.
Затворена тема
Страница 202 от 354 ПървиПърви ... 102152192198199200201202203204205206212252302 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 026 до 5 050 от общо 8834
    Супер фен Аватара на Wednesday666
    Евелинче, споко, той си се разводни доста отдавна. То стана някакво чудо на чудесата.
    За да взема поне малко да отговоря - Маги, дадох ти прекалено малко информация, от която не знам как прецени, че аз лежа само на връзките, защото това ми се стори, че казваш. Може и да не съм права.
    Ще ти обясня само това - успях да отида да работя на летището чрез няколко добри думи към тогавашния ми шеф. Но думите му тогава ме бяха впечатлили. Понеже бяха близки с моя роднина тогава, той му беше каза следното - да, окей, аз ще й дам шанс. Но тя ще си има пряк ръководител, когото аз не мога да накарам да я харесва. Затова ти го казвам от сега, ако тя не се справя аз няма да я задържам там, където не й е мястото.
    Да, подадоха ми ръка тогава, но аз се отблагодарявам за това с всеки ден на работа - работя повече от почти всички други, дори ходя извън работно време, защото знам, че имат нужда от помощ, помагам на ръководителката ми с определени организационни работи, правя Всичко, което мога, за да се отблагодаря за този шанс.
    Да, не беше правилен начинът, по който се озовах там, но не смятам, че не съм заслужила този шанс и се отблагодарявам всеки ден за това.
    За ДАНС може и да не е точно по този начин, но ще видим как ще се случат нещата, има достатъчно време до тогава.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Аа, ти си значи на двойката. Там кучета ви яли, далече е :д
    Иначе нееее, моля те, не на село, срещнах лятото там една депресирана девойка там, сипа ми за всичко , обясни ми че моите математики тя не ги обича и предпочита да си сервира, после ми обясни, че е сгодена и животът и няма смисъл, но не се самоубива заради господ ....

.... не :д
    Малей, това село не влияе добре на хората явно ..
    Аз съм и на двата терминала, в зависимост от графика

Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe Виж мнението
    Уензди, защо толкова много обичаш кафето?
    Защотоооо го обичам бе, и не си го давам

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Кой? Кога? Как разбра, че е той? На колко години беше? Поиска ли му автограф?

П.П. Знаех си, знаех си, знаех си...
    Ох, ся и да ме убиеш не се сещам кой от двамата беше. Те между другото не са братя, само единия от тях наистина е с фамилия Галев. Разбрах, като ми казаха, че е той. Бях... 10-ти клас мисля или 11-ти, бяхме на организирано събитие от училището да помагаме в реновирането на парка. И не, за какво да искам автограф от тях

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението

Въображение или строга научност? Защо? Защо не по малко и от двете? Въображението придава една хубава страна на понякога твърде строгата научност
    Кое избираш - да си първа сред непросветени (в какъвто смисъл ти е удобно си го хвърли тва) или да си в периферията на добре изградено и даващо много възможности за развитие общество? Предпочитам в периферията. Да си пръв сред непросветените не е особено интересно.

