- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Евелинче, споко, той си се разводни доста отдавна. То стана някакво чудо на чудесата.
За да взема поне малко да отговоря - Маги, дадох ти прекалено малко информация, от която не знам как прецени, че аз лежа само на връзките, защото това ми се стори, че казваш. Може и да не съм права.
Ще ти обясня само това - успях да отида да работя на летището чрез няколко добри думи към тогавашния ми шеф. Но думите му тогава ме бяха впечатлили. Понеже бяха близки с моя роднина тогава, той му беше каза следното - да, окей, аз ще й дам шанс. Но тя ще си има пряк ръководител, когото аз не мога да накарам да я харесва. Затова ти го казвам от сега, ако тя не се справя аз няма да я задържам там, където не й е мястото.
Да, подадоха ми ръка тогава, но аз се отблагодарявам за това с всеки ден на работа - работя повече от почти всички други, дори ходя извън работно време, защото знам, че имат нужда от помощ, помагам на ръководителката ми с определени организационни работи, правя Всичко, което мога, за да се отблагодаря за този шанс.
Да, не беше правилен начинът, по който се озовах там, но не смятам, че не съм заслужила този шанс и се отблагодарявам всеки ден за това.
За ДАНС може и да не е точно по този начин, но ще видим как ще се случат нещата, има достатъчно време до тогава.
Ох, ся и да ме убиеш не се сещам кой от двамата беше. Те между другото не са братя, само единия от тях наистина е с фамилия Галев. Разбрах, като ми казаха, че е той. Бях... 10-ти клас мисля или 11-ти, бяхме на организирано събитие от училището да помагаме в реновирането на парка. И не, за какво да искам автограф от тях![]()
сядаш на горещия стол питат те елементарен въпрос дори добавят според теб демек може и да е фантастичен отговор и не отговаряш
за кво беше целия зор
Ето малко порция въпроси и от мен (:
1. Определяш ли се като добър човек?
2. Заговори се за темата "ДАНС"
2.1. Като нисшестоящ служител там с какво мислиш, че ще си от полза (не за агенцията, а за Родината/Отечеството)?
2.2. Ако един ден твой пряк шеф или още по-високопоставен ръководител поиска от теб да извършиш нещо незаконно, ползвайки служебното си положение - ще го извършиш ли или ...
2.3. Мислиш ли, че ако някой твой ръководител ти поиска услуга ти ще можеш да я игнорираш?
Сори, че въпросите са по онази деликатна тема, но ми е интересна твоята позиция.
//сега следват няколко реда офф-топик:
1. Ако има човек, на който се възхищавам - това е NomNomNom (и не искам да звучи като "четкане" от моя страна). Ще поясня - тя за мен е пример за човек, който сам е успял да издрапа до нивото, на което е... От 14 годишна - автономна... Няма висше образование, но това не й пречи да е професионалист в своята област (защото е имала желание и е положила старание да го постигне). Няма тати, няма мама...
2. По отношение на заформения по-рано конфликт между Някойтам и момичетата, учещи в чужбина - държа да отбележа, че и двете страни са прави, но и двете страни грешат.
Никой не избира родителите си... Никой не избира с каква кърма ще бъде закърмен. Спор няма, че децата от по-заможни семейства имат по-голяма увереност в себе си (в своите възможности), по-голяма сигурност, повече възможности да получат добро средно-образование, а след това и висше такова. Въобще - те стартират своя живот от по-предна позиция. Да се развият и реализират успешно в живота - за тях това е по-лесно. Тук държа да отбележа, че успешната реализация изобщо не им е сигурна. Може да провалят живота си, но все пак като цяло - подобни деца успяват. Тук идва и примера с NomNomNom - за мен тя е положителен пример как и децата на не чак толкова заможни родители също успяват. Но пак - спор няма, че като цяло децата на черноработниците и те стават черноработници.
Сега ще завърша "дребния" си офф-топик с нещо, което прочетох днес сутринта (написано по повод смъртта на сър Тери Пратчет):
Хубава съботна вечер на всички! (: И повече положителни емоции! (:Костенурката е създание, което живее на земята. Невъзможно е да живееш по-близо до земята, без да се заровиш в нея. Хоризонтите ѝ се простират едва на няколко инча разстояние. Развива скорост, колкото да хване маруля. Оцеляла е, докато останалата част от еволюцията е преминала покрай нея, най-общо поради това, че не представлява заплаха за никого и че създава твърде големи проблеми, докато я изядеш.
