- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
стандартните
Име?
Възраст?
Гадже?
Учиш/работиш?
Къде?
Доволна ли си от избора си? (важи и за работа и за уни)
Щастлива ли си?
Амбициозна ли си?
Любима песен в момента?
Какъв алкохол обичаш?
А безалкохолно?
Аааа.
Как се запознахте с Иво?![]()
С какво те впечатли?
Коя зодия е?
Имате ли планове да се изнесете самостоятелно на квартира?
Колко ви е възрастовата разлика?
Кога ще пием пак кафе с теб?
Отказа ли цигарите?
Би ли се омъжила в близките 1-2 години, ако той ти предложи?
Искаш ли да имаш деца?
От какви хора се състои компанията ти?
Ти приличаш ли на тях?
edit: забравих да спомена, че много ви се радвам с Иво. Много си отивате!
Име? Надежда
Възраст? 22
Гадже? Да.
Учиш/работиш? И двете.
Къде? Уча в Софийския, работя в един сайт.
Доволна ли си от избора си? (важи и за работа и за уни) Да, мога да кажа, че съм доволна и от двете.
Щастлива ли си? Да.
Амбициозна ли си? Мога да кажа, че съм амбициозна, но не правя нещата на всяка цена. Интересното е, че по празниците ми пожелаваха да съм "все така амбициозна" и доста хора ми го пожелаха това... Явно в очите на приятелите ми съм такава...
Любима песен в момента? https://www.youtube.com/watch?v=_HJCNjPIlFs
Какъв алкохол обичаш? Бира, ром, коняк, ракия, но не всяка, уиски, мента, понякога и джин пия.
А безалкохолно? Не обичам безалкохолни.
Маги
Как се запознахте с Иво?В тийнпроблем.
С какво те впечатли? Като се има предвид, че се запознахме в сайт, с това, че е грамотен.Иначе, когато вече се опознахме... не знам, с всичко, нямаше нещо, което да не ми харесва в него. И с тия страхотни очи...
Коя зодия е? Овен
Имате ли планове да се изнесете самостоятелно на квартира? Ами, то ние почти си живеем заедно, рядко си се прибирам в нас.
Колко ви е възрастовата разлика? Осем години.
Кога ще пием пак кафе с теб? Когато си дойдеш, с кеф ще пия кафе с теб.
Отказа ли цигарите? Да, вече май станаха даже 6 месеца, откакто не съм палила цигара.
Би ли се омъжила в близките 1-2 години, ако той ти предложи? Сложен въпрос. Сега съм още много малка за тия работи.Връзката ни има още много на къде да се развива и някой ден сигурно ще се оженим. А кога ще е, не знам. В последно време толкова бързо ми се променя живота, че не знам и след 1 месец какво ще е.
Искаш ли да имаш деца? Не, изобщо не искам. Даже никога не съм искала.
От какви хора се състои компанията ти? Ох, страшно разнообразни. Приятелките ми от даскало, които поддържам отношения са много различни от колегите ми, например. От друга страна съм близка и с приятелите на Иво. Абе.. наистина са много различни всички. Разнообразни интереси, професии, всичко им е различно.
Ти приличаш ли на тях? Да, в някаква част. Сякаш откривам частица от себе си във всеки един човек, когото наричам свой приятел.
edit: забравих да спомена, че много ви се радвам с Иво. Много си отивате! Благодаря, Магии!![]()
И аз ще питам:
Религиозна ли си? Какво мислиш за религиите, като цяло - вредят или помагат?
Обсебващ типаж ли си? Смисъл, когато си във връзка държиш ли да сте заедно всяка свободна минута?
Ревнива ли си? Коя е най-голямата простотия, която си правила от ревност?
Орален, анален, вагинален секс? Предпочитания?
Коя е най-голямата лъжа, която си казвала някога?
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Религиозна ли си? Какво мислиш за религиите, като цяло - вредят или помагат? Хич не съм религиозна. В днешно време вярвам, че повече вредят. Имах една приятелка в класа, която беше много религиозна, винаги спорехме с нея. Като човек е страшен пич, ама тая религия ѝ беше промила яко мозъка. Никога не можах да разбера как наистина вярва в тия работи. Иначе си беше християнка.
