- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
az ot baq vreme ne sym na stola ;D
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Сексът принизява любовта, когато е главно действащо лице; когато е причина за раздяла. Във всички други случаи е интимност, доверие, страст. Ъхъ, страст. ^^ (влезе в страхотни подробности, хаха)
Под случки с непознати какво разбираш? Ъм, случвало се е да заговоря момиче, но адски трудно. Първи, де. После се отпускам, хиля се много. О, веднъж беше прехвръкнала страхотна искра между мен и момиче, което заговорих в автобуса. Но после така и не продължихме да се виждаме. За което си съжалявам понякога.
Скоро ще си направя блог, в който ще публикувам, и с радост ще ви го покажа.
Имал съм, разбира се. Страдането винаги ще те накара да си помислиш за самоубийство. Кратки моменти са; мислиш си колко би било хубаво просто да заспиш и да си починеш. Без болка и други някакви работи. Но продължаваш, винаги продължаваш. От мене да знаете, човекът е като куче. Много товар може да носи и пак ще намери сили да не издъхне.
Ъм, с две момичета съм имал сексуални взаимоотношения. Бройката е показател за опит. Не я възприемам като негативна черта, стига да не е фрапантно голяма. Не може да допускаш толкова много хора до сърцето си. Не е устроено така.
Любим въпрос. Искам да знам какво се случва с децата на Хари. Ъм, това първо, да. ^^ Ще открием ли пътуване във времето; безсмъртие; какво ще е името на следващия Windows.
Искам деца, разбира се. Понякога си мисля колко бих им обръщал внимание. Колко бих се интересувал от тях, от интересите им, от първите им неща(първи любови, целувки, първи книжки, приятелчета..). Колко търпелив и спокоен бих бил, като ги уча на нещата, които съм научил сам. Друг път си казвам, че бих бил ужасен баща. Страхувам се, че няма да бъда по-добър от моя. И се чудя дали и той не се е страхувал от същото.
Абортът е необходимост понякога. Не бих го одобрил напълно, но понякога е просто по-добър вариант(от алтернативата).
Чудо. Това понятие е толкова трудно за определяне. Малки чудесенца са ми се случвали, да. Мисля, че чудото е някаква особена концентрация на късмет в точно определен момент. Нещо такова.
Ще празнувам, разбира се. Не съм много навътре с ритуалите. Просто събираме семейството и си прекарваме чудно. Чукаме се с яйца, хапваме козунаци, такива неща.
Наистина не я обичах математиката. Справям се с нея, разбира се. Може би я подценявам, защото не мога точно да измеря колко е допринесла за развитието ми.
Как се държа в компания? Това е ужасен въпрос. Ако има непознати хора, в началото се срамувам и съм доста тих. После се отпускам, де. Хиля си се, разказвам неща.
О, имам приятели. Двама. Единият съвсем ме е забравил, стреми се да върви по свой си път. Не го разбирам точно. Но знам, че е там, другото е плява. И той го знае. Приятелството се простира до съвсем най-дълбоката и черна част на бездната, в която си попаднал(накратко).
Не, едва ли. Тук е страшно и опасно да градиш семейство. А и предвиждам все по-лоши неща да започнат да се случват.
Импулсивен? По-скоро скучен, определено. Понякога съм импулсивен, понякога обмислям твърде много. Често и изпадам в крайности. В определени случаи е страхливост, но със страхливостта отдавна се гледаме изпод вежди.
притеснително е колко прилики откривам в отговорите ти, сравнявайки ги с мои хипотетични ^_^
с риск да бъда досадна, ще продължа :Д
материалист ли си? каква роля играят парите в живота ти?
кои са най-важните уроци, които си успял да научиш досега?
море или планина?
кой е любимият ти сезон?
коя е любимата ти фигура в шаха?
интересуваш ли се от изкуство? какво е изкуството?
какво дете си бил?
опиши как изглежда идеалното момиче /вътрешно и външно/
смяташ ли, че си роден за нещо повече?
ще ти стигне ли най-доброто?
суетен ли си? влияеш ли се от мнението на околните?
изпитвал ли си трудности с приспособяването към моралните и юридически норми?
какво мислиш за хомосексуализма?
осъждаш ли хората, които са в разрез с твоите убеждения, вършейки неща, които те ... ами, отвращават? какво те отвращава?
амбициозен ли си? имаш ли желание да респектираш? какви качества притежават 'силните'? естествени ли са и наистина ли са такива щом си го налагат?
на кой чин седеше в училище? ;д с кого? разкажи ни забавна случка.
ъх, поувлякох се. спирам (-:
1. Би ли станал политик?
2. Защо?
3. Защо не?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Има ли?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
само на ивето отговори и ни заеиба :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Най вероятно няма....
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ива и скатев се взеха
Мисля, че е време на горещия стол да седне Blab. Или Corb1225.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Дотук два гласа за Corb - мисля, че е достатъчно.
Алтернативите са Blab, golemiq_korab_minava и DarkTemplar.
И метежника, който трие снимките, които е качвал.
Последно редактирано от dreamwalker : 04-25-2015 на 20:10
Ма ти се интересуваш от това кои ще е на стола ли ,dream ?![]()
Изобщо си нямаш на идея от какво се притеснявам, но както и да е. Няма смисъл да коментираме.