.
Затворена тема
Страница 173 от 354 ПървиПърви ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 301 до 4 325 от общо 8834
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Снимка от последната година? https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...a70fa578fd6467
    Каква кола би искала да имаш? А цвета син ли ще е? Искам да имам едно Ауди А3, автоматик. Не държа особено на цвета, но синьото е хубав цвят Във всеки случай, аз съм си особено доволна от Полото и докато то не се откаже от мен, нямам мераци да го сменям.
    Кой ти е любимия цвят покрив. За къща ли? Кафяв.
    .
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Много анонимна снимка

Как виждаш България след 10 години?
    Позитивна ли си (като мислене, не СПИН тест)?
    Защо котката ми е дебела и само врещи за храна?
    n00bs

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ако няма червена панделка отгоре, не става обаче.
    И червена панделка ще ѝ вържа... щом трябва. Тя си е кипра

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Би ли дошла в новата квартира (по-към лятото, де :Д) на лимонада и сладки приказки? Мен май не ме харесваш много, но пък Андрейчо, доколкото знам ти е симпатичен, а и имаме едно, скоро ще станат две котета :Д
    Щом ме каните - бих И недей се заблуждава - никога не съм казвала, че не те харесвам. Аз почти не те познавам, виждала съм те само веднъж и не си говорихме кой знае колко. Помня, че нещо ти се дразнех по едно време на някакви мнения, но аз се дразня на всеки втори. Това не значи, че не ви харесвам. Съжалявам, че съм те оставила с такива впечатления, можем да ги поправим Между другото, вие не сте ли в София?

На колко години за пъри път посети чужда страна? Коя? На 20. САЩ. Спомням си, че бях ужасена от полета, а той беше 9 часа. Така и не мръднах от мястото си, дори до тоалетна не посмях да отида. Да видиш после как се тича по летището да търсиш тоалетните...
    А кои държави си посетила дотук? САЩ, Египет, Турция, Гърция, Австрия, Италия, Франция, Испания, Чехия, Румъния, Тунис (за няколко часа)... Но не съм ги обикаляла (с изключение на САЩ и Египет), по-скоро съм била в някой друг град.
    Пазаруваш ли от лидл? Ъм, не. Не ми е удобен като разположение.
    Любим плод? Череши.
    Кой готви повече у вас? Той.
    .

Град
    Варна
    Много анонимна снимка Е, ти не уточни каква снимка искаш, а и последният път като си пуснах физиономията... имаше банове. Предпочитам да не рискувам.

Как виждаш България след 10 години? Честно да ти кажа, хич не я виждам. Ситуацията става все по-зле. Наскоро до толкова се депресирах, че като цяло спрях да чета новини и да се интересувам какво се случва. Може да е временно. Всъщност да се надяваме, че е временно, ама точно сега не мога да дискутирам някакви политически неща. Яд ме е, че допуснахме циганите да се превърнат в проблем, яд ме е, че нямаме реално гражданско общество, яд ме е, че приемаме толкова неща и целият принцип в страната е "кучетата си лаят, керванът си върви".
    Позитивна ли си (като мислене, не СПИН тест)? Да, така мисля и затова така депресиращо ми действа ситуацията в България в момента. В интерес на истината, винаги се опитвам да гледам на нещата от по-добрата им страна. Не за друго, ами не си струва да си губя времето с негативни емоции. Въпреки че понякога са неизбежни.
    Защо котката ми е дебела и само врещи за храна? Кастрирана ли е?
    .