Философствам ли излишно ? Неее, в това ти е чара
    Как щеше да се чувстваш, ако беше Гъливер? Най-вероятно странно. И сигурно доста неприета от обществеността заради видимата ми разлика с останалите
    Ако си супер усъвършенстван робот, каква би ти била функцията? Начертай граници на възможностите си. Честно казано не мога да си го представя.
    Има ли нещо, в което си вярвала кажи-речи откакто се помниш? Какво? А нещо, в което сега вярваш и искаш да си го запазиш завинаги? Вярвах в пълната доброта на хората. Доста отдавна спрях да вярвам в това преди няколко години, като през цялото ми детство бях убедена в това. Сега.. вярвам, че някой ден злото у хората ще изчезне, ноо едва ли ще стане
    На какво най-много обичаше да играеш в периода 5-10? Нааа народна топка
    На какво може да те научи едно дете? На усмивка, без значение дали боли или не.
    Вкарай хейта в действие и ми опиши някакъв супер отблъскващ за теб характер. Без пестене, давай с каквото ти хрумне. После искам описание и на друг характер - тоя път вече силно привлекателен. Мъжки, женски, без значение е. Ще ми повярваш ли, ако ти кажа, че нямам нито едното от двете? Имам отблъскващи качества, които биха ме отблъснали веднага, но нямам образ за цялостен характер. Например п'утьовщината ме дразни мега много. Лицемерието също, и в двата пола. Имам си още доста.
    Какви бижута най-много обичаш да носиш? Семпли, сребърни.
    Повече на вида ли държиш, или ти е по-важна практичността? Практичността. По-добре да ми е удобно, отколкото да ми е хубав вида, а да се чувствам зле.
    Думи, които ти звучат добре? Дали ще е заради значението им, или заради фонетиката, пак е все едно. Имам си едно изречение, което съм запомнила от преди доста време - Защо не се усмихнеш? Стаята става по-слънчева, когато се усмихваш.
    Колко време ти отнема да свикнеш с нещо ново? Харесваш ли се в тва отношение? Лесно свиквам, но трудно отвиквам. Бих предпочела да е обратното .
    Разкажи някаква дребна случка, която те е накарала да се почувстваш стабилно неудобно. Ако предпочиташ да си спeстиш отговора, позволявам ти да ме нариташ заради тормоза xD. Имах една с един от шефовете на фирмата ми, които са гърци. Дойде един ден и искаше да излезе през изходите на летището, а нямаше пропуск, който е нужен, за да отвориш самите врати. Аз не пожелах да му отговоря, защото за мен беше пътник и му отказах категорично. И той ми каза - е добре де, обаче аз ти подписвам парите, аз твой шеф, и на мен ми стана лошо .. още ме бъзикат за това

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението

обичаш ли сладко? Обичам, обаче гледам да го ограничавам, заради здравето.
    коя ти е най-любимата храна? Нямам, защото в различните моменти ми се ядат различни неща и нещо, което до вчера съм яла, днес може и да не искам да го погледна
    имаш ли си термосче? Имам си нещо такова, термо чаша имам. За кафееее ;д
    руса ли си? Бях преди доста време, вече не.
    кога за пръв път целуна момченце? а момиченце целувала ли си? В 8-ми клас момченце, в 6-ти момиченце
    имаш ли любими бижута, примерно някое с което постоянно ходиш независимо от тоалета, с който си? Имах си една гривничка любима, която не свалях от 11-ти клас, но се скъса наскоро .

Мега фен Аватара на 102
    според теб кой е предложил пеевски

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    А, Бени ! Аз
    1. Какво правиш на чекина точно? Ох, сложно е.. Супервайзер съм, отговарям за всичко, което се случва по време на чекина на определния полет - визи, места, конфигурации, багажи, какво ли не.
    2. На кой терминал мога да те хвана? И на двата съм, зависи от деня.
    3. Каква длъжност точно в данс искаш? Не съм решила още, далече ми е това.
    4. Не те ли притеснява, че е малко спряла държавната работа ( по-принцип, и нищо лошо нямам предвид). Притеснява ме естествено, защото имам идея да работя в този сектор и ми е малко тъпо, че е толкова оплюван, но все пак не е като да няма защо. Надявам се да се променят нещата.
    5. Сигурна ли си, че искаш да прекараш животът си там и че евентуалната длъжност ще ти хареса? Живота си там не искам да прекарам, искам да се опитам да направя нещо там, искам да се опитам да променя нещо наистина, защото тази корупция и всичко останало не ме кефят.
    6. Как са като заплащане, по принцип държавните ( освен ако не си нагоре вероятно ) са много ниско платени, пък предполагам, че на летището ги изкарваш същите пари. бе да ти кажа, доколкото имам инфо, определени държавни работни места са ниско платени, специално за ДАНС нямам идея за какво става въпрос, но летището е хубава работа до време и вече ми е време да се махна.
    Това си е важен аспект, сега може би не, но след време. И сега е важен, но зависи кой как го възприема мисля.
    Другото което е, в държавната служба трудно повишават. Отново трябва да се надцака с връзки или да си много стар. И представи си до евентуално повишение към кариерната ти мечта ти трябват 10г. Поне.
    Ти знаеш как е там де, може да не е така, леля ми е в нои от години и ми става лошо като слушам. НОИ е друга бира, там е просто трагично. Както и за БАН знам, че са никакви парите буквално.

