- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Ще ми станеш ли приятелка във фейсбук? :д
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
сподели любими имена, текстове, опити?)) Любимата ми книга си остава "Тримата мускетари". Поезия.. ох... Лопе де Вега, Хосе Марти, Пабло Неруда.
//ама си знаех, че си козирог:Д:Д:Д тази анонимност те издава:Д дай пълни данни - с година, час и място, предизвикам те:Д От теб очаквах тези въпроси за зодията, защото знам, че се интересуваш от астрология. Ще ти пратя на лично!
И аз да задам няколко въпроса
Имаш ли татус ? А искаш ли ?
Кое е любимо ти животно?С какво го свързваш ?
Кои е любимия ти цвят ?
Кое е любимото ти ястие ?
Кое харесваш повече мотор или кола ? Защо ?
Каква си била като малка ?Оправда ли нечи очаквания ?
Според теб кое е първо яицето или кокошката ?
После може да задавам още .
Оле, аз ти имах във фейсбук и се чудех от къде се познаваме, видях общи форонни приятели, обаче не се сетих ника и сега като ти казаха "наде" те столкнах
Първо супер, че си работиш по образованието, второ, ако владееш испански, ти завиждам много, трето - не искаш деца - подкрепям избора ти.
Имаш ли брат или сестра?
Чувстваш ли се обичана вкъщи, ревнувала ли си родителите си от нещо?
Разбира се, че си голям и отговорен човек, но глезиш ли се на вашите ( тип да сте близки, да се гушкате, да ти правят храна, да ти решат косата, да си ходите заедно на пазар )
Ако живееш сама или с приятел, би ли се грижила за домашен любимец?
Дразнят ли те глупавите хора?
А малките мудни и глуповати деца?
Кои деца те дразнят най-много, и какъв тип детско поведение?
Притеснява ли те, че ако станеш домакиня и майка, няма да си вълнуваща и интригуваща?
Мислиш ли че е негово задължение да е с теб , ако се грижиш за него и децата идеално, но не си секси и вълнуваща както преди, или според теб жената трябва да заслужи мъжът да й е верен?
Чувстваш ли детето като нещо, което би те вързало вкъщи?
На колко години възприе атеизма?
Родителите атеисти ли са, + ти повлияла ли си им в тази насока?
Какви са отношенията ти с майка ти?
А с баща ти?
Щастливо семейство ли сте, щастливи ли са родителите ти?
Какви са ти отношенията с бабите и дядовците?
Неудобно ли ти е да правиш секс у вас?
Шумна ли си по време.на секс?
Как се нави на анален?
Би ли доставяла подобни удоволствия и на партньора ти?
Какъв тип ученичка беше?
Какъв тип приятел си?
Каква любовница си?
Каква домакиня?
Какъв професионалист?
Какво дете?
Има ли нещо, което искаш да промениш в тялото си?
Ох ще спра, да има за после
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
И аз да задам няколко въпроса
Имаш ли татус ? А искаш ли ? Нямам и не искам да имам.
Кое е любимо ти животно?С какво го свързваш ? Куче. Свързвам го с домашния ми любимец. И мечета обичам.
Кои е любимия ти цвят ? Червен
Кое е любимото ти ястие ? Ммм, пържоли на фурна, мусака.
Кое харесваш повече мотор или кола ? Защо ? Кола, страх ме е от мотори.
Каква си била като малка ?Оправда ли нечи очаквания ? Бях много послушна като малка. Ами не знам дали съм оправдала, особено тези на родителите си.
Според теб кое е първо яицето или кокошката ? Яйцето, но защо, не знам.![]()
Оле, аз ти имах във фейсбук и се чудех от къде се познаваме, видях общи форонни приятели, обаче не се сетих ника и сега като ти казаха "наде" те столкнахИ в скайп те имах!
Първо супер, че си работиш по образованието, второ, ако владееш испански, ти завиждам много, трето - не искаш деца - подкрепям избора ти. Благодаря! И да, владея испански, той май ми е първата любов и доживотна!
Имаш ли брат или сестра? Брат.
Чувстваш ли се обичана вкъщи, ревнувала ли си родителите си от нещо? Ами, чакай, че имам две вкъщита. Но да, чувствам се обичана. А нашите не съм ги ревнувала, обръщали са ми много внимание, дори прекалено.
