- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Тори аз бих седнал на стола,с малката уговорка че несмятам да отговарям на въпроси свързани със секс,смятам че това си е мое лично пространство че да го споделям с всички.![]()
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Добре, задавайте си въпросите към GuardianAngel тогава.
как се казваш?
на колко си години?
от къде си?
с какво се занимаваш?
колко си висок/а?
какъв цвят са ти очите?
а косата?
а стаята, в която спиш?
какво яде днес?
в каква поза спиш?
какви са ти чаршафите?
разкажи последния си сън
без какво не можеш?
имаш ли си гадже?
дразни ли те думата гадже ('щото мен да)?
защо си направи регистрация във форума?
как се казваш?
-Александър,близките приятели ме наричат Алекс
на колко си години?
-карам 23
от къде си?
Пловдив
с какво се занимаваш?
-Работя като рехабилитатор в болница
колко си висок/а?
-1,70
какъв цвят са ти очите?
-кафяви
а косата?
-кестеняво,отива към черно
а стаята, в която спиш?
-охх ми лилава ,много обичам лилавото
какво яде днес?
-тостове с шунка,гъби,кашкавал и чеснов сос,общо взето това ми се събра за целият ден
в каква поза спиш?
-спя по корем,като няква жаба съм,понякога сам немога да си представя как съм съумявал да спя с друг човек в едно легло като попринцип мястото едвам стига само за мен
какви са ти чаршафите?
-в момента са тъмно червено
разкажи последния си сън
-Сънувах едно непознато момиче,което ме гушна и ми каза че ме познава,така стана че след около седмица се запознахме с нея наистина.Може да се каже че това е едно от най-изумителните неща които са ми се случвали.
без какво не можеш?
-немога без времето за себе си,немога без хората на които държа,ааа и най-вече немога без сладко(най-често течен шоколад)
имаш ли си гадже?
-в момента ситуацията е малко сложна...момичето което обичам и ме обича е Англия и ще се върне в края на пролетта..но дотогава сме решили да не се чувстваме обвръзани за да разберем дали това което искаме и имаме нужда сме точно един друг
дразни ли те думата гадже ('щото мен да)?
-определено,изключително дразнеща ми е
защо си направи регистрация във форума?
-охх еми мисля че беше,като всеки друг тук да си изплача мъките и да поискам съвет,но беше много отдавна преди 4 години,даже аз наскоро проверявах мненията които съм писал за да се посмея на тогавашният си акъл,но уви те не бяха запазени
Правят ли се някви специални масажи на коляното, щото понякога направо не мога да ходя
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
мислиш ли че лилавото си отива с червеното
Определено не,но и това съм го измислил имам си лилаво покривало докато легна да спя,па кат легна да спя дреме ми къв цвят са![]()
Правят ли се някви специални масажи на коляното, щото понякога направо не мога да ходя
Масажи на коляното не се правят.Можеш да правиш реласиращ масаж на мускулите около него,най-вече на квадицепса,може да малко да те успокои,но масаж със сигурност няма да те излекува.
Ако много те боли трябва снимка ,консултация с лекар и евентуално физиотерапия и движения без натоварване.
![]()
![]()
симпатяга
Смяташ ли се за грамотен? Какво мислиш за хората, които не умеят да пишат/говорят правилно на родния си език?
Харесва ли ти това, с което се занимаваш? Това ли е мечтаната работа за теб? Ако не, към какво би се стремил?
С какво се занимаваш през свободното си време? Хобита, интереси?
Анимета гледаш ли? Ако да, любими?
Какво те задържа във форума?
Каква е нагласата ти спрямо живота? По-оптимистично ли гледаш на нещата или клониш към песимизъм по-скоро?
Които има въпроси да пише,пък ще отговарям утре като се прибера от работа,че ся тря лягам ...че утре е ''любимият'' ми ден от седмицата а 6 часа е ''любимият'' ми час за ставане ;]
Смяташ ли се за грамотен?
-аз смятам,че имам добро ниво на грамотност,когато общувам в работна или социална среда винаги се държа на ниво според ситуацията,макар че и аз си изкелефещвам езика в жаргони,съкратени думи и фрази,но главно с приятели или с цел забавление
Какво мислиш за хората, които не умеят да пишат/говорят правилно на родния си език?
-че имат ниска култура и възпитание и то най-вече от семейната среда,днещните млади поколения(а и не само млади)имат промити мозъци и не си оставят много време за това да се научат да пишат и говорят правилно или поне да имат някакво приемливо ниво на изразяване,повечето даже не се замислят върху това
Харесва ли ти това, с което се занимаваш?
-определено ми харесва и най-вече когато има видимо подобрение в състоянието на даденият ми пациент,удовлетвореноста ми е голяма
Това ли е мечтаната работа за теб?
-не бих казал,аз никога не съм харесвал никоя професия,но тази е такава,че поне ми доставя удоволствие и мога да променя живота на някой към по-добро,а това не е никак малко
Ако не, към какво би се стремил?
-би ми било интерсно да се занимавам с психология или история,също така не бих отказал да съм някои гид в туристическа агенция
С какво се занимаваш през свободното си време?
-напоследък в свободното си време доста спя,защото съм много уморен,но като цяло обичам да слушам музика,да се разхождам с приятели (воъбще необичам дискотеки и кафета),чат пат да идем на бар да дръпнем по някое друго уиски и да водим задушевни проникновенни разговори за живота никъм списъка спадат гледането не сериали,правенето на масажи на близки и приятели(да обичам да правя масаж
),обичам да се запознавам с нови хора и да опознавам различни характери
Хобита, интереси?
-хъмм хобита...обичам да правя цветя от хартия оригами и да ги подарявам,обичам да цъкам стратегически игри от време на време чеша си мозъка с тяхинтерси...хъмм еми обичам да изледвам и наблюдавам хората как и защо правят някои в живота си..така се уча от грешките на другите без аз да страдам,пък и научавам как да се предпазвам
Анимета гледаш ли?
-охх одъртях за анимета,едно време много гледах имах 200 гигабайта на харда,ама вече много рядко се случва,и то само любимите ми като се съберат по 20тина епизода
Ако да, любими?
-хъмм,любими наруто,блеач,д-грай мен,слорд арт онлине,рурони кеншин,секирей има и др.
Какво те задържа във форума?
-ми нз кефи ме от една страна,повечето хора са позитивни с някои изключения,харесва ми това че мога да предложа опита си на някои и ако той е достатъчно осъзнат за възраста си да вземе дори една дума от това което съм го посъветвал да я филтрира през неговата призма и да открие неговият отговор,също така може и аз да науча нещо от някого,забавлявам се,има готини хора с които може да се запознаеш и да общуваш и ако не е форума в реалниат живот може никога да нямаш шанс да се докоснеш до тях
Каква е нагласата ти спрямо живота?
-че не съм жертва на обстоятелствата,всичко си зависи от мен..и щастието и страданието си правя аз и никои не ми е виновен ,а това е само по себе си е нещо което може да учиш цял живот,но като цяло смятам че всичко е въпрос на приемане...как да го кажа въпрос на гледна точка
По-оптимистично ли гледаш на нещата или клониш към песимизъм по-скоро?
-гледам песимистично на нещата,но дълбоко вътре винаги съм с оптимистична нотка ,максимата ми е ''бъди готов за най-лошото,че ако ти се случи нещо положително да можеш да му се зарадваш''
Разбирам, че си от лекарското съсловие, кажи какво е мнението ти за Бързата помощ? Ако имаше възможност какви реформи би направил в тази насока, за да не емигрират вскичКОТО лекари в чужбина? Ти самият мислил ли си да развиваш професията си навън? Чувствал ли си се недооценен в работата си? Ако да, от какво е било провокирано това чувство?
Каква музика предпочиташ?
Какъв ученик беше?
Имаш ли домашен любимец? Какъв домашен любимец би искал да имаш?
Мечтаеш ли си за дом, семейство, или си по-скоро волна птица?
С какво би те впечатлила най-много някоя девойка на първа среща?
Какво най-много те отблъсква в една жена?
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Каква зодия си?/ще предположа-риби/
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
имаш ли си термосче?
силна интуиция ли имаш, как преценяваш хората толкова добре (говоря за мненията ти в темата какво ви е мнението за предишния потребител бля бля :д)?
с какво закусваш обикновено?
гледаш ли към небето, какво си мислиш докато го правиш?
любим сезон?
най-вкусната храна за теб е?
от сладките работи какво предпочиташ - тип шоколадови нещица или нещо плодово/с крем?
гладен ли си в момента? (аз да :д)
имаш ли татуировки/би ли си направил? какво мислиш за боди арта?
събота бях на парти, около 8 часа нон стоп скачане и танцуване и сега много ме боли гърбът, особено като се протягам назад, може ли да ми препоръчаш нещо за да се пооправя :д
Последно редактирано от Dagichka : 02-02-2015 на 08:55
дислексия?
free love?
ангели?
Защо рейпваш пълния член?
А защо игнорваш и кратко?
Смяташ ли се за алфа? И, ако не, то къде в хранителната верига би се поставил?
Спортуваш ли?
Можеш ли да плуваш? А да караш колело?
В какви отношения си с вашите?
Сам ли живееш? Защо?
Имаш ли домашен любимец?
Какво искаш да си постигнал след 5 години? А след 10?
Каква зодия си?/ще предположа-риби/
-мне съвсем не позна,напълно противоположното на водата -огнена зодия стрелец с асцендент козирог
хмм
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Би ли оставил най-добрия си приятел заради момиче, което ще ти е спътник в живота за следващите години?