.
Затворена тема
Страница 140 от 354 ПървиПърви ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 476 до 3 500 от общо 8834
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Кой ще сяда последно?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Шматарока ще сяда Съгласна е.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    да се разпише тогава де : )
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Ей сега ще и се скарам да пише.

Како Ди, нямаш ли ми доверие?
    Последно редактирано от SonataArctica : 11-21-2014 на 18:20

Супер фен Аватара на shmatarok
    Дам сядам, добре.

Такааа!

Как се казваш?
    Любима игра?
    Игра, която очакваш да излезе?
    Игра, която искаш да разцъкаш, а нямаш време?
    Като си била малка, с какво си искала да се занимаваш?
    Какви сериали гледаш?
    Имаш ли си приятел?
    Какво обичаш да правиш в свободното си време?
    Любима книга?
    Любимо цвете?
    Любимо животинче?
    Какво мислиш за пенгвините? <3
    Типа музика, която слушаш?
    Какви фетиши имаш?
    Нещо, което искаш да направиш, но не си имала възможността?
    Цел в живота?
    Как си представяш живота след 5 години?

// После повече.

/// пЕнгвина е за заблуда на противника.
    Последно редактирано от SonataArctica : 11-21-2014 на 18:20

Как се казваш? Шматарок. Нямам желание да си казвам истинското име.
    Любима игра? Assassin's creed II, Skyrim, The Last of Us, Silent Hill са ми големи фаворити, Beyond: Two Souls, Fahrenheit: Indigo Prophecy и поредицата Black Mirror са ми любими
    Игра, която очакваш да излезе? Втората част на The Last of Us
    Игра, която искаш да разцъкаш, а нямаш време? Пф, една ли е - определено искам да си разцъквам TLoU, имам да довърша Thief, искам да си доиграя и AC поредицата... Доста свободно време ми трябва.
    Като си била малка, с какво си искала да се занимаваш?С какво ли не! Ветеринар исках да ставам, после адвокат, после исках да бъда лекар, имаше период, в който се гласях за археолог, след това се зарибих супер много по криминологията, после пак исках да бъда лекар и такам.
    Какви сериали гледаш? Различни общо взето. Supernatural, The Vampire Diaries ( ), Game of Thrones, The Walking Dead, House M.D., Malcolm in The Middle, Dexter много ми харесваше и така и не можах да преживея финала ..
    Имаш ли си приятел?

Какво обичаш да правиш в свободното си време? Зависи. Различни неща обичам, при хубаво време обичам да се разхождам и да обикалям наляво-надясно, примерно, иначе обичам да гледам филми, да ходя по заведения, на кино, на пазар, да обикалям забележителности, да пътувам. Според времето и компанията ми обичам да си прекарвам свободното време по различни начини.
    Любима книга?"Да убиеш присмехулник", "Вино от глухарчета", "То", поредицата "Хари Потър". Примерно.
    Любимо цвете? Нямам. Но предпочитам цветя, които имат силен и запомнящ се аромат - рози (градински главно), кокичета, зюмбюли. Люляк и магнолия също, макар че не са цветя.
    Любимо животинче?Зайци. :Д Кучета, котки (всичко от сем. Котки, ако трябва да бъда точна), обичам животните всъщност и ми е трудно да си избера едно. :Д
    Какво мислиш за пенгвините? <3 пИнгвините са много сладки и симпатично тромави. Напомнят ми на някои личности, сега като се замисля.
    Типа музика, която слушаш? Слушам всичко общо взето. Главно alternative и indie, ама също и доста комерс. :Д
    Какви фетиши имаш? Имам фетиш към официално облечени мъже. Изобщо хубави костюми, добре скроени и седящи добре, aww. Ако трябва да избера част от тялото - областта около ключицата ми действа доста ... хм, така.
    Нещо, което искаш да направиш, но не си имала възможността? Искам един ден да се събудя, да си взема чантичката и да си подаря поне един ден на непознато място. Без дразнители и вредители. Някой ден и това ще стане.
    Цел в живота?За момента цел ми е да се науча да не гледам толкова цинично на живота и да спра да свързвам новите преживявания с такива от миналото си. Като по-дългосрочно ми се ще да имам семейството, което никога не съм познала. (драма мъч. )
    Как си представяш живота след 5 години? Не мога да си го представя честно казано. Супер непостоянна съм и постоянно си променям намеренията, отделно вече съм забелязала, че ако си правя някакви планове или си мечтая за разни неща, после става нещо и всичко се прецаква напълно, та мисля, че ми е по-добре да се концентрирам върху настоящето.
    Все пак за да не съм съвсем капо - да бъда удовлетворена от последните няколко години, да съм си избрала къде да живея и може би да се замислям за семейство.

