- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Според мен е по добре легнала, ама незнам тя на кво мнение е
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Оставате карамела на мира.
Женската злоба така ви избива, че ще и се нахвърлите веднага, сякаш вие сте забременели.
Другата причина да я искате на стола е ако го смятате за заразно и искате да се заразите покрай нея и вие.
как си?
Откъде си?
Кой е бременен?
Имаше гадже,нали?! От колко време сте заедно?
Къде учиш?
Какво?
На колко години си всъщност?
Как са твоите фобии?
как избра ника си?
maDamn
Първо, поздравления!
Коя г. с. си?
Имаш ли оплаквания?
Едничко или двечки?
Видяхте ли пола?
Как се реши на тази стъпка? Планирано ли беше или не?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Честит тогава! Дано всичко мине безпроблемно!
maDamn
Кое е момичето в подписа ти и защо е там? (знам, че не може да се махне, питам за преди като си го слагала)
Каква гимназия си завършила?
Приятеля ти учи ли?
Можеш ли да плуваш?
А да караш колело?
Каква музика слушаш? Ще пуснеш ли някоя скорошна любима песен?
Братя, сестри?
Ами трудно,много мислехме с приятеля ми. Днес дори се разплаках като бях пред кабинета на лекаря като си помислих, че съм обмислила да го махам . Когато седнах и го видях се почувствах някак странно, това бе нещо ново за мен. Неочаквано. Имам приятелки на моята възраст с деца . Не е чак толкова фрапиращо на 20 с дете. Започнах да мисля по по-различен начин от деня в който разбрахме наистина, че съм заченала.
Като си помисля, че има момичета на моята възраст , които приятелите им ги оставят като чуят за дете или нямат никаква възможност да ги гледат , но все пак раждат се натъжавам... но моето момче бе твърдо ЗА и някак той ме убеди до край, че трябва да си задържим рожбата.
Кое е момичето в подписа ти и защо е там? (знам, че не може да се махне, питам за преди като си го слагала) Cher LLoyd , да наистина форума вече няма тази опция. Харесваше ми стила и,гласа и,държанието и. Има хубави песни.
Каква гимназия си завършила? СОУ
Приятеля ти учи ли? Да
Можеш ли да плуваш? Не,много ме е страх...
А да караш колело? О да , това много го обичам.
Каква музика слушаш? Ще пуснеш ли някоя скорошна любима песен? Имам няколко , които няма да ми омръзнат : Rihanna - pour it up, Beyonce - Listen, 1+1 , Halo ;
Братя, сестри? Нямам си.
честито за детенцето
заедно ли живеете с приятелят ти?
говорили ли сте за имена? :Д
какво ще правиш с университета?
на колко е приятелят ти?
какви планове имаш за след бакалавър?
каква е мечтаната работа за теб?
баналния въпрос - как си представяш живота след 5 години :Д
какво мислят бабите и дядовците за появявата на детенцето?
girlwithblueeyes
Искам момченце, но днес лекаря ми каза , че не е сигурен на 100%, но май било момиченце. Ще разбера следващия път.
В края на третия месец ми прилоша само няколко нощи , когато бях в Хага, но не съм повръщала. Боли ме само кръста за момента.
Туризъм в ПУ.![]()
Малко кофти въпроси със съмнително реални отговори:
Мюсулманка ли си т.е. туркиня ли си?
Приятелят ти от малцинствата ли е (вкл цигани, турци и др)?
Как реши да го задържиш (едва ли е било планирано)?
Увеличи ли се размерът на чашката на сутиена след 2 рия месец?
К'ва зодия си ?
К'ъв калибър си ?
Кефи ли те, papugai ?
Караш ли кола ? (ако да, откога ?)
Любим цвят за деня ?
Какъв ти е характера (силен/слаб) ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
[QUOTE=DisappointedDreamer;11219379]честито за детенцето
заедно ли живеете с приятелят ти? Да
говорили ли сте за имена? :Д Още не,макар че аз си имам фаворити вече
какво ще правиш с университета? Специалността ми има малко предмети от които англ.език и география са ми любими и нямам проблеми с тях. Само математиката ме притеснява.
на колко е приятелят ти? 22
какви планове имаш за след бакалавър? Ако не открия реализация тук ( специалността ми все още не е много популярна ) мога да замина за Италия.
