.
Затворена тема
Страница 172 от 354 ПървиПърви ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 276 до 4 300 от общо 8834
    anonymous895156
    Guest
    щастлива ли си

anonymous895156
    Guest
    палаво момче ли съм

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    какво мислиш за израза "прави каквото трябва да става каквото ще"

какво искаш да постигнеш в живота
    какво искаш да дадеш на хората от себе си а не от твоите вещи
    какво би избрала да стане това което искаш или това което е най-добре за теб
    за какво си струва да живееш
    какво не ти харесва в твоята среда
    кое е твоето семейство това у вас или тези с които протича денят ти
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Искаш ли да имаш деца? Искам
    Ако да, мислите ли за такива? Мислим
    Колко? :Д Две
    dimitar., щастлива съм, доколкото човешката природа позволява
    и не знам дали си палаво момче, но определено си калпазанин
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Чела ли си нещо на Карл Май?
    Как се реши да станеш модератор?

Мега фен
    Знаеш ли имената на пра баби/дядовци?

Мега фен Аватара на teenems
    Какво те задържа в този форум?
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на tori
    Имаш ли термусче? Какъв цвят?
    Обичаш ли кафе или предпочиташ чай?
    Тая сутрин в колко часа се събуди?
    Как остана тук?
    Кога ще ни возиш в Димобила? С антракса чааааакаме, чаааакаме...
    Не каза нищо в темата за аборта, за или против си? Ти би ли го направила някога и в каква ситуация ако да?
    Любима алкохолна напитка?
    Като седнеш в някакво заведение, какво поръчваш обикновено?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Имахме уговорка да се чуем, душата. Шо станА събота и неделя?
    Кога ще ми идваш на гости?
    Кога ще пием кафе?
    Какво мислиш за мен?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    какво мислиш за израза "прави каквото трябва да става каквото ще"
    Мисля, че човек винаги трябва да бъде верен на себе си. Но пък лично аз винаги съм вземала предвид как моите действия ще се отразят на хората, особено на онези, на които държа. Прави каквото трябва, да става каквото ще предполага някаква незаинтересованост от резултата, а това не ми е съвсем по мярка.

какво искаш да постигнеш в живота
    Хармония - със себе си и с другите. Когато си постигнал това, значи си се осъществил по най-добрия възможен начин.

какво искаш да дадеш на хората от себе си а не от твоите вещи
    Мога много да давам, въпросът е колко хората искат да вземат от мен. Даването при мен е двупосочен процес. Ако е нужно - и бъбрек мога да дам от себе си

какво би избрала да стане това което искаш или това което е най-добре за теб
    Каква е разликата? Кой определя кое е най-добре за мен? Защото обикновено това, което искам е онова, което считам, че е най-доброто за мен.

за какво си струва да живееш
    Заради самият живот. Има толкова неща да се видят и толкова неща да се направят в един живот, че е пълна глупост да смяташ, че няма смисъл в живота. Да се почувстваш реализиран в онова, което смяташ, че е най-подходящо за теб - било то кариера, семейство, пътешествия.

какво не ти харесва в твоята среда
    Както във всяка среда, понякога ти е необходимо да общуваш с хора, които по принцип не би избрал да бъдат около теб. И край мен има такива, но се старая да ги свеждам до необходимия минимум. Но като цяло, средата, която съм създала за себе си, ме удовлетворява.

кое е твоето семейство това у вас или тези с които протича денят ти
    При мен, специално, тези две неща са едно и също. Но предполагам, че не този отговор търсиш, затова ще го кажа така: Твоето семейство е онова, което ти си избрал да ти бъде семейство. Кръвната връзка е вечна, но това не значи, че си длъжен да избираш да си с тези хора до края.
    .