Обсебващ типаж ли си? Смисъл, когато си във връзка държиш ли да сте заедно всяка свободна минута? Не бих казала, че съм обсебваща. Просто гаджето ми не ми омръзва, не може да ми омръзне. Прекрасно си ми е да сме заедно и гледаме свободното време да си го прекарваме заедно. Когато не съм при него ден или два много ми домъчнява.
Ревнива ли си? Коя е най-голямата простотия, която си правила от ревност? Не съм ревнива, а и той не ми дава поводи за ревност. Най-голямата простотия, която съм правила от ревност... много е смешна. Ревнувах от едно бебе. Негов приятел има детенце и той един път го гушкаше. Боже, не съм ревнувала никога така. Даже ме беше срам да си призная, ама му казах после, де.
Орален, анален, вагинален секс? Предпочитания? Не мога да предпочета..Обичам и трите вида.
Коя е най-голямата лъжа, която си казвала някога? Не обичам да лъжа, старая се да съм честна с хората. Не мога да се сетя за някаква голяма лъжа...
Никакви? Вода не пиеш ли?
От колко време сте заедно с приятеля ти?
Казвали ли сте си, че се обичате?
На колко години прави секс за първи път?
А съжаляваш ли? (човек, години)
Обичаш ли да готвиш?
А да ядеш сладко?
На рождените ти дни има ли торта?
А празнуваш ли ги? Как? (голяма компания, по-тесен кръг)
Къде си завършила средно?
Брат/сестра?
Тъй като учиш журналистика, какво мислиш за случая с Charlie Hebdo?
Същестувава ли изобщо такова нещо като 'свободна реч'?
Защо/защо не?
Любими вестници? :Д
Каква е мечтаната работа за теб?
Хобита?
А мечтаната почивка?
Никакви? Вода не пиеш ли? Хаха, пия вода и то много. Иначе под "безалкохолни" разбрах газирани напитки. Общо взето пия вода, тук там някой фреш. И като пия ром, си поръчвам и кола. Ама само кола мразя.
От колко време сте заедно с приятеля ти? 2 години без 2 месеца.
Казвали ли сте си, че се обичате? О, да, постоянно си казваме.
На колко години прави секс за първи път? На 16.
А съжаляваш ли? (човек, години) Не съжалявам. Беше такова, каквото си го исках. Той беше на 18, сексът ни се получаваше, тогава си ми харесваше.
Обичаш ли да готвиш? Да.
А да ядеш сладко? Не, не обичам сладко.
На рождените ти дни има ли торта? Да, винаги има торта и аз не ям (освен в някви редки случаи).
А празнуваш ли ги? Как? (голяма компания, по-тесен кръг) Празнувала съм в тесен кръг винаги, заради финансови сътресения. Тази година си го направих с повече хора и беше жестоко. Много бях щастлива.
Къде си завършила средно? 22 СОУ, София.
Брат/сестра? Брат.
Тъй като учиш журналистика, какво мислиш за случая с Charlie Hebdo? Смятам, че никой няма право да убива хора, само защото не е на същото мнение.
Същестувава ли изобщо такова нещо като 'свободна реч'? Не. Защото винаги някой ти стои над главата и ако не му харесва, ти го връща за редакция. И дори журналистите в себе си имаме автоцензура.
Любими вестници? :Д Нямам. Трудно ми е да имам любима медия, критична съм.
Каква е мечтаната работа за теб? Уф, труден въпрос. На първо място интересна, ако нещо не ми е интересно, мнооого ми коства, за да го свърша.
Хобита? Чужди езици.
А мечтаната почивка? Мммм, почивка в Куба. Мечта ми е от много години. <3
Здравей![]()
Казваш, че сте спорили много с това религиозно момиче.. Може ли да дадеш примери ? ( Дадени случки,за какво сте спорили и с какво точно се различава?)
Имаш ли си домашен любимец?
Къде живееш попр. , ако не си у приятеля си?
Море или Планина? Защо?
Готвиш ли? Какво най-много обичаш да готвиш? Кое ти е най-трудно и не ти се е получавало? Кое ти е най-лесно в кухнята? Какво хапваш най-често?