Разбира се, че си голям и отговорен човек, но глезиш ли се на вашите ( тип да сте близки, да се гушкате, да ти правят храна, да ти решат косата, да си ходите заедно на пазар ) Не, абсурд. С тях съм много дръпната, само кучето лигавя. Иначе понякога ми правят храна, щото им вадя душата, ако се прибера и няма нииищо за ядене.
Ако живееш сама или с приятел, би ли се грижила за домашен любимец? Да, даже много искам да си имаме кученце с моя приятел, но в момента нямаме условията за това.
Дразнят ли те глупавите хора? Много. Ужасно много! Не понасям, идва ми да хвана някоя картечница, когато трябва да общувам с такива хора.
А малките мудни и глуповати деца? 99.9% от децата ме дразнят. Не само глуповатите и мудните, особено крещящите и енергичните. Полудявам, ако чуя бебешки плач, не мога....
Кои деца те дразнят най-много, и какъв тип детско поведение? Лигавите. Тези, които тропат с крак в магазина и реват, защото искат още 5 шоколада или играчка, а майка им блее отстрани.
Притеснява ли те, че ако станеш домакиня и майка, няма да си вълнуваща и интригуваща? Ама аз изобщо не си се представям като домакиня. Аз самата ще съм си скучна.
Мислиш ли че е негово задължение да е с теб , ако се грижиш за него и децата идеално, но не си секси и вълнуваща както преди, или според теб жената трябва да заслужи мъжът да й е верен? Взаимно е. Според мен, в една връзка не бива да има изневери. Но ако качиш 10 кила и се отпуснеш,например, или просто спреш да се поддържаш, би било доста неуважително дори спрямо себе си. Изобщо не мога да кажа, че е негово задължение да е с мен, ако вече не му харесвам. Важното е аз да се старая да съм най-красивата и готината за него.
Чувстваш ли детето като нещо, което би те вързало вкъщи? Да.
На колко години възприе атеизма? Уф, не помня... тийнейджър бях, сигурно около 15.
Родителите атеисти ли са, + ти повлияла ли си им в тази насока? Не, те са християни. Винаги сме празнували вкъщи празници като Коледа, Великден, Никулден (макар да нямаме Ники).
Какви са отношенията ти с майка ти? Трудни. Не се разбираме много.
А с баща ти? И с двамата ми е трудно да се разбирам, вече не сме много близки, даже с времето се отдалечаваме. Но поне не се караме много.
Щастливо семейство ли сте, щастливи ли са родителите ти? Не знам, май не много.
Какви са ти отношенията с бабите и дядовците? Имам си само една баба и тя е най-яката баба на света. Много я обичам и е прекрасна!
Неудобно ли ти е да правиш секс у вас? Никога не съм правила секс в нас.
Шумна ли си по време.на секс? Не много.
Как се нави на анален? Бях любопитна и малка.
Би ли доставяла подобни удоволствия и на партньора ти? Ми.. не. Вярвам, че той трябва да ми доставя на мен. Иначе ми е някак.. гейско.
Какъв тип ученичка беше? Отличничка. Без много старание изкарвах хубави оценки,з ащото слушах в час и не отсъствах. Не знам как имах такъв успех, без да отварям някои учебници.
Какъв тип приятел си? Предан. Склонна съм да се грижа много за приятелите си и това ми доставя удоволствие.
Каква любовница си? Вярна и любяща.
Каква домакиня? Никаква. Само готвя, другото много куца.
Какъв професионалист? Отдаден, много, много отдаден.
Какво дете? Послушно
Има ли нещо, което искаш да промениш в тялото си? Да си махна целулита.
Ох ще спра, да има за после чакам![]()
галакси, не може!
Не искаш да имаш деца (като категорично взето решение) или просто не ти се е налагало да обмисляш този въпрос? Мислила съм, не искам. Не гарантирам, че на 30 няма да ме перне нещо в главата, че искам, де. Но не си представям изобщо да имам деца. И никога не съм.
Ако случайно забременееш, ще го махнеш ли? Да.
Ако можеш да се срещнеш с една личност, била тя известна или не, и да зададеш един въпрос...? О, идея си нямам.
Куче или котка?Май куче, щото имам. Иначе искам и котка, ама след като една ме ухапа, ме е страх от тях.
Откога не се разбираш с вашите?
Как започна отчуждаването?
Толкова ли е страшно жена да се откаже от вечните диети и да качи 10 кг?
Трябва ли да изглеждаме винаги като излезли от корица на списание?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Откога не се разбираш с вашите? Откакто се помня. Сигурно от 12 имам някакви ясни спомени.