// После повече. - ) Данке.
    Последно редактирано от shmatarok : 11-21-2014 на 19:08

Мега фен Аватара на draid
    Бре, бре Skyrim. Нещо друго на Bethesda ? Нещо легално имаш ли ?

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Бре, бре Skyrim. Нещо друго на Bethesda ? Нещо легално имаш ли ?
    Играла съм и Dishonored, имам мераци за The Elder Scrolls Online, ама засега съм си само с желанията.
    АС, TLoU, Far Cry, Silent Hill - тези съм си ги купувала, ако това се разбираше под легално.

Това се разбира да Аз играх бетата на Elder Scrolls Online ама нещо не ме грабна. Очаквах доста повече. То като цяло никога не съм и бил голям фен на ES ама все пак...

Трябва да изнамеря някой, който я играе, да я пробвам - от там или ще ми мине мерака, или ще се зарибя, но така или иначе в момента нямам нито времето, нито възможността, та ще видим кога ще стане.

То времето винаги е проблема, особено за MMO жанра. Аз за това спрях да играя WoW преди години. А за съжаление вече и за StarCraft нямам време, а толкова я обичам. Ама така е какво да се прави, хубави си бяха ученическите години. AC всички са добри, но особено добра е трилогията за Ezio Auditore da Firenze.

Я кажи учиш ли и ако да какво ?

Аз и през ученическите ми години не съм имала излишък от свободно време, горе-долу тогава спрях да играя WoW, даже имах пауза от 1-2 години, когато нищо не съм играла.
    Иначе точно заради Ezio, втората част на АС ми е най-най-любима. Не че Brotherhood & Revelations са лоши, напротив, ама от трилогията първата е най-силна.

Уча, да, Computer Science with Management за момента.

Какво те накара да избереш тази специалност?
    Къде учиш? Защо този университет?
    Как започна да играеш игри?
    Защо продължаваш да играеш, няма ли по-приятни занимания за една дама?
    Последното ти здраво напиване? Какво се случи?
    Какво е политическото ти отношение? Какво мислиш за положението в България и положението в световен мащаб? Може ли да очакваме нещо "голямо" в близките няколко години?
    Голям страх?
    Как може един човек да покаже, че може да му се довериш?
    Какъв ти е идеалът за мъж?
    В каква посока мислиш, че си се развила за последните няколко години?
    Какво би искала да промениш в себе си?