А ето го сега орелът. Създание на въздуха и на високите места, чиито хоризонти стигат чак до края на света. Със зрение толкова остро, че може да забележи шумоленето на някое дребно писукащо животинче на половин миля разстояние. Целият – сила, целият – власт. Мълниеносна смърт на криле. Нокти и хватка, способни да превърнат в основно ястие всичко, по-малко от самия него и поне да откъснат хапка в движение от всяко нещо, по-голямо от него.
И въпреки това, орелът е в състояние да седи с часове върху зъберите на скалите и да изследва царствата по света, докато не съзре движение в далечината, и тогава ще започне да се съсредоточава, съсредоточава, съсредоточава върху малката черупка, която се клатушка сред гъсталаците там долу, в пустинята. И тогава ще се спусне стремглаво…
И само минута по-късно костенурката открива, че светът изпада от нея. И за пръв път го вижда, вече не от един инч разстояние, а цели петстотин стъпки над него, и си мисли: Какъв голям приятел ми е орелът!
И тогава орелът я пуска.
И почти винаги костенурката полита към смъртта си. Всички знаят защо костенурката прави това. Гравитацията е навик, от който е трудно да се откажеш. Никой не знае защо орелът прави това. По една костенурка има достатъчно месо за хапване, но като се вземат предвид усилията, които е необходимо да се положат докато я изядеш, на практика по всичко останало има далеч по-хубаво ядене. Всичко се свежда просто до удоволствието на орлите да измъчват костенурките.
Но, разбира се, това, което орелът не разбира е, че участва в много груба форма на естествен подбор.
Един ден костенурката ще се научи да лети.
Последно редактирано от M**** : 03-14-2015 на 16:20
аватарът ти е мн секси. честно . инспириран ли е от нещо?
какво обичаш да правиш рано сутрин?
имаш ли си някакъв дневен ритуал, който е задължителен (или препоръчителен,де), за да ти е яко през деня - примерно кафе, музика,цигара, грейпфрут, или просто нещо, без което не минава деня ти?
има ли нещо, което смяташ, че другите имат, а ти не?
а нещо, с което ти се отличаваш от другите? кое е то?
за теб любовта е...
приятелството се изразява в...
цениш най-много...
много важно качество в един човек е...
не понасяш .... у хората?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Момчета и момичета, време е да се събудите от сладката приказка и да разберете, че не всичко е розово. Връзкарството е нещо нормално и често срещано не само в България. Ще ви дам пример със САЩ, страната за която медиите всячески се опитват да ни убедят, че всичко е чудесно, няма абсолютна никаква корупция и успяват само най-годните. Именно заради гореизброените причини избирам тази държава.
Ще започна със сенатора Джон МакКейн. Да, същият този лунатик с агресивната военна реторика. Та този се издига във военната йерархия, защото баща му и дядо му са били известни адмирали, а той самия е бил сред най-слабите от випуска си във Военноморската академия и нищо не е подказвало да заслужава кариерното си израстване.
По-пресен пример е сина на вице президента Джо Байдън - Хънтър. Този пък го уволняват от военната му служба заради употреба на кокаин, а няколко месеца по-късно вече е в борда на директорите в украинска газова компания.
Има още примери от всякакви нива, който иска просто да пише "nepotism in US" в гуугъл и да чете. И накрая ще цитирам едно мнение, което ми хареса и е подходящо за резюме:
Но като цяло не ми обръщайте внимание, не обичам да пиша сериозни нещаIf Hillary hadn't married Bill, she'd be a boring no-name partner at a ****ty law firm in the south.
If Obama hadn't had a Harvard-educated father and attended a rich private prep school, he wouldn't be where he is today.
If Romney's father hadn't been an auto magnate and Governor, he wouldn't be where he is today..
Айд3 избирайте си кой да седне ся, "интервюто" приключи.
galaxy29 или jghgh.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Пав, ти си цяла Деса Поетеса![]()
и аз искам jghgh на стола или skatew
Галаксинке, кака, айде да се спреш малко, м?![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last