В какво се състои работата ти? Какво е заплащането? Колко време на ден ти отнема стоенето във въпросният сайт? А той как се казва и какво е предназначението му?
Каква козметика главно използваш и без каква не можеш да си представиш да живееш ( 1 пример за декоративна и 1 пример за бяла козметика? )
Без какъв ел. уред ( Ако не вкл. мобилен телефон) не можеш?
Имаш ли си любима дреха?
ЗдравейЗдрасти
Казваш, че сте спорили много с това религиозно момиче.. Може ли да дадеш примери ? ( Дадени случки,за какво сте спорили и с какво точно се различава?) Аз не съм човек, който ще си налага мнението и може би .. спорили не е точната дума, по-скоро дискутирали. Много ми беше странно как тя твърдеше, че ще се пази до сватбата. Аз хич не го разбирам това. А тя имаше гаджета, не е като да не излизаше с момчета. Но отричаше секса преди сватбата, твърдеше, че девствеността ѝ е най-ценното, което може да даде на съпруга си. Относно постите, също много сме коментирали. Аз съм чревоугодник, а и намирам постенето за вредно. Но тя дори не се замисляше, че не е яко да не ядеш 40-50 дена никаква животинска храна и после изведнъж да се натъпчеш с месо, мляко и шоколад.
Имаш ли си домашен любимец? Да, кученце.
Къде живееш попр. , ако не си у приятеля си? При мама и тати.
Море или Планина? Защо? Море! Много обичам да ходя на море, да си се пека на плажа. Само миризмата на море ме подлудява. Мога да си прекарам цял ден на плажа, седмици наред и да не ми омръзне. Планините не ми се отразяват добре, дори на разходка на Витоша не мога да ида, изморявам се лесно, омръзва ми...
Готвиш ли? Какво най-много обичаш да готвиш? Кое ти е най-трудно и не ти се е получавало? Кое ти е най-лесно в кухнята? Какво хапваш най-често? Готвя, да. Обичам да готвя месо, май това правя най-често, също така и сладкиши. Сладкишите само ги правя, не ги ям.Най-трудно... палачинки. Никога не мога да ги направя като хората, много зле ми се получават. Най-лесно - пържоли на фурна.
В какво се състои работата ти? Какво е заплащането? Колко време на ден ти отнема стоенето във въпросният сайт? А той как се казва и какво е предназначението му? Пиша разни статии, работя по няколко часа на ден. Не искам да споделям много за работата си.
Каква козметика главно използваш и без каква не можеш да си представиш да живееш ( 1 пример за декоративна и 1 пример за бяла козметика? ) Главно, козметика за коса. Без нея хич не мога, не мога да избера и 1 продукт... шампоана и маслата за коса са ми най-важни. От декоративната червило/балсам, много ми се пукат устните. Иначе ползвам и декоративна козметика, но не много: молив, спирала, рядко пудра за лице.
Без какъв ел. уред ( Ако не вкл. мобилен телефон) не можеш? Радио.
Имаш ли си любима дреха? Да, в момента едни дънки с висока талия, на които много се кефя.![]()
* какви качества според теб трябва да притежава (добрият) журналист?
* с каква насоченост е сайтът, за който работиш? казваш, че не искаш да говориш за работата си. защо? срамуваш ли се, или?
* давам си сметка, че знам някакви факти от живота ти, което ме навежда на мисълта, че съм ти задавала вече въпроси, но все пак - каква журналистика те интересува? //боже, спомням си или греша, че съм ти посочвала имена на някакви рандъм "журналисти", които да оцениш:Д:Д:Д
* казваш, че няма свобода на словото, дори на индивидуално ниво (посочваш наличието на "автоцензура" у себе си). тогава, като дете ще си формулирам въпроса - какъв е смисълът от журналистиката? всъщност, дай ми кратка дефиниция на "журналистика" (в какъвто контекст сама избереш)
* маркетингът и рекламата изместиха ли "журналистиката", или, подобно сюнгер, тя всмука и припозна съдържанието им в себе си
* би ли си дала рождените данни?
* звучиш ми много "над нещата", а приятелите ти те определят като амбициозна, какво всъщност искаш от себе си и живота?
* малко е тъпо това, но - направи кратка анотация на личността си - реалната и оптималната
* какви теми за дипломна работа обмисляш към момента?