Просто в частният сектор има такава невероятна работа - страшно разнообразна, динамична - от вкъщи, с пътуване по европа, или тук, или някъде другаде. С екип, без екип.
    И си намираш друга работа, когаТо ти писне.
    Та вероятно си обмислила и това, та просто ми е интересно да чуя какво мислиш Зависи какво разбираш под динамична работа. И аз така си мислех, когато започнах тази. Не съжалявам, но и мирогледа ми се промени доста от тогава. Динамичността е хубаво нещо, стига да не се прекалява с нея. Аз прекалявам с нея на летището.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    според теб кой е предложил пеевски
    То няма голямо значение.
    Обаче самия факт, че е част от ония мазни турци ми стига да не искам да начело нито на ДАНС, нито на никоя институция.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

А, въпрос имам: Защо, за Бога, си с друга фамилия във фб? :д
    Щот ми харесваше преди години и след това се отказах да я сменявам

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    То няма голямо значение.
    Обаче самия факт, че е част от ония мазни турци ми стига да не искам да начело нито на ДАНС, нито на никоя институция.
    аз кво те питам ти кво ми отговаряш
    верно си за данс
    и в парламента опитай

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    То няма голямо значение.
    Ако работиш в ДАНС, ще си имаш работа с ДПС.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на 102
    сядаш на горещия стол питат те елементарен въпрос дори добавят според теб демек може и да е фантастичен отговор и не отговаряш
    за кво беше целия зор

Супер фен
    Ето малко порция въпроси и от мен (:

1. Определяш ли се като добър човек?
    2. Заговори се за темата "ДАНС"
    2.1. Като нисшестоящ служител там с какво мислиш, че ще си от полза (не за агенцията, а за Родината/Отечеството)?
    2.2. Ако един ден твой пряк шеф или още по-високопоставен ръководител поиска от теб да извършиш нещо незаконно, ползвайки служебното си положение - ще го извършиш ли или ...
    2.3. Мислиш ли, че ако някой твой ръководител ти поиска услуга ти ще можеш да я игнорираш?

Сори, че въпросите са по онази деликатна тема, но ми е интересна твоята позиция.

//сега следват няколко реда офф-топик:
    1. Ако има човек, на който се възхищавам - това е NomNomNom (и не искам да звучи като "четкане" от моя страна). Ще поясня - тя за мен е пример за човек, който сам е успял да издрапа до нивото, на което е... От 14 годишна - автономна... Няма висше образование, но това не й пречи да е професионалист в своята област (защото е имала желание и е положила старание да го постигне). Няма тати, няма мама...
    2. По отношение на заформения по-рано конфликт между Някойтам и момичетата, учещи в чужбина - държа да отбележа, че и двете страни са прави, но и двете страни грешат.
    Никой не избира родителите си... Никой не избира с каква кърма ще бъде закърмен. Спор няма, че децата от по-заможни семейства имат по-голяма увереност в себе си (в своите възможности), по-голяма сигурност, повече възможности да получат добро средно-образование, а след това и висше такова. Въобще - те стартират своя живот от по-предна позиция. Да се развият и реализират успешно в живота - за тях това е по-лесно. Тук държа да отбележа, че успешната реализация изобщо не им е сигурна. Може да провалят живота си, но все пак като цяло - подобни деца успяват. Тук идва и примера с NomNomNom - за мен тя е положителен пример как и децата на не чак толкова заможни родители също успяват. Но пак - спор няма, че като цяло децата на черноработниците и те стават черноработници.

Сега ще завърша "дребния" си офф-топик с нещо, което прочетох днес сутринта (написано по повод смъртта на сър Тери Пратчет):
    Костенурката е създание, което живее на земята. Невъзможно е да живееш по-близо до земята, без да се заровиш в нея. Хоризонтите ѝ се простират едва на няколко инча разстояние. Развива скорост, колкото да хване маруля. Оцеляла е, докато останалата част от еволюцията е преминала покрай нея, най-общо поради това, че не представлява заплаха за никого и че създава твърде големи проблеми, докато я изядеш.

А ето го сега орелът. Създание на въздуха и на високите места, чиито хоризонти стигат чак до края на света. Със зрение толкова остро, че може да забележи шумоленето на някое дребно писукащо животинче на половин миля разстояние. Целият – сила, целият – власт. Мълниеносна смърт на криле. Нокти и хватка, способни да превърнат в основно ястие всичко, по-малко от самия него и поне да откъснат хапка в движение от всяко нещо, по-голямо от него.