Град
    Niggaland
    Бих заложил на не, но тя иска да яде, не да е*е.
    Какво име би сложила на детето ти, ако е момиче?
    Спортуваш ли?
    n00bs

Град
    Варна
    Бих заложил на не, но тя иска да яде, не да е*е. По принцип кастрираните котки стават по-лакоми и съответно надебеляват. Затова питах. А твоята е дебела, защото сигурно ѝ слагаш всеки път като заврещи.
    Какво име би сложила на детето ти, ако е момиче? Михаела вероятно.
    Спортуваш ли? Не, не ми остава време, а и като цяло не съм особено спортна натура. Слава Богу, че имам сравнително бърз метаболизъм иначе с тоя начин на живот, досега да съм станала 100 кила. Иначе се старая да се движа, избягвам асансьорите, паркирам по-далече от мястото, където искам да отида и такива работи
    .

Град
    Niggaland
    Щото във Варна може да паркираш на мястото което искаш
    n00bs

Град
    Варна
    Щото във Варна може да паркираш на мястото което искаш
    Не, но да речем, че имам 1-2 места около центъра, където винаги се намира къде да спра. Около руското училище, например, винаги си намирам място. И от там - пешачката.

От дясната ти страна е единственото ти оръжие срещу зомбита.Колко
    си прецакана?
    Ако настъпи апокалипсис кои хора от форома би избрала да са с теб и защо?

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Ако не се бъркам спомена , че си омъжена, как ти предложи?
    Ако зависеше от теб , как би поставила основите за решение на проблема с ромите?
    Шофирала ли си в нетрезво състояние? А возила ли си се при такъв шофьор? Спирала ли си човек да не кара пиян?
    Нарушавала ли си някой закон? как и защо?
    Как си представяш перфектния ден?
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от OlD Shutherhand Виж мнението
    От дясната ти страна е единственото ти оръжие срещу зомбита.Колко
    си прецакана? Много. От дясната ми страна има елка... Едва ли бих могла да ги сметна до смърт...
    Ако настъпи апокалипсис кои хора от форома би избрала да са с теб и защо? Е, точно такъв въпрос не очаквах. Мога да си ги взема всичките, така ще се изпокарат за някаква простотия и апокалипсисът ще остане на заден план
    .

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Ако не се бъркам спомена , че си омъжена, как ти предложи?Ние живеехме заедно от известно време и в плановете ни винаги е влизал брак. Конкретно предложение, като тези дето сега са модерни - изненада, пръстен, на колене... нямаше. Просто един ден седяхме вкъщи и той ми каза "Какво ще кажеш да се оженим през август?". Извадихме календара и решихме, че септември е по-добрият вариант, защото имаше повече почивни дни и възможност хората от другия край на България да пътуват на спокойствие. Малко по-късно дойде с родителите си "официално" да ме поиска от нашите и тогава ми даде пръстен и на колене ме попита: "Ще ме вземеш ли?".
    Ако зависеше от теб , как би поставила основите за решение на проблема с ромите? Със засилен контрол. Имаме си закони, които трябва да се спазват. Допуснахме да се страхуваме от тях, допуснахме да се разраснат като общество, което смята, че само защото съществува, му се полагат разни права. Да, правата се полагат, но има и задължения, които трябва да се спазват. Някак не може само да взимаш и нищо да не даваш. Да, работата е много изпусната и е необходима истинска заинтересованост от управляващите, които обаче не предприемат нищо, защото се страхуват, че ще изпуснат толкова ценните им изборни гласове...
    Шофирала ли си в нетрезво състояние? А возила ли си се при такъв шофьор? Спирала ли си човек да не кара пиян? Никога не съм шофирала нетрезва. Когато излизам с колата, въобще не пия. Не съм се возила при такъв шофьор, не бих се качила по никакъв начин, прекалено много ценя живота си. Спирала съм такъв човек, наложи се да му скрия ключовете и да го прибера у тях лично. Доста ме руга в колата, но поне се прибра жив и здрав.
    Нарушавала ли си някой закон? как и защо? Е, имам някоя и друга глоба за превишена скорост или невключени светлини на колата. Като цяло имам уважение към закона и съзнателно не съм допускала някакво сериозно нарушение.
    Как си представяш перфектния ден? Спокоен, слънчев, сън до късно, разходка...
    .