каква е мечтаната работа за теб? Графичен дизайнер
баналния въпрос - как си представяш живота след 5 години :Д
какво мислят бабите и дядовците за появявата на детенцето? За нашите баби и дядовци ли? Ако за тях, те вече мрънкат за сватба от година насам .Родителите ни ни насърчават да не се отказваме от ученето . Все още не сме разговаряли надълго и на широко специално за детето, но не сме имали проблеми
LoadRunner:
Малко кофти въпроси със съмнително реални отговори:
Мюсулманка ли си т.е. туркиня ли си? Мама е македонка, татко е българин. Приятеля ми си е чист българин. Знам , че е кофти въпрос. Много го задават като кажеш , че си от този край.. Все питат помак ли си,турчин ли си. Тук чистите българи сме малко и повечето сме си роднини помежду си. Ако слизаш още по-надолу към Момчилград, там всички са турци. Даже като бяхме в Холандия пак като разберат , че сме от България и питат турци ли сте... Има много турци в Хага , които са се пренесли там от България.
Приятелят ти от малцинствата ли е (вкл цигани, турци и др)? ( по-горе отг )
Как реши да го задържиш (едва ли е било планирано)? Трудна стъпка. Обмислях го много.. Понякога ми идваше да крещя на глас защото се чудех какво да предприема, но двама мои много близки приятели ми помогнаха да премисля нещата, да погледна реално, че това дете е щастие,дар от бога.
Увеличи ли се размерът на чашката на сутиена след 2 рия месец? Да, в момента съм Ц. Утре ще ходя на пазар да меря бельо и да си взема още. : )
Телец
това второто не го разбрах , извинявай
Да. Той рядко качили се спогажда с хората, малко играе ролята на вълк единак...но пък с едно изречение всички бързо ги пали
Точно за това говорехме снощи с нашите. Единия тропа да си изкарам задължително книжка, другия искал да купува кола , но ще го оставя за по-надалеч в времето. Иначе съм карала.Научих се на ръчка и на автоматик , но не съм про и не се пускам по улиците.
За деня - Кафяво
Има хора които още си ме мразят , наричат ме дявол и тем подобни неща с които да ми докажат , че съм била лош човек. Запомних го вече. Гаден човек. Знам, че понякога съм много директна и си навличам неприятности, но не мога винаги да съм двулична за да не нараня някого. Има и такива ( малко ) , които ако намерят слабото ми място , може да ме завъртят в тяхна полза.
Отговор : 50/50
Лесно ли изразяваш любовта си към близките и приятеля си ?
След като завършиш, като каква ще работиш ?
Какви имена си си намислила за детето ?
Избери : Да / Не ? (няма нищо общо със въпросите )
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
SHPAIdURmeN :
Лесно ли изразяваш любовта си към близките и приятеля си ?
Ами не е като всеки ден да обикваш нови хора. Близки приятелки имам 2-3. Те знаят доста неща за мен, могат да ми помогнат винаги в даден момент и съм щастлива, че ги познавам. По-добре малко, но добро като качество,отколкото много познати и никой доверен. Трудно се сприятелявам, любов раздавам само на тях - близките ми .
След като завършиш, като каква ще работиш ? По-горе бях отговорила след учението . . .
Какви имена си си намислила за детето ? Не искам да ги коментирам . Още е рано. Тепърва ще ги обсъждам и с приятеля ми, но другия месец като разберем със сигурност пола.
Избери : Да / Не ? (няма нищо общо със въпросите )
Не
На майтап или на сериозно, вярно никой не скочи за нея. Първо ще сипя малко , после ще задам въпроси на Карамел
Независимо на кой акъл е била Лилххх ( паметта ми не работи за имена ) , ще отбележа:
- анархи, помня, че преди ми беше забавно да те чета, не си спомням, дали сме се разбирали или плювали по темите, но по-жалко и малоумно нещо скоро не бях виждала да се случва нито на хората около мен, нито никъде.
Имам предвид - ти си единственият, който трябва да се зарови в земята от срам, защото когато разкажеш на случаен минувач следното - " сгреших и се гола/пращах голи снимки/снимах се във видео докато правя секс, с човек, който после призна това пред реални хора ( защото във форума сме такива ) " - тя може да е направила грешка, обаче ти си оставаш путка и педераст.