Как започна отчуждаването? Като бях тийн вече бях много потайна. Лъжех, не казвах, криех се. Пред очите им правех някакви работи, за които не разбираха, а те ми се караха, че имам двойки по математика. Ем... тогава май.
Къв ти е семейния статус?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Любим филм ?
Оправдава ли целта средствата ?
Каква музика слушаш ?
Гледаш ли спорт ?
Какво смяташ за Карбовски ?
Хей, Наде, здравей!Първоначално написано от marilyn
Слушам и изпълнявам
Понеже не пожела да ми отговориш на личен, то задавам една малка част от това, което искам да те питам, тук:
1. Все още ли работиш за онзи сайт, за който работеше преди година?
2. Ако "да" - ти имаш ли участие в създаването на тези три линка, които ти пратих на личен вчера?
3. По-горе ни сподели, че все още живееш при вашите. Въпросът ми е защо не живеете заедно с гаджето - все пак имате връзка от 2 години?
4. Той сам ли живее или е на квартира и затова не е удобно да живеете заедно?
5. Как върви следването?
6. Тази тема е в раздел "Любов" и е за общи въпроси към седящия на столчето. Но може ли да се задават и пикантни въпроси към седящия - от лично-интимен план или по-скоро не?
7. С колко от потребителите на този сайт се познаваш лично - с колко момичета/жени и с колко момчета/мъже?
8. Още ли спиш с плюшена играчка?
9. Какво мислиш за мен - позитивно или отрицателно, или и двете?
10. Какво мислиш за Люлинчаните?Аз от известно време съм новоизлюпен такъв.
Изгубих възможност да се видим, докато все още бяхме съкварталци...
btw: ако отговорът ти по т. 6 е положителен - ще задам и още въпроси.
Благодаря за отговорите![]()
апф, много кофти впечатление прави тоя въпросОбвързана ама не вързана нали?
Любим филм ? Завържи ме!
Оправдава ли целта средствата ? Не, нищо не бива да се прави на всяка цена.
Каква музика слушаш ? Ох... труден въпрос. Много разнообразна, но без тия електронните работи, тях не ги разбирам хич.
Гледаш ли спорт ? Не
Какво смяташ за Карбовски ? Не ме кефи хич. Като бях малка не пропусках да му гледам предаването и му се кефех. Сега ми се струва голям смешник.
А за Ники Кънчев какво ти е мнението?
Какво мислиш за Николета Лозанова?
А за Биг Брадър? Сървайвър?
Би ли се включила в риалити формат?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Понеже не пожела да ми отговориш на личен, то задавам една малка част от това, което искам да те питам, тук:
1. Все още ли работиш за онзи сайт, за който работеше преди година? Да.
2. Ако "да" - ти имаш ли участие в създаването на тези три линка, които ти пратих на личен вчера? Да.
3. По-горе ни сподели, че все още живееш при вашите. Въпросът ми е защо не живеете заедно с гаджето - все пак имате връзка от 2 години? По-скоро живея при него. Повечето време съм там, по-рядко се прибирам при нашите.
4. Той сам ли живее или е на квартира и затова не е удобно да живеете заедно? Сами сме си, удобно ни е.
5. Как върви следването? Супер.
6. Тази тема е в раздел "Любов" и е за общи въпроси към седящия на столчето. Но може ли да се задават и пикантни въпроси към седящия - от лично-интимен план или по-скоро не? Нямам идея, сигурно може.
7. С колко от потребителите на този сайт се познаваш лично - с колко момичета/жени и с колко момчета/мъже? С жени... Маги и Ина само. С момчета доста...
8. Още ли спиш с плюшена играчка?Да, като не съм при мъжО. Подарил ми е един голям мечок и си спинкам с него.
9. Какво мислиш за мен - позитивно или отрицателно, или и двете?Аз не те познавам, трудно е да си създам мнение на базата от един чат. Много си затворен и си типичен рак. И понякога поведението ти е странно, искаш да си близък с хора, които дори не си виждал.
10. Какво мислиш за Люлинчаните?Аз от известно време съм новоизлюпен такъв.
Изгубих възможност да се видим, докато все още бяхме съкварталци...
Хахах, имам лошо мнение за този квартал, ако трябва да съм честна.
Обвързана ама не вързана нали? Ами вързана не се чувствам, значи не съм.
На колко години си? 22