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от OlD Shutherhand Виж мнението
    Чела ли си нещо на Карл Май? Винету
    Как се реши да станеш модератор? Предложиха ми, имах свободно време, навих се. Беше отдавна.
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Знаеш ли имената на пра баби/дядовци? Знам ги, да. Знам имената на родителите на моите баби и дядовци, но от там нататък - не.
    Цитирай Първоначално написано от teenems Виж мнението
    Какво те задържа в този форум? Основно навикът. Но ако трябва да съм съвсем честна - понякога в този форум можеш да попаднеш на доста интересни размисли.
    .

Град
    системата дегоба
    не винаги това което искаш е най-добре за теб

понякога правим грешен избор съгласна ли си?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Имаш ли термусче? Какъв цвят? Абе, знам, че имате някаква заигравка с тия термусчета, ама не я разбирам
    Обичаш ли кафе или предпочиташ чай? Обожавам кафе, но обичам от време на време и чай. Основно ментов.
    Тая сутрин в колко часа се събуди? В 7 без 10.
    Как остана тук? Не е толкова трудно, колкото си мислите. От време на време решавам, че вече няма смисъл, после отварям по навик и намирам нещо интересно. И така...
    Кога ще ни возиш в Димобила? С антракса чааааакаме, чаааакаме... Кажете къде чакате, да мина да ви взема.
    Не каза нищо в темата за аборта, за или против си? Ти би ли го направила някога и в каква ситуация ако да? Всъщност казах, че съм за. За съм правото на избор. Винаги съм се пазила и честно казано, нямам представа какво бих направила, ако бях изпаднала в такава ситуация. Сигурно щях да го задържа, защото ми се иска да вярвам, че момчетата, с които съм била са си стрували А и просто съм такава. Но това ти го говоря от сегашното си положение, а преди 10 години може би съм щяла да мисля по-различно.
    Любима алкохолна напитка? Обичам сладникавите женски напитки. Бейлис, например.
    Като седнеш в някакво заведение, какво поръчваш обикновено? Ако говорим за кафене - кафе или чай, или мляко с какао, ако е по-късно през деня. През лятото може и кола. Ако става въпрос за вечерно заведение - бейлис, ама това второто напоследък ми се случва рядко. На ресторант може да пия и вино.
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Имахме уговорка да се чуем, душата. Шо станА събота и неделя? Отспах си за две седмици напред, това стана Станах на обяд, ходих по някакви кафета, после долу в комшийката да видя бебо, пак спах и вечерта не помня какво правихме. А в неделя си тръгнахме преди обяд. Вярно, че се уговорихме, съвсем изключих. Имах сто неща в главата си, знаеш...
    Кога ще ми идваш на гости? Сигурно няма да е толкова скоро, колкото ми се иска
    Кога ще пием кафе? При първа възможност, даже ако искаш - по скайп.
    Какво мислиш за мен? Възхищавам се на целеустремеността ти. Обичам да говоря с теб, защото много пъти сме на различно мнение и често ми даваш различна перспектива. Но това не значи, че успяваш да ме убедиш Най-добре знаеш, че мога да ти се доверя за неща, дето не ги казвам на всеки. Не винаги те разбирам, но пък все се опитвам Абе, лежиш ми на сърце
    .

Град
    Варна
    не винаги това което искаш е най-добре за теб

понякога правим грешен избор съгласна ли си?
    Да, но обикновено това става ясно постфактум. В момента, в който правиш избора, ти (или поне аз) вярваш, че това е най-доброто за теб.
    Затова и пак те питам: кой определя кое е най-добре за теб в момента, в който вземаш решението?

Как си избра аватара?
    Какви езици знаеш?