Супер фен Аватара на paradosou
    Каква беше на 6? Ами на 16? Изобщо как те промениха тийн годините?
    Как се срещнахте с половинката? Веднага ли те грабна, или си го набеляза по-късно? Имаше ли по-активен в началото? Как искаш да ви се развие връзката занапред? (пх, тук стана много лично )
    Какво мислиш за патриотизма?
    Имаш ли желаните приятели? Ако да - често ли си контактувате и какво правите обикновено заедно?
    С какво ще се заемеш, ако си министър на образованието?
    Според теб кое се постига най-трудно като става въпрос за ошлайфане на характера и сдобиване с желани качества? /дано съм си задала достатъчно ясно въпроса, че явно имам талант да говоря с отвлечени понятия/
    Би ли се видяла с психолог? Евентуално при какви обстоятелства?
    Четеш ли от време на време научни изследвания (от която и да е област)?
    Харесваш ли 'Търси се'? Ами 'Господари на ефира' xD?
    Някое голямо разочарование...?
    'Предпочитам 2 тлъсти порока пред десетина постни добродетели' ~ мнение?
    Може и на други да съм го задавала тоя въпрос, ноо какво да се прави, всеки път ми е любопитно да проучвам нагласи, та: 'Успех, постигнат с МНОГО труд, е селски идеал' ~ пак какво мислиш за това донякъде арогантно схващане?
    И ти ли предпочиташ реалните запознанства пред тия, които се случват онлайн? Какво дават едните и какво - другите?
    Игри играеш ли?
    Щом живееш във Варна, качвала ли си се на кораб? Хаха. Как беше?
    Потребители, които ти липсват?
    Ами аз как ти се струвам ?
    Най-отблъскващото у хората е...? А най-привлекателното...?
    Ако трябва да опишеш изчистена своя представа /т.е несъдържаща смесиците и взаимопроникването на характерни черти между половете, които предизвиква днешния свят/ за привлекателен като характер мъж и пак сносна като поведение жена, какво би казала?
    Некоректно са ми зададени последните 2 въпроса, ама нейсе...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ха, Лейдии

