.
Затворена тема
Страница 268 от 354 ПървиПърви ... 168218258264265266267268269270271272278318 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 676 до 6 700 от общо 8834
    Супер фен Аватара на skate
    Сори лек,ама си ми мн скучен.ае чао
    кой иска да сяда
    предлагам jghght , ga laxy,dreama

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ...
    ей пингвин
    пак си ходила по голяма нужда след мен

Мега фен Аватара на galaxy29
    рънърчо тва ако го прочете някой пингвин ще се обиди ...

ива много ми напомня на ей тая черна котка
    https://www.youtube.com/watch?v=OeuLzlNLgQQ

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    Сори лек,ама си ми мн скучен.ае чао
    кой иска да сяда
    предлагам jghght , ga laxy,dreama
    Човекът още не е станал от стола, чакаме да отговори на всички въпроси.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на Corb1225
    per-dead е първа в линията за наследяване, моля, моля ;д. Пък и няма причина Кал да става все още.

само ива чака...всички други чакат да свърши,а той с това темпо до другата година едва ли ще свърши

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ей пингвин
    пак си ходила по голяма нужда след мен
    нз, брат. точно обратното се вижда. гледам да избягвам да чета думите ти, които сякаш са съчинени от петокласник максимум, а ти упорито ме преследваш из темите :/
    неграмотен си, не ми пиши.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Човекът още не е станал от стола, чакаме да отговори на всички въпроси.
    ти ко чакаш ма
    чакала
    друг път по 100 въпроса задаваш сега 2-3 дали си питала

не ми пиши.
    ти не може да ми кажеш кво ще правя

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ти ко чакаш ма
    чакала
    друг път по 100 въпроса задаваш сега 2-3 дали си питала
    Чакам да ми отговорят.

Просташки изказ имаш.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Чакам да ми отговорят.

Просташки изказ имаш.
    и към теб вече да
    а ива май има параноя за следене понеже само тя забелязва нереални неща
    може и да си мечтае не знам

Супер фен
    да ви сера в градските муцуни

Цитирай Първоначално написано от Юлиян Виж мнението
    Ива ти така не ми отговори дали искаш да те лижа?
    Винаги съм на твое разположение
    Тоя въпрос мисля че е за стола
    поемам самоинициативата кал като не се сеща сам

Град
    Dreamland
    многозле.ком

Повече от фен Аватара на Кал
    skate, искаш ли да отговарям на останалите ти въпроси?

* * *

кои са любимите ти неща /книги, филми, песни, цитати, стихотворения, спортове/спортисти, цветове ако щеш/?
    Книги: „Пипи Дългото чорапче“ и „Карлсон“ на Астрид Линдгрен. Романите на Карл Май, особено „Винету“. „Приказка без край“ на Михаел Енде. Светът на Диска (и „Нация“) на Тери Пратчет. „Кървав меч“ на Дейв Морис и Оливър Джонсън. Поредицата за Ъплифта и Earth на Дейвид Брин. Поредицата за Майлс Воркосиган на Лоис Макмастър Бюджолд. „Ендимион“ на Дан Симънс. A Requiem for Homo Sapiens на Дейвид Зиндел. Идеите на Едуард де Боно. „Време разделно“ на Антон Дончев. „Последният еднорог“ на Питър Бийгъл. „Повече от човешки“ и разказите на Теодор Стърджън. „Аз, грешният Иван“ на Николай Светлев. „Разговори с Бога“ на Нийл Доналд Уолш. „Илюзии“ на Ричард Бах. „Четирите споразумения“ на Дон Мигел Руис. „Приказка за Стоедин“ на Никола Русев. „Мигновечност“, „Пентаграм“ и есетата на Атанас П. Славов. Историите за Марта на Величка Настрадинова. The Host на Стефани Майър. „Слънце недосегаемо“ на Николай Теллалов. Rose of the World на Даниил Андреев. Loneliness of a Thousand Years на Timo Tolkki. Thinking, Fast and Slow на Даниъл Канеман. The Encyclopedia of Fantasy на John Clute, John Grant и компания. Malazan Book of the Fallen на Стивън Ериксън. Антологиите „Тринайсетте цвята на дъгата“, „За спасяването на света“ и „Зелени разкази (ама наистина)“.

Филми.

Песни. (иска регистрация)

Цитати.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker
    Ако живееше в паралелен фантастичен свят, какъв би бил? /алхимик, рицар, крал, готвач и т.н./ Защо?
    Целител. От ония, дето могат да лекуват с длани.

Изцеляването – не само физическо, а цялостно, из-цел-яване – ми е като спомен и мечта от предни (или следващи, или, както казваш ти, паралелни) животи. Сещам се за поне две приказки в моя цикъл за Юнаци и злодеи, „изцеляваща“ и „зелена?“, където то е основна нишка. (Има ги в първия сборник.) Интересувал съм се от билки, идеомоторни техники, психопрофилактика... Спътницата ми е истинска магьосница на тия теми. Аз в последно време си развивам най-вече слушането. Страшно много вътрешни отрови се отцеждат, като има кой да те чуе.

имаш ли си термосче, какво мислиш за термосите, какви предпочиташ - термо чаша или термос, с дръжка или без?
    Ценна и незаменима вещ за всеки куест сред мраз и лед. Само да не се чупят лесно... нека са метални.

Най-готината термочаша ми я подариха Светлини сред сенките, създателите на уебсериала „Аурелион: Вечният баланс“. Има същия етикет като химела (тъй де, бирата), която се вижда в 1:42 от първия епизод.

(следва)

не искам

Супер фен Аватара на Юлиян
    Какво ти е мнението за тениса като спорт

кои са любимите ти неща /книги, филми, песни, цитати, стихотворения, спортове/спортисти, цветове ако щеш/?
    Цитирай Първоначално написано от Кал Виж мнението
    Книги: „Пипи Дългото чорапче“ и „Карлсон“ на Астрид Линдгрен. Романите на Карл Май, особено „Винету“. „Приказка без край“ на Михаел Енде. Светът на Диска (и „Нация“) на Тери Пратчет. „Кървав меч“ на Дейв Морис и Оливър Джонсън. Поредицата за Ъплифта и Earth на Дейвид Брин. Поредицата за Майлс Воркосиган на Лоис Макмастър Бюджолд. „Ендимион“ на Дан Симънс. A Requiem for Homo Sapiens на Дейвид Зиндел. Идеите на Едуард де Боно. „Време разделно“ на Антон Дончев. „Последният еднорог“ на Питър Бийгъл. „Повече от човешки“ и разказите на Теодор Стърджън. „Аз, грешният Иван“ на Николай Светлев. „Разговори с Бога“ на Нийл Доналд Уолш. „Илюзии“ на Ричард Бах. „Четирите споразумения“ на Дон Мигел Руис. „Приказка за Стоедин“ на Никола Русев. „Мигновечност“, „Пентаграм“ и есетата на