Мега фен Аватара на 102
    както винаги много готин човек

Мега фен
    Най-дебилно/съответно най-яко/ обяснение в любов? Смешно провалени сексуални опити в тийн годините? :Д

Мега фен Аватара на tori
    Аби, единия е в София, другия е в Русе. Минавай да ни събираш. :д Изпуснахме момента да се повозим като бяхме във Варненско и двамата, мноу кофти.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от OlD Shutherhand Виж мнението
    Как си избра аватара? Аз съм отявлен котколюб. И малко психо, предполагам.
    Какви езици знаеш? Английски и испански.
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Най-дебилно/съответно най-яко/ обяснение в любов?
    Мило, толкова много те обичам. Ако бях поет, щях да ти напиша поема. Ако бях художник, щях да ти нарисувам картина. Но съм прост тенекеджия и мога само да те изчукам здраво Парадоксът е... че наистина това му е професията.
    Смешно провалени сексуални опити в тийн годините? :Д Сещам се само за един. Бяхме се налегнали с гаджето и той влезе в банята за душ. В този момент се прибраха нашите и аз така се стреснах, облякох се набързо и отидох да си приказвам с тях в кухнята, като напълно забравих младежа чистак гол в банята. Поседя половин час така, докато накрая баща ми не ми каза: Ти в крайна сметка няма ли да му занесеш една хавлия на момчето... А аз червя бузи, защото си мисля, че те не знаят какво сме правили...
    .

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Аби, единия е в София, другия е в Русе. Минавай да ни събираш. :д Изпуснахме момента да се повозим като бяхме във Варненско и двамата, мноу кофти.
    Че аз през Русе минавам задължително поне веднъж в месеца като си ходя по моя край. В София и пари да ми давате, няма да ви возя. Страх ме е Другият път като дойдете по варненско, обадете се. Ама поне един ден по-рано да е, че да я закарам на автомивка, да е представителна.

Мега фен Аватара на tori
    Ако няма червена панделка отгоре, не става обаче.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Снимка от последната година?
    Каква кола би искала да имаш? А цвета син ли ще е?
    Кой ти е любимия цвят покрив.
    n00bs

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Да, но обикновено това става ясно постфактум. В момента, в който правиш избора, ти (или поне аз) вярваш, че това е най-доброто за теб.
    Затова и пак те питам: кой определя кое е най-добре за теб в момента, в който вземаш решението?
    ти може да искаш да взимаш наркотици и до последния си дъх ще го искаш и няма да имаш време да осъзнаеш какво правиш

давам ти пример само
    или да се омъжиш за грешния човек и години след като взела това решение да го осъзнаеш да е късно
    ето друг пример
    може да си влюбена в някой но това да те завлече в по-лош живот в който топлата вода е лукс но щастлив или да си поплачеш че някой те е спрял после да срещнеш друг в който да се влюбиш и да живееш също толкова щастливо но с по-добри стандарти
    трети пример

Град
    Варна
    ти може да искаш да взимаш наркотици и до последния си дъх ще го искаш и няма да имаш време да осъзнаеш какво правиш

давам ти пример само
    или да се омъжиш за грешния човек и години след като взела това решение да го осъзнаеш да е късно
    ето друг пример
    може да си влюбена в някой но това да те завлече в по-лош живот в който топлата вода е лукс но щастлив или да си поплачеш че някой те е спрял после да срещнеш друг в който да се влюбиш и да живееш също толкова щастливо но с по-добри стандарти
    трети пример
    И в трите ти примера, към момента на вземането на решението, аз съм вярвала, че е било най-доброто за мен.
    Въртиш се в кръг, разбирам какво се опитваш да ми кажеш, ама на теб не ти е ясно, че казваш друго. Да, наясно съм, че вероятно това, което правя, може да се окаже, че не е най-доброто за мен, но в момента, в който взимам решението да го направя, аз вярвам, че е най-доброто.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Би ли дошла в новата квартира (по-към лятото, де :Д) на лимонада и сладки приказки? Мен май не ме харесваш много, но пък Андрейчо, доколкото знам ти е симпатичен, а и имаме едно, скоро ще станат две котета :Д

На колко години за пъри път посети чужда страна? Коя?
    А кои държави си посетила дотук?
    Пазаруваш ли от лидл?
    Любим плод?
    Кой готви повече у вас?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си