Как беше в Египет? С кого ходи , колко време, какво видя, стори ли ти се безопасно за сама жена да отиде ?
    Къде другаде планираш да отидеш в близко време?
    А в по-далечно ?
    Как си с технологиите, можеш ли да си преинсталираш windows-a ? Да си root-неш телефона?
    Мъжо ти с кво се занимава?
    На една възраст ли сте, ако не - той на каква е?
    Как изглежда ( коса,очи, телосложение ) ?
    С много или с малко багаж пътуваш?
    Плуваш ли ?
    Какъв тип турист си - баш турист, по забележителностите и с фотоапарат в ръка - турист тип сливам се с местните или - турист тип вие каквото искате правете, аз оставам в спа-то.
    Казвал ли ти е някой някога, че си лош човек?
    Срещала ли си се с чужденци в българия?
    Имаш ли приятели с различна националност?
    Ако не беше с текущия ти мъж, мъж от каква националност би си избрала ( разбира се говорим за стереотипи тук) ?
    Aко след 2те деца качиш килограми, би ли започнала да спортуваш за да ги смъкнеш?
    Би ли сложила ботокс и хиалуронова киселина , когато ти се появят бръчки?
    Всъщност, къде най-далеч би стигнала за да запазиш младостта и привлекателността си ( за мъжо ) ?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Каква беше на 6?
    Ученичка в първи клас. Послушна, любопитна и дразнеща с безброй въпроси.
    Ами на 16?
    Срамежлива в общуването си с момчета и непознати, откровена в мненията си пред близки и приятели. Често съм си патила от голямата си уста.
    Изобщо как те промениха тийн годините?
    Те тийн годините на практика не те променят, а те изграждат. Иска ми се да вярвам, че станах по-отворена в общуването си с хората, по-тактична, ако щеш. Моят пубертет беше сравнително спокоен (или поне така казват нашите). Не съм имала бунтарски периоди... е, падала съм си по неподходящи хора, парила съм се, но като цяло, мисля, че добре преживях тийн годините
    Как се срещнахте с половинката?
    Тук, във форума От мнение на мнение, през ICQ, до на живо.
    Веднага ли те грабна, или си го набеляза по-късно?
    Още преди да се видим на живо имаше тръпка. Но след като го видях, веднага ме грабна
    Имаше ли по-активен в началото?
    Той. Аз имах повече притеснения в началото заради разстоянието. С течение на времето (и въпреки една раздяла), той успя да ми докаже, че не е непреодолим проблем, ако има желание.
    Как искаш да ви се развие връзката занапред? (пх, тук стана много лично )
    Ами да ти кажа честно, стигнали сме етап, в който ни е доста добре. Той е най-добрият ми приятел, човекът, на който разчитам безусловно за всичко. От тук нататък можем само да ставаме по-здрави като единица и да си направим деца
    Какво мислиш за патриотизма?
    Патриотизъм означава любов, обич към родината и желание за опазването ѝ, възхищение от националните постижения, привързаност към земя, език и традиции. Без патриотизъм, една нация е като изгубена. Много често обаче понятието се бърка с шовинизъм и краен национализъм, което носи негативните нюанси.
    Имаш ли желаните приятели? Ако да - често ли си контактувате и какво правите обикновено заедно?
    Имам ги, да. Контактуваме често, дори и да не е на живо. В смисъл, технологиите днес правят общуването възможно, дори да сте далече като физическо разстояние. Благодарна съм за приятелствата си, ценя ги много и съм готова на много за тях.
    С какво ще се заемеш, ако си министър на образованието?
    От доста време не съм се интересувала живо какво точно се случва в образователната сфера, но имам усещането, че е нужна някаква реформа в изучавания материал, в заплащането на учителите и в дисциплината, която се налага в училище.
    Според теб кое се постига най-трудно като става въпрос за ошлайфане на характера и сдобиване с желани качества? /дано съм си задала достатъчно ясно въпроса, че явно имам талант да говоря с отвлечени понятия/
    Най-трудно се постига превъзмогването на личността и собствените склонности към определени (не)действия. Ако си способен да превъзмогнеш инстинкта за съхранение на Аз-а (не опазване на физическата неприкосновеност, а в оня смисъл, дето често опростеничко се нарича егоизъм), тогава няма пречки да се сдобиеш с желаните качества.
