те кара да не искаш да се събудиш сутрин?
    Иии, да, как си се представяш след 10 години?

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    хем умна, хем хубава? Къде ще намериш такава? Под път и над път не се срещат, а тези които съществуват принципно са заети...
    Тия заетите все някой ги заема.

ама ама аз откъде да знам, че се шегува, стори ми се категоричен като го каза и за туй, извинявам се :д

любим спомен от детството?
    ама той не се шегуваше напълно :Д на 40 ако нямаш дете, за кога? Просто според мен трябва да си промени идеалите към друго посока, ако така стане....

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    какви спомени искаш да изградиш с половинката си?
    какво желаеш да почувстваш с нея?
    какво (откъм характер/интелект) те впечатлява в една жена?
    какво търсиш в една жена?
    а какво смяташ, че можеш да предложиш в замяна?

какво е в състояние да те разплаче?
    най-силната емоция, която си изпитвал е...?
    имаш ли тайни, които не си споделял на никого?
    ако отговорът е положителен, не е ли мъчително?

сподели ми песен.
    и любим цитат.
    и снимка.
    какви спомени искаш да изградиш с половинката си? - не мога да ти кажа, никога не съм мислил за това, а на такъв въпрос не може да се отговори адекватно с 10 минути премисляне, съгласи се
    какво желаеш да почувстваш с нея? - Искам да я виждам по-често как се смее, защото ще й отива. Искам Искам да знае, че може да разчита на мен, че може да ми сподели всичко. Искам да правя много секс с нея и да я опитомя както аз си знам. Искам да почувствам, че мога да я обичам дори ако един ден не е с мен, а с някой друг - дори тогава.
    какво (откъм характер/интелект) те впечатлява в една жена? - впечатлява ме, когато е индивидуалист, когато държи на своето и не позволява всеки път тя да прави компромиси, искам да е силна, да й се усеща характера, да не се притеснява ако избухне в смях на някакво официално събитие, да е инат донякъде и поне от време на време да се опитва да си налага мнението. Иначе къде е искрата
    какво търсиш в една жена? - то общо взето каквото ме впечатлява, това и търся... демек използвай отговора по-горе
    а какво смяташ, че можеш да предложиш в замяна? - същото

какво е в състояние да те разплаче? - пфф, много работи
    най-силната емоция, която си изпитвал е...? - бягал съм за живота си от голяма мечка в гората
    имаш ли тайни, които не си споделял на никого? - да, доста
    ако отговорът е положителен, не е ли мъчително? - Изобщо. Мъчително ще е ако им ги споделя.

https://www.youtube.com/watch?v=v0NS...-UKX370Mehr_pC

Работи по-малко за друг и повече за себе си. Колкото по-малко работиш за себе си, толкова по-лошо ще живееш. Думата работа произлиза от „раб” (роб). -- Джон Д. Рокфелер

снимка на кого?

Град
    София, България
    просто любима снимка.

Според мен така разсъждават 99% от хората и точно заради това, никога няма да се оправим. Няма как да се обединим щом самите ние не се интересуваме, няма как да имаме нормални политици по този начин. Та, така, тези които имат власт - не ги интересува нищо, но и тези без власт не правят нищо. Кой ще е човека, който да обедини тогава всички? Не съществува такъв образ. Така ли е?
    О не, 100% има такива борци за свобода и справедливост. Просто казвам, че има много други неща, които лично мен ще ме направят много по-щастлив ако ги свърша. Като гледам първо себе си, не бива да го смяташ за егоизъм или нещо такова. Това не е егоистично, а ДОРИ и някой някога да успее да ме разубеди - първия ни инстинкт е самосъхранение. А и ако на мен ми е добре и стана по-силен и богат, няма ли в последствие ако реша да помогна и вече ИМАМ реална възможност (парична имам предвид, защото да нямам пари и да се тупам в гърдите, че ще освободя България от тиранията... несериозно е...) да съм далеч по-ползотворен от сега?

Цитирай Първоначално написано от kartacha Виж мнението
    Най-много ме вълнуват няколко неща засега:

Ще се класираме ли за Франция 2016 според теб?
    Какво те кара да не можеш да заспиш нощем?
    Какво те кара да не искаш да се събудиш сутрин?
    Иии, да, как си се представяш след 10 години?
    Значи ако говориш за футбол - нямам никаква представа Последния мач, който съм гледал беше преди 12 години някъде... България - Германия. Аз незнайно защо бях за Германия, те си и биха де Оттогава даже не знам в кой град какви отбори и играчи има и за какво се борят.
    Нощем проблема никога не е в заспиването - спя си като пън. Проблема е да се самонавия да спра компютъра и да си легна
    Алармата - шумът, който ме събужда. Това като го чуя и целия свят ми става крив и не искам да се вдигам от леглото. Това или някакъв много готин сън.
    След 10 години аз си казах и по-горе - жена и три деца

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    просто любима снимка.
    Някаква супер любима... май нямам. Но нали съм почти винаги с фотоапарата, това огромно плюшено мече беше изхвърлено до контейнер за боклук и стоеше някак си хем неестествено, хем естествено там. Ето го и него: http://photo-forum.net/bg/index.php?...AGE_ID=1857202

Мега фен Аватара на skatew
    wow много силна снимка.. поне на мен ми стана някакво тъжно като я видях
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Град
    София, България
    и на мен ми хареса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си