* занимаваш се с електронни медии, в тях ли виждаш бъдещето на българската "журналистика"? какво предстои да се случи и какво мислиш, че няма да се случи, в сектора в близките 5-10 години?
* всъщност, самата ти как си представяш "добрата" журналистика у нас? можеш да дадеш примери - реални или пожелателни.
* казваш, че си критична, изброй напосоки неща, които харесваш в живота/света))
Здравей !
-какво мислиш за себе си ?
-как се определяш спрямо другите хора ?
-какъв според теб е смисъла на живота и ти открила ли си твоя ?
-имаш ли си мечта и каква е тя ?
-какво ти липсва в живота ?
-щастлива ли си ?
-какво е за теб щастието ?
-би ли направила компромис със щастието си заради друг ? (помни този отговор след години може да си го спомниш)
-каква зодия си ?
-чуствителна ли си ?
-най-сантименталното нещо за теб ?
Благодаря ти за отговорите. Успехи !
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Надеее, здривей !
На кое отделяш повече време - на работа или университета?
На колко хора и колко често казваш "обичам те".
Нещото,което те изкарва извън нерви?
Нещото , без което не можеш?
Сладко или солено? По колко?
Смяташ ли се за красива?
Колко челяд искаш,ако изобщо искаш?
maDamn
* какви качества според теб трябва да притежава (добрият) журналист? Най-вече честност и съвест.
* с каква насоченост е сайтът, за който работиш? казваш, че не искаш да говориш за работата си. защо? срамуваш ли се, или? Не се срамувам, май повечето ми колеги знаят къде работя и какво правя. Просто не искам из форума да споделям толкова много за работата си.
* давам си сметка, че знам някакви факти от живота ти, което ме навежда на мисълта, че съм ти задавала вече въпроси, но все пак - каква журналистика те интересува? //боже, спомням си или греша, че съм ти посочвала имена на някакви рандъм "журналисти", които да оцениш:Д:Д:Д Хаха, аз не си спомням, ама сега се сетих, че съм била на горещия стол в "Секс". Вероятно там си ме питала някакви неща.Каква журналистика ме интересува... сложен въпрос, честно казано още търся себе си. Преди много исках да се занимавам с международна, а пък записах профил "Вътрешна политика и икономика", защото и това ми е интересно. Според мен много зависи човек къде ще попадне, понякога ресорът те избира, а не ти него, защото започваш там, където има свободно място в редакцията.
* казваш, че няма свобода на словото, дори на индивидуално ниво (посочваш наличието на "автоцензура" у себе си). тогава, като дете ще си формулирам въпроса - какъв е смисълът от журналистиката? всъщност, дай ми кратка дефиниция на "журналистика" (в какъвто контекст сама избереш) Смисълът на журналистиката, за мен, основно е да информира. Все пак информацията е най-ценният ресурс. Но вярвам, че повечето хора дори не искат да са информирани.
* маркетингът и рекламата изместиха ли "журналистиката", или, подобно сюнгер, тя всмука и припозна съдържанието им в себе си Да, все си мисля, че я изместиха. Все пак, парите въртят всичко, за съжаление.
* би ли си дала рождените данни? 07.01
* звучиш ми много "над нещата", а приятелите ти те определят като амбициозна, какво всъщност искаш от себе си и живота? Ще отговоря като детенце: да съм щастлива. Искам да водя "нормален" начин на живот (не искам да съм богата, искам нормален стандарт на живот), да пътувам, да работя интересна работа, да имам време за приятеля си и да запазя приятелите си до себе си.
* малко е тъпо това, но - направи кратка анотация на личността си - реалната и оптималната Аз съм сериозен човек, понякога дори прекалено. Обичам да си правя планове и да ги спазвам, доста съм концентрирана, рядко забравям. Моята любов се печели трудно, но спечелиш ли я един път, много трябва да се постараеш, за да я загубиш. Почти винаги съм позитивна, рядко вече имам депресивни моменти, усмихвам се много.
* какви теми за дипломна работа обмисляш към момента? Честно казано абсолютно никакви. Все още ми се струва, че е рано, макар да не е.