    Би ли се видяла с психолог? Евентуално при какви обстоятелства?
    Бих. Аз съм емоционална по природа, дори и това да няма външно изражение. Много трудно преживявам разни неща, обикновено ги държа дълбоко в себе си до последно. Приятелствата и близките, с които можеш да говориш, не винаги са най-подходящият съдник, защото са пристрастни. Един външен човек може да ти даде безпристрастна оценка.
    Четеш ли от време на време научни изследвания (от която и да е област)?
    Рядко. Трябва особено да ме вълнува дадена сфера, за да се хвана с това.
    Харесваш ли 'Търси се'? Ами 'Господари на ефира' xD?
    Харесвам.
    Някое голямо разочарование...?
    Имала съм няколко големи разочарования по отношение на хора около мен. Но пък си давам сметка, че не мога винаги да очаквам всеки да действа според моите разбирания. В тоя ред на мисли се старая да не тая лоши чувства.
    'Предпочитам 2 тлъсти порока пред десетина постни добродетели' ~ мнение?
    За какво са ми тия пороци? Предпочитам добродетелите, били те и постни. Някой ме пита нагоре дали съм с положителна нагласа - опитвам се. Опитвам се винаги да виждам първо доброто в хората.
    Може и на други да съм го задавала тоя въпрос, ноо какво да се прави, всеки път ми е любопитно да проучвам нагласи, та: 'Успех, постигнат с МНОГО труд, е селски идеал' ~ пак какво мислиш за това донякъде арогантно схващане?
    За първи път го чувам това схващане. Аз съм на мнение, че нищо в този живот не идва даром и не бива да идва даром. Успехът е успех, само когато истински си се борил за него. Само тогава ще съумееш да го оцениш като такъв. Ако това е селски идеал... съжалявам хората с градски разбирания
    И ти ли предпочиташ реалните запознанства пред тия, които се случват онлайн? Какво дават едните и какво - другите?
    В онлайн пространството всеки може да бъде какъвто поиска. Предвид любопитната ми природа, предпочитам реалните запознанства, защото можеш да прецениш до колко истински човек стои пред теб. Но нещата толкова се изкривиха, че хората все по-рядко общуват на живо. Няма нищо лошо в онлайн общуването, но да наречеш някого приятел само след няколко чата... е абсурдна идея. Запознанство добре, но за да прерасне в някакъв вид привързаност (не само любовна връзка), в един момент това трябва да се пренесе на реалното игрално поле
    Игри играеш ли?
    Преди години играех повече. Сега не ми остава време и обикновено разцъквам нещо разтоварващо във фейсбук например.
    Щом живееш във Варна, качвала ли си се на кораб? Хаха. Как беше?
    Качвала съм се, но не във Варна. Приятно е. Различно. Някак... енергизиращо.
    Потребители, които ти липсват?
    Липсва ми агитката от Всичко тийн накуп
    Ами аз как ти се струвам ?
    Добре ми се струваш Без да те обиждам, но рядко си създавам конкретни мнения само от няколко мнения във форума. Във всеки случай, не си ми се набила негативно в очите
    Най-отблъскващото у хората е...?
    Лицемерието. Всичко би било много по-лесно, ако си общувахме открито и във всеки един момент знаехме как се чувства другия спрямо нас.
    А най-привлекателното...?
    Чувството за хумор
    Ако трябва да опишеш изчистена своя представа /т.е несъдържаща смесиците и взаимопроникването на характерни черти между половете, които предизвиква днешния свят/ за привлекателен като характер мъж и пак сносна като поведение жена, какво би казала?
    Те двете неща много се припокриват. И двамата трябва да разбират другия и да се съобразяват. Мъжът трябва да е достатъчно чувствителен и достатъчно силен, за да накара жената до него да се почувства жена - закриляна и желана. Жената трябва да е достатъчно смела и достатъчно емоционална, за да бъде мъжът до нея пълноценен като мъж. Харесвам идеята за мъжът закрилник и закриляната жена, но това не значи някой дето ми тропа по масата срещу една разлигавена мадама.
    Струва ми се, че не ти схванах добре въпроса обаче...