И въпреки това, орелът е в състояние да седи с часове върху зъберите на скалите и да изследва царствата по света, докато не съзре движение в далечината, и тогава ще започне да се съсредоточава, съсредоточава, съсредоточава върху малката черупка, която се клатушка сред гъсталаците там долу, в пустинята. И тогава ще се спусне стремглаво…

И само минута по-късно костенурката открива, че светът изпада от нея. И за пръв път го вижда, вече не от един инч разстояние, а цели петстотин стъпки над него, и си мисли: Какъв голям приятел ми е орелът!

И тогава орелът я пуска.

И почти винаги костенурката полита към смъртта си. Всички знаят защо костенурката прави това. Гравитацията е навик, от който е трудно да се откажеш. Никой не знае защо орелът прави това. По една костенурка има достатъчно месо за хапване, но като се вземат предвид усилията, които е необходимо да се положат докато я изядеш, на практика по всичко останало има далеч по-хубаво ядене. Всичко се свежда просто до удоволствието на орлите да измъчват костенурките.

Но, разбира се, това, което орелът не разбира е, че участва в много груба форма на естествен подбор.

Един ден костенурката ще се научи да лети.
    Хубава съботна вечер на всички! (: И повече положителни емоции! (:
    Последно редактирано от M**** : 03-14-2015 на 16:20

аватарът ти е мн секси. честно . инспириран ли е от нещо?

какво обичаш да правиш рано сутрин?

имаш ли си някакъв дневен ритуал, който е задължителен (или препоръчителен,де), за да ти е яко през деня - примерно кафе, музика,цигара, грейпфрут, или просто нещо, без което не минава деня ти?

има ли нещо, което смяташ, че другите имат, а ти не?
    а нещо, с което ти се отличаваш от другите? кое е то?

за теб любовта е...
    приятелството се изразява в...
    цениш най-много...

много важно качество в един човек е...
    не понасяш .... у хората?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Corb1225
    Момчета и момичета, време е да се събудите от сладката приказка и да разберете, че не всичко е розово. Връзкарството е нещо нормално и често срещано не само в България. Ще ви дам пример със САЩ, страната за която медиите всячески се опитват да ни убедят, че всичко е чудесно, няма абсолютна никаква корупция и успяват само най-годните. Именно заради гореизброените причини избирам тази държава.

Ще започна със сенатора Джон МакКейн. Да, същият този лунатик с агресивната военна реторика. Та този се издига във военната йерархия, защото баща му и дядо му са били известни адмирали, а той самия е бил сред най-слабите от випуска си във Военноморската академия и нищо не е подказвало да заслужава кариерното си израстване.

По-пресен пример е сина на вице президента Джо Байдън - Хънтър. Този пък го уволняват от военната му служба заради употреба на кокаин, а няколко месеца по-късно вече е в борда на директорите в украинска газова компания.

Има още примери от всякакви нива, който иска просто да пише "nepotism in US" в гуугъл и да чете. И накрая ще цитирам едно мнение, което ми хареса и е подходящо за резюме:
    If Hillary hadn't married Bill, she'd be a boring no-name partner at a ****ty law firm in the south.

If Obama hadn't had a Harvard-educated father and attended a rich private prep school, he wouldn't be where he is today.

If Romney's father hadn't been an auto magnate and Governor, he wouldn't be where he is today.
    Но като цяло не ми обръщайте внимание, не обичам да пиша сериозни неща .

Айд3 избирайте си кой да седне ся, "интервюто" приключи.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    galaxy29 или jghgh.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на Corb1225
    +1

Мега фен Аватара на 102
    са да не се обиди

Супер фен Аватара на fanton1
    И мен ме пропуснаха пак ... Аз съм за M*****

Мега фен Аватара на Dagichka
    Пав, ти си цяла Деса Поетеса
    и аз искам jghgh на стола или skatew

Мега фен Аватара на pandabear
    102, за да му се смея :}}

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Галаксинке, кака, айде да се спреш малко, м?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на 102
    Лейди много си мила
    харесвам те

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си