Какво те накара да избереш тази специалност? IT винаги е била най-интересната сфера за мен, с непрекъснатото си развитие и изменяне, постоянно се случва нещо ново, държи ми интереса, така да се каже, та ми е интригуващо да се занимавам с това. Реших да си избера joint degree с бизнес, за да мога допълнително да си разширя периметъра, когато дойде време за търсене на постоянна работа. Освен това бизнесът ми дава приятен баланс между техниката и хората, ако мога така да се изразя, ако трябваше да се занимавам само със задачи и програми, едва ли бих била щастлива, да не говорим, че сигурно ще се побъркам в един момент.
    Къде учиш? Защо този университет? University of Edinburgh. Всъщност всичко стана на шега, честно казано. В друг университет целях да се преместя, но в крайна сметка ме приеха и в Еди и реших, че това ще е.
    Как започна да играеш игри? Преди много години на една Коледа нашите по някакво невероятно стечение на обстоятелствата ми подариха Nintendo някакво май беше, дори нямам представа от къде им беше хрумнало, тогава изобщо не си бях представяла, че има такива неща. Със супер марио се започна всичко първоначално, после на братовчед ми започнаха да му купуват техните супер много игри, имаше и едно момченце, което ме харесваше и се събирахме в тях редовно да ми показва новите си дискети. Общо взето се зарибих покрай тях двамата.
    Защо продължаваш да играеш, няма ли по-приятни занимания за една дама? Разтоварвам се по този начин, освен това така поддържам контакт и прекарвам допълнително време с някои хора.
    Последното ти здраво напиване? Какво се случи? 6 септември 2013. Ходихме на механа компанията, беше много забавно до момента, в който не решихме да включим някакво вино (розе май беше) към останалия изпит алкохол. На следващия ден смяната ми на работа започваше в 7 сутринта и имах 80 стаи изпращане, беше прекрасно изживяване просто, особено като добавим, че се падах да работя с най-мързеливите си колеги. Първият и последен път, когато вдигнах ръце от всичко и се затворих в офиса на шефката на тъмно и самичка, много бях зле тогава. :/
    Какво е политическото ти отношение? Какво мислиш за положението в България и положението в световен мащаб? Може ли да очакваме нещо "голямо" в близките няколко години? Ммм, гледам да се държа в течение на случващото се в България, интересувам се и от случващото се в UK, все пак живея тук, но не се смятам за толкова веща в материята, за да изкажа някакво конкретно мнение и да имам претенцията, че разбирам особено. Положението в България - ами, зле ми става като се прибирам, честно. Хората са толкова обезверени, озверели, къде от завист, къде от бедност, негативно настроени, мрънкащи, това в по-голямата си част. Страната ни е перфектна среда за развитието на паразити, като в това определение влизат ненаядени алчни политици и разни малцинства, общо взето не ми се коментира особено. Като прогноза бих казала, че и по-зле ще става, в един момент ще се удари напълно дъното, друг е въпросът дали тогава ще тръгнем нагоре или ще започнем да копаем още по-надолу. Хората трябва да започнат да изразяват единно мнение и то така, че то да се види. Не става само с мрънкане из форумите и оплакване из кръчмите. Общо взето темата е дъвкана милиони пъти, не мисля, че имам какво ново да кажа.
    Голям страх? Страх ме е от кранове. Много неудобно се чувствам, ако трябва да мина под такова нещо или да вървя в близост до него. Също ме е страх от високо понякога, от провал, до някаква степен от отхвърляне, нормални неща общо взето.
    Как може един човек да покаже, че може да му се довериш? Като не ме притиска и не настоява да знае всичко веднага. Аз имам нужда главно от време, за да свикна с присъствието на някого в живота си до степен, до която да започна да се доверявам повече.
    Какъв ти е идеалът за мъж? Доста ми е трудно да си формулирам отговора. :Д Идеалният мъж би бил достатъчно уверен в себе си и възможностите си, би имал добър баланс между своите си, лични интереси, работата си и семейния си живот, да знае как да се грижи за себе си и близките си (много се възхищавам на мъже, които желаят и взимат дейно участие във възпитанието и отглеждането на децата си), да има свое собствено мнение относно всичко и да не се притеснява да го изразява, особено що се отнася до връзки и прочие, да може сам да си взима решенията, не да чака мама/жена му/приятелите му да му казват какво да прави (мех, и такива познавам :Д), да е достатъчно търпелив, че да ме понася... Да е далеч от идеята "Всяка вечер в 19:30 салатата с ракията и новините". Да не е ревнив и да може да готви. До някаква степен искам да е човек, който да ме кара да му се възхищавам и на когото да гледам като пример. И да ме приземява, когато се разфуча или по-скоро да ме опитоми донякъде.
    В каква посока мислиш, че си се развила за последните няколко години? Станах по-независима от всякога, спрях да разчитам толкова много на хората в по-голямата част от времето си. Не знам дали е в положителна или негативна посока, има си и плюсове, и минуси.
    Какво би искала да промениш в себе си? Доста неща общо взето - нетърпелива съм, прибързвам с решенията и мненията си, прекалено импулсивна съм на моменти, ядосвам се и се изнервям страшно лесно, голям инат съм и съм прекалено горда, за да приема, че греша - всичко това бих променила до някаква степен. Освен това съм безотговорна в някои случаи, имам навика да започвам да правя нови неща и да ги зарязвам веднага, би било хубаво да съм малко по-емоционална и да знам как да реагирам в дадени ситуации. Списъкът стана дълъг.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    До някаква степен искам да е човек, който да ме кара да му се възхищавам и на когото да гледам като пример. И да ме приземява, когато се разфуча или по-скоро да ме опитоми донякъде.
    Какво би искала да промениш в себе си? Доста неща общо взето - нетърпелива съм, прибързвам с решенията и мненията си, прекалено импулсивна съм на моменти, ядосвам се и се изнервям страшно лесно, голям инат съм и съм прекалено горда, за да приема, че греша - всичко това бих променила до някаква степен. Освен това съм безотговорна в някои случаи, имам навика да започвам да правя нови неща и да ги зарязвам веднага, би било хубаво да съм малко по-емоционална и да знам как да реагирам в дадени ситуации. Списъкът стана дълъг.

Кога, викаш, ще пием кафе?

И гифчето с Обама е върхът!

Какви бизнес предмети имаш?
    Изброй 10 любими песни.
    Брат или сестра имаш ли? Ако да, каква ви е разликата, как се развиха отношенията ви през годините? По-близки ли сте или напротив?

Мега фен Аватара на galaxy29
    изглеждаш приятна и никът ти, като че ли добре те описва :д

Мега фен Аватара на 102
    салатата и ракията са за 19;00 брат
    с такова отношение към такива важни детайли никога няма да се омъжиш
    рисуваш ли
    горе-долу колко филма си гледала
    горе-долу колко от тех са ти харесали
    имаш ли си термосче

Когато се намираме едновременно в границите на една държава, примерно?