Некоректно са ми зададени последните 2 въпроса, ама нейсе...
    .

Супер фен Аватара на paradosou
    Споко, трябва да съм много впечатлителна, че да ме засегне каквото и да е, написано ей така в нета .

Ако можеше да избереш дали да си жена или мъж кое би избрала и защо?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ха, Лейдии Ха-ха!

Как беше в Египет? С кого ходи , колко време, какво видя, стори ли ти се безопасно за сама жена да отиде ?
    Хубаво беше. Странно. Различно. Бях там за две седмици с група колеги от университета. Понеже академията е един вид побратимена с един техен университет, имат традицията да си изпращат студентите на обмен. Водеше се преддипломен стаж. Бяхме в основно в един по-малък град, забравих му името, където им е университета. Водиха ни до Александрия, влизахме в библиотеката там. Водиха ни на плаж в Шарм-ел-Шейх - няма такъв плаж просто В Кайро бяхме за ден, видях пирамидите и археологическия им музей. Има какво да се види в Египет, имат толкова много история, безумно интересно ми беше. Не мога да преценя доколко е безопасно за сама жена, но не е добра идея. Не за друго, ами техните традиция и разбирания са различни, ще те гледат странно. То беше достатъчно странно, когато се появихме с голи глави и ръце. Препоръчаха ни да носим панталони и затворени горнища, тениски с къс ръкав, без голямо деколте и без гол кръст. Иначе те гледат странно, неодобрително, дори донякъде злобничко.
    Къде другаде планираш да отидеш в близко време?
    В близко време съм си набелязала Барселона и Лондон. Ще видим само финансите какво ще покажат.
    А в по-далечно ?
    Голям мерак имам за Южна Америка - Перу, Бразилия, Аржентина.
    Как си с технологиите, можеш ли да си преинсталираш windows-a ? Да си root-неш телефона?
    Мога да преинсталирам уиндоус и да си руутна телефона, обаче не смея да твърдя, че разбирам особено много. Пък и предпочитам моичкият да я свърши тая работа. Той ги чува по-добре.
    Мъжо ти с кво се занимава?
    Покриви и вентилация. Частен бизнес.
    На една възраст ли сте, ако не - той на каква е?
    С една година е по-голям от мен.
    Как изглежда ( коса,очи, телосложение ) ?
    Коса и кожа - светли. Очи - зелени, много са му хубави. Има страхотна усмивка. Телосложение... абе, като го взех беше един такъв стегнат, атлетичен. Явно семейният живот му се отрази добре и понапълня, но не бих казала, че е дебел. Има шкембенце, ама то си му върви явно в семейството, пък и бирата не прощава
    С много или с малко багаж пътуваш?
    Ох, с много. Най-много от всичко мразя да събирам багаж. Обикновено струпвам много неща на леглото и после започвам едно по едно да елиминирам, докато не се събера в що-годе приемлив куфар
    Плуваш ли ?
    Като пирон. Липсва ми координация ръце-крака и изобщо не мога да плувам.
    Какъв тип турист си - баш турист, по забележителностите и с фотоапарат в ръка - турист тип сливам се с местните или - турист тип вие каквото искате правете, аз оставам в спа-то.
    Баш турист - колкото мога повече да видя и да наснимам. За 3 дни в Корфу се върнах с над 1000 снимки.
    Казвал ли ти е някой някога, че си лош човек?
    Имаше периоди, в които майка ми е казвала, че в мен има много злоба. Винаги съм се старала да го изкореня, обаче. Навремето бях по-дребнава, сега се опитвам да гледам на нещата по-мащабно. Но не, лош човек не са ме наричали.
    Срещала ли си се с чужденци в българия?
    Да.
    Имаш ли приятели с различна националност?
    Мъжът на моя близка приятелка не е българин. Имам познанства останали още от лятото ми в САЩ, имам познанства покрай работата си, с които общувам често, но приятели точно не. В смисъл, не съм прекарвала достатъчно време в чужбина, че да създам приятелство.
    Ако не беше с текущия ти мъж, мъж от каква националност би си избрала ( разбира се говорим за стереотипи тук) ?
    Хм, може би италианец
    Aко след 2те деца качиш килограми, би ли започнала да спортуваш за да ги смъкнеш?
    Да, бих. Суетна съм, както почти всяка жена и държа на външния си вид.
    Би ли сложила ботокс и хиалуронова киселина , когато ти се появят бръчки?
    Съмнявам се. Не бих искала да казвам твърдо не, защото в момента не мисля, че имам необходимост от това, но в един бъдещ момент, знам ли какво ще ми щукне. Иначе вярвам, че жената може да остарява красиво и без да прибягва до тези неща. Всичко е въпрос на начин на живот и възприятие за самата себе си.
    Всъщност, къде най-далеч би стигнала за да запазиш младостта и привлекателността си ( за мъжо ) ?
    АКО в даден момент той сметне, че не харесва външния ми вид, и най-важното - ако аз самата не се чувствам доволна от него, сигурно бих предприела някакви дребни неща. Както ми писа по-горе - ботокс, хиалуронова киселина, някакъв пилинг, може би... Но не бих стигнала твърде далеч. Животът минава през различни етапи и във всеки един от тях има красота, която трябва да бъде изживяна. Здравословно поддържане на тялото и лицето е едно, прекаляването и вманиачаването по вечната младост - друго. И второто хич не е полезно. Да не говорим, че в даден момент резултатите стават плачевни.
    .

