Аз ще съм нахална.
Супер значи :д
С какво привличаш хората? Какви комплименти ти правят най-често?
Хм. Усмивката ми хвалят най вече. Иначе не знам с какво ги привличам. Много хора, след като са ме опознали, са ми казвали, че първоначално ме имат за някаква надута, ама после осъзнават, че просто съм срамежлива и затова не говоря много много :д
Слънце или луна?
Противоречаща на себе си- ще кажа луна.
Ин или Ян?
И двете.
Философ ли си?
Дам, имам такива периоди.
От разни постове тук-там мисля, че си имаш приятел. Как се запознахте? Веднага ли те грабна (също - с какво?)? Колко време след запознанството ви започна връзката? Чувстваш ли се мега влюбена
? Имало ли е сериозни пречки пред отношенията ви? Какви изненади обичаш да ти прави?
Имам, да. Запознахме се преди 4/5 години. Имах вещо като проект по география, изучавахме различните култури и аз бях облечена като японка. Та, от так той ме видя, пошегува се нещо и започнаха дълги разговори. Не ме грабна веднага и не помня кога отношенията ни минаха приятелската зона. И нем, не се чувствам мега влюбена :д Пречки е имало, разбира се, 2 години не си говорихме особено, а от повече от една отново сме заедно. Относно изненадите- аз супер много ценя малките неща, така че абсолютно всеки жест ме радва.
Горното стана доста лично, но пък ако не ти се отговоря ще си намериш начин да ме пратиш за зелен хайвер xD.
Много съм добричка, всичко си казах :д
Обикновено каква ти е първата мисъл сутрин?
Колко е часа? Какъв час имам? Мога ли да си позволя да закъснея?
Момчета или момичета предпочиташ за компания?
Първите ми седем години бях само сред момчета и в следващите няколко предпочитах тях. Но вече нямам много общи теми и си предпочитам моите момичета :д
Какви филми харесваш? Любими?
По- горе питаха, нямам любим. Иначе много харесвам мистерии, драми също. Комедиите са ясни.
Фенка ли си на котешкия вид
?
Не :/
Емоционална ли си?
Да, много. Но почти никой не знае.
Нещо, което скоро те е накарало да се замислиш...?
Последните няколко дни си мисля единствено за това, колко хубаво се подреждат нещата, ако вярваш в тях и се постараеш. Засега ми се полчува много добрe. ^^
Снимка тук\на лично?
ще ти пратя на лс