- Може би има 1-2-ма на които им е интересна твоята емоциоална гледна точка по въпроса, но на останалите не, защото така си залял с лична помия последните страници, че по-скоро ако пишеш във форума, си смени самоличността и не издавай, че си ти, защото явно не си читав, а повечето животински видове - когато видят нещо с малформации, бягат от него, или се опитват да го затрият.
- Малко ми е странно, че цялата тема беше с тон на примирие , че сякаш момичето е направило сериозна грешка и сега си пати за нея, и междувременно всички наблюдават с пуканки и си размислят за себе си, но като стадо си траят , и никой не се обажда конкретно по темата - да, няколко лаконички - анахри, леке си , обаче за нея само видя - да й е обеца на ухото, да не се доверява и т.н.
Това безучастие и апатия наказание ли бяха?
Ясно, че форумът не ни е животът, но в рамките на форума се е взимало по-емоционално и сериозно отношение по по-несериозни и идиотски теми, от колкото тук, където вероятно някакво момиче може би реално е притеснено и се чувства зле?
Може дори и да не е влязла в темата да види още, но ме съмнява. Може и да няма изобщо такива снимки и клипове, но никъде не виждам да е отречено.
Това не са ви фейковете ала Alexandra93 - rabalka, и всички останали акаунти от пловдив, които разбират от по-старите мрежови технологии, коли, анален секс, изпускат се, правят тройки и се снимат по време на секс, и всички снимки са им едитнати здраво, за да не излизат в гугъл сърч и тинай и т.н., зад които стои един и същ човек.
Тук става дума за реално същество според мен.
И който й е драснал на лично да се поинтересува, ако има някой близък с нея, браво на него.
И другото което е, никога не ми се е случвало подобно нещо ( чисто и просто не съм правила подобни неща ), и проявявам някаква съпричастност, предполагам, че и вие можете.
За религиозните, вашият господ дава прошка на тези които я търсят и слага тях под крилото си, не хората, които продължават да се закопават, та тук ми изглежда от морална гледна точка също тя да бъде подкрепена.
Не искам да нападам.
----------------
Карамел
- Била ли си лишавана от нещо в детството ти?
- С теб и приятеля ти живеят ли още хора тип родители и роднини?
- Какъв е по характер приятелят ти - какво най-много ти харесва и има ли нещо, което те дразни - ако да, какво.
- Колко деца искаш да имаш ?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
NomNomNom
- Била ли си лишавана от нещо в детството ти? Не. Предполагам , че се дължи на майка ми. Второ дете съм и . Тя губи първото си бебче още в 1месец след раждането. Винаги е била до мен. Татко много работеше и помня колко много се гордеех , че е пожарникар ( и още се гордея , че е бил такъв ) . Не съм била лишавана материално като малка от нищо. Като пораснах, започнах да подреждам нещата си и да мисля, за това от какво имам нужда и какво искам и как ще ми влезе в употреба . Не съм от хората тип " Вие имате пари,да го покажем на хората, купете ми айфон " .
- С теб и приятеля ти живеят ли още хора тип родители и роднини? В момента сме с моите родители. Обмисляме къде да се преместим. Ние имаме свободен апартамент , който се дава под наем. Техните също си купиха нов и оставят техният на него , но има време. Ще помислим. Някои неща опират до средства. ( като ремонти, допълнителни сметки и др.)
- Какъв е по характер приятелят ти - какво най-много ти харесва и има ли нещо, което те дразни - ако да, какво.
Различен. С всеки е различен. Винаги съм се чудела как го прави. От нормално състояние, за минутка може да избухне и да се скара с някой. Доста интересен човек. Аз не мога толкова бързо да си меня настроенията. Не ми харесва това, че понякога говори на хората нещата , които те искат да чуят, а не това, което реално мисли ( това само с близки ) . Не обича показност. Харесва ми , че е много разговорлив. Запознава се с нови хора, преценя ги. Аз не ги умея тези неща, дистанцирам се от новото. Не допускам много хора до себе си.
- Колко деца искаш да имаш ? Винаги съм искала 1.
kaRamella
гаджето ти, което те беше било, ли е баща на детето ти?
/позволявам си да питам, защото самата ти беше пуснала тема/
//офф
Аз пък не можах да разбера какво толкова страшно е направил анархито? Все едно никой с никой не е правил секс и/или не се е снимал.