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от OlD Shutherhand Виж мнението
    Ако можеше да избереш дали да си жена или мъж кое би избрала и защо?
    Жена. Никога не съм изпитвала дори любопитство към това какво е да си мъж. Харесва ми женската природа, женският начин на мислене, емоционалността и нежността на този пол. Е, има си някои недостатъци, но какво да се прави. Сигурно и мъжете имат.

Имаш ли сродна душа?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Имаш ли сродна душа?
    Имам Даже, струва ми се, повече от една.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Вярваш ли, че съществува такова животно - Вечна любов? Имаш ли примери за такава покрай теб?
    Кое е най-романтичното нещо, което си правила за мъж? А което на теб са ти правили?
    Изневерявала ли си? А на теб? Разбра ли се и как? Какво последва?
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Голям фен Аватара на uHka22
    Кой филм последно гледа ?
    Имаш ли домашен любимец ?
    Следиш ли политиката ?
    Кой беше любимият ти предмет в училище ?
    Кой е най-дразнещият ти навик ?
    А този в половинката ?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Вярваш ли, че съществува такова животно - Вечна любов? Имаш ли примери за такава покрай теб?
    Ако говорим за романтична любов между двама партньори - то не, не вярвам, че съществува вечна любов. Човек в същността си е изменчив, нагажда се, променя се. Ако човек не е вечен, как може чувствата да са вечни? Но вярвам, че може да има обвързаност отвъд изменчивостта - обич, привързаност, приятелство.
    Кое е най-романтичното нещо, което си правила за мъж? А което на теб са ти правили?
    Романтичните изяви куцат и на двама ни. Да, опитвал се е да прави разни неща като по филмите - вечери, свещи, музики, цветя и т.н., но като цяло това кара и двама ни да се чувстваме неудобно Голяма тъпотия. Правил е други неща, които отстрани може да не изглеждат романтични, но пък мен са ме развълнували особено. Като например да пътува всяка седмица по 300 км, за да бъдем заедно за 1 ден. Такива, тривиални работи.
    Изневерявала ли си? А на теб? Разбра ли се и как? Какво последва?
    Изневерявала съм на предишен партньор. Сама си признах. Ако не го бях направила, той нямаше от къде да разбере, предполагам, макар че никога не се знае. Последва срив във връзката, макар че не се разделихме в началото. Той твърдеше, че ме обича и иска да го превъзмогнем, но така и не успяхме. Вината си е моя, но и връзката вече беше много изчерпана, а да се лепи счупеното понякога е безсмислено.
    .

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от uHka22 Виж мнението
    Кой филм последно гледа ? Into the woods, на кино. Иначе онзи ден зяпах някаква романтична комедия по телевизията... When in Rome или нещо такова.
    Имаш ли домашен любимец ? Имам един котарак.
    Следиш ли политиката ? Следя доколкото да се каже, че съм в час с нещата, но не ме влече особено.
    Кой беше любимият ти предмет в училище ? Английски и история. И литературата харесвах, но учителката беше кошмарно глупава и в общи линии не ми задържаше интереса особено.
    Кой е най-дразнещият ти навик ? Пушенето
    А този в половинката ? Това, че от време на време буквално се изключва от заобикалящия го свят. И фактът, че е абсолютно неспособен да спази времеви интервал, който сам си е дал. Например: "идвам след пет минути" се превежда като "чакай ме след половин до един час". А аз съм много точна, предпочитам да подраня отколкото да закъснея и често се налага да го чакам някъде. Това ме изнервя.
    .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си