Какви бизнес предмети имаш?Business Policy and Strategy, Operations Management, Economics и Human Resources Management този семестър, следващият ще имам Marketing, Management и финанси.
    Изброй 10 любими песни.На прима виста:
    Placebo - Running Up that Hill
    One Republic - I Lived
    Ed Sheeran - One
    Summer Wine - И оригиналната версия, и кавъра на Ville Valo u Natalia Avelon
    Amy Winehouse - You Know I'm no good
    Depeche Mode - I Feel You, като обожавам и кавъра на Placebo
    Kings of Leon - Closer
    Moby - Wait For Me
    John Lennon - Imagine
    Guns N' Roses - Don't cry

Брат или сестра имаш ли? Ако да, каква ви е разликата, как се развиха отношенията ви през годините? По-близки ли сте или напротив? Имам по-малка сестра, разликата ни е 6 години и половина. Отношенията ни се развиват в положителна посока, надявам се, когато бяхме малки не се разбирахме изобщо, сега вече имаме общо мнение по някои въпроси.
    Последно редактирано от shmatarok : 11-23-2014 на 13:42

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    изглеждаш приятна и никът ти, като че ли добре те описва :д
    Благодаря, никът ми ме описваше даже още по-добре, когато този профил беше създаден. Сега - не чааааак толкова много сякаш.

102,
    салатата и ракията са за 19;00 брат
    с такова отношение към такива важни детайли никога няма да се омъжиш
    - Ще го имам предвид.
    рисуваш ли - Преди време рисувах, да. Исках да се занимавам с анимация все пак, та се мъчех като грешен дявол.
    горе-долу колко филма си гледала Все си мислех, че много филми съм гледала, ама в крайна сметка се оказва, че не са чак толкова. Понеже си давам сметка колко тъпо ми звучи отговорът в момента - много малко. (...)
    горе-долу колко от тех са ти харесали Стига да не гледам някакви пълни идиотщини, повечето филми ми харесват по един или друг начин. Ама като се замисля просто почти никога не гледам тъпотии.
    имаш ли си термосче Имам си, розов.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението

Когато се намираме едновременно в границите на една държава, примерно?

Какви бизнес предмети имаш?Business Policy and Strategy, Operations Management, Economics и Human Resources Management този семестър, следващият ще имам Marketing, Management и финанси.
    Изброй 10 любими песни.На прима виста:
    Placebo - Running Up that Hill
    One Republic - I Lived
    Ed Sheeran - One
    Summer Wine - И оригиналната версия, и кавъра на Ville Valo u Natalia Avelon
    Amy Winehouse - You Know I'm no good
    Depeche Mode - I Feel You, като обожавам и кавъра на Placebo
    Kings of Leon - Closer
    Moby - Wait For Me
    John Lennon - Imagine
    Guns N' Roses - Don't cry

Брат или сестра имаш ли? Ако да, каква ви е разликата, как се развиха отношенията ви през годините? По-близки ли сте или напротив? Имам по-малка сестра, разликата ни е 6 години и половина. Отношенията ни се развиват в положителна посока, надявам се, когато бяхме малки не се разбирахме изобщо, сега вече имаме общо мнение по някои въпроси.
    Хааа, и аз имам Operations Management и финанси тоя семестър. Карала съм маркетинг, другият ще имам Human Resources.
    Не знам и аз защо го споменавам

Окей за кафето. Кажи тогава дали ще си в България за Коледа? )

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хааа, и аз имам Operations Management и финанси тоя семестър. Карала съм маркетинг, другият ще имам Human Resources.
    Не знам и аз защо го споменавам

Окей за кафето. Кажи тогава дали ще си в България за Коледа? )
    Няма лошо, тъкмо ако имам нещо неясно мога да те питам.

За момента изглежда ще се прибирам, освен ако не размисля в последния момент, нещо ме гони параноя дали да си ходя тази година. Ако да, до 12ти януари ще съм си в България.

Мега фен Аватара на galaxy29
    'що пък параноя :д

Не съм се прибирала от миналата Коледа и ми е развълнувано просто.

Ooo и аз нека бъда като Пантерата "Кога ще пием кафенце, а?"

Какъв е най-ранния ти детски спомен?
    Доволна ли си от Единбург? Харесва ли ти да си тук?
    Какъв филми обичаш да гледаш?
    Човекът, който най-много ти липсва?
    Как мислиш да се подготвиш за изпитите си?
    Какво искаш да правиш, когато завършиш?
    10 лв. на куката или акт за 100 лв.?
    Любим алкохол? (не говоря за сайдери и прочие)
    Имала ли си някога дневниче?
    Обичаш ли да си записваш цитати? Сподели някой, който ти е въздействал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си