* занимаваш се с електронни медии, в тях ли виждаш бъдещето на българската "журналистика"? какво предстои да се случи и какво мислиш, че няма да се случи, в сектора в близките 5-10 години? Да, смятам, че там е бъдещето. Иначе... трудно е да прогнозирам, но не мисля, че нещо ще се подобри.
* всъщност, самата ти как си представяш "добрата" журналистика у нас? можеш да дадеш примери - реални или пожелателни. Представям си журналистите малко по-мотивирани за работа. Едва, когато правиш нещо, не само заради парите, тогава можеш да го правиш качествено.
* казваш, че си критична, изброй напосоки неща, които харесваш в живота/света Слънцето, морето, любовта, секса, срещите с приятели, животните, разнообразието, храната, красотата на природата, прегръдките, близостта с хората.
[QUOTE=GuardianAngel;11221104]Здравей ! Здравей!
-какво мислиш за себе си ? Хмм, че съм добър човек.
-как се определяш спрямо другите хора ? Кои са другите хора?
-какъв според теб е смисъла на живота и ти открила ли си твоя ? Смисълът на живота е да си щастлив. Аз съм щастлива, всъщност винаги се старая да правя неща, които ми харесват и ми носят удоволствие.
-имаш ли си мечта и каква е тя ? Да пътувам повече.
-какво ти липсва в живота ? Нищо.
-щастлива ли си ? Да.
-какво е за теб щастието ? Вътрешното усещане да не можеш да спреш да се усмихваш, да не искаш денят да свършва, защото е прекрасен, да се будиш до човека, когото обичаш и да си здрав (близките също).
-би ли направила компромис със щастието си заради друг ? (помни този отговор след години може да си го спомниш) Не схващам какво точно ме питаш. Какъв компромис да направя, заради друг човек? Дай ми пример.
-каква зодия си ? Козирог.
-чуствителна ли си ? Може да се каже.
-най-сантименталното нещо за теб ? Жестовете, които Той прави за мен.
Благодаря ти за отговорите. Успехи ! Моля! Успехи и на теб.![]()
Надеее, здривей !
Плами,
На кое отделяш повече време - на работа или университета? Май на университета.
На колко хора и колко често казваш "обичам те". Всеки ден по много пъти. И не само на гаджето. На приятелите си много често им казвам, че ги обичам, дори на домашния любимец.
Нещото,което те изкарва извън нерви? Глупавите хора, бавните също. Умирам от нерви, когато някой задава глупави въпроси или е муден. Полудявам.
Нещото , без което не можеш? Телефон и музика.
Сладко или солено? По колко? Солено! Много, хапвам солено доста!
Смяташ ли се за красива? Да.
Колко челяд искаш,ако изобщо искаш? Никаква челяд не искам, изобщо даже.![]()
какво мисли той за това,че не искаш деца.
Пришпорва ли те или се разбирате идеално.
Как протича един твой ден,когато не си при него и когато си.
Има ли ги още пеперудите?
Каква е най-голямата ти страст?
А хоби?
maDamn
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
какво мисли той за това,че не искаш деца. Смята, че някой ден може и да искам. Важното е, че и той не иска сега.
Пришпорва ли те или се разбирате идеално. За нищо не ме е пришпорвал никога. Разбираме се много добре, даже отлично.
Как протича един твой ден,когато не си при него и когато си. Спя до късно, отивам в унито, ако ходя, работя, излизам да се видя с някой приятел, вечерта (ако съм си в нас при нашите) си чета нещо, ровя из нета, гледам филм, нещо такова. Ако съм си при него излизаме заедно или го чакам да се прибере от работа, понякога готвя, вечер си стоим в леглото и си почиваме. Сега като се замислих никакъв режим нямам, ей.![]()
Има ли ги още пеперудите? Хах, да. <3<3<3
Каква е най-голямата ти страст? Да общувам с хората.
А хоби? Май езиците са ми хобито.
marilyn, какви книги четеш? Обичам си класиката. Иначе поезия също. Обожавам!
С какво друго би се занимавала, ако една сутрин се събудиш и решиш, че ти е дошло до гуша от журналистика? Бих станала преводач. Даже и сега правя някакви преводи, когато ми се отдаде възможност. С удоволствие го правя, бих се занимавала и с това.