- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Аз искам, но при наличието на дами не мога, за това нека някоя дама да седне. ;д
Дообре ще питам тогава...
Как се казваш?
Какво учиш или може би работиш?
Щастлива ли си?
Имаш ли човек до себе си?
Как протича един твой релаксиращ ден?
![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
и аз задавам
какво ти е любимото ядене ?
с каква мисъл ставаш сутрин ?
за какво мечтаеш ?
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
хахахасъм се прицелила в ДАНС
Защо ДАНС?
Какви са наблюденията ти над хората/работата в ДАНС?
Какво очакваш да постигнеш/получиш там?
Казваш, че си амбициозен човек. Защо амбициите ти са насочени там? Какво мислиш, че може да ти даде?
Не мислиш ли, че е лош избор?
Хаха, някакви много дълбоки симпатии имаш към тях![]()
Иии да, държа да кажа, че не си длъжна да си съгласна с моята идея, мотивация, избор или изказ. Само ще те помоля, понеже не обичам да ми се подиграват на идеите, да не го правиш. Ако не си съгласна с нещо, ще се радвам да го обсъдим, но по нормален начин.
Кога и защо се смя със сълзи последно?
Имаш ли домашен любимец?
Учиш се от своите грешки, или от тези на другите?
Религиозна ли си?
Какъв е смисъла на живота според теб?
До колко парите и щастието са свързани?
Лесно ли 'палиш'?
А лесно ли се обиждаш?
Цигари/алкохол/наркотици употребяваш ли?
Как разпускаш?
Самодостатъчна ли си си, или нещо ти липсва, когато нямаш човек до себе си?
1. Мнението ти за Делян Пеевски какво е?
2. В коя гимназия си учила?
3. Как се справяше в училище - в началното, гимназията, сега и т.н. Какви бяха оценките ти? С какъв успех завърши гимназия?
4. Получаваш ли някакви стипендии?
5. Мнението ти за Столтенберг?
6. Как ще коментираш убийствата в остров Utøya отпреди няколко години?
7. Каква литература четеш?
8. Имаш ли интерес към окултните учения?
9. Защо пишеш във форума?
10. Защо според теб ти задавам тези въпроси?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Fisherman, как е доц. Цачев?
Още ли носи черната чанта?![]()
Последно редактирано от dreamwalker : 03-13-2015 на 09:06
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
веднъж ми се случи от хардфлип ин във виража на НДК и след като го стъпих на примо скейта се извъртя нали и аз буквално седнах върху машинката ебало си беше майката
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Wednesday666, а ти всъщност как планираш да почнеш (евентуално) работа в ДАНС? Имаш ли приятелски гръб, който да ходатайства за теб, че да те приемат или някой роднина?
Интересно ми е - 'щото да почнеш работа там не е като да си го решил просто ей така и веднага да те вземат.
Аз съм получавал оферта да ме вкарат в агенцията (разбира се тук подчертавам, че нищо не е било сигурно), но аз така и не се реших да се пробвам. Не знам - чувствах, че просто не съм за там, а и предполагам, че ако бях влязал, то след това сигурно трябваше да връщам услугите, та... така.. (:
Въображение или строга научност? Защо?
Кое избираш - да си първа сред непросветени (в какъвто смисъл ти е удобно си го хвърли тва) или да си в периферията на добре изградено и даващо много възможности за развитие общество?
Философствам ли излишно?
Как щеше да се чувстваш, ако беше Гъливер?
Ако си супер усъвършенстван робот, каква би ти била функцията? Начертай граници на възможностите си.
Има ли нещо, в което си вярвала кажи-речи откакто се помниш? Какво? А нещо, в което сега вярваш и искаш да си го запазиш завинаги?
На какво най-много обичаше да играеш в периода 5-10?
На какво може да те научи едно дете?
Вкарай хейта в действие и ми опиши някакъв супер отблъскващ за теб характер. Без пестене, давай с каквото ти хрумне. После искам описание и на друг характер - тоя път вече силно привлекателен. Мъжки, женски, без значение е.
Какви бижута най-много обичаш да носиш?
Повече на вида ли държиш, или ти е по-важна практичността?
Думи, които ти звучат добре? Дали ще е заради значението им, или заради фонетиката, пак е все едно.
Колко време ти отнема да свикнеш с нещо ново? Харесваш ли се в тва отношение?
Разкажи някаква дребна случка, която те е накарала да се почувстваш стабилно неудобно. Ако предпочиташ да си спeстиш отговора, позволявам ти да ме нариташ заради тормоза xD.
Виждала ли си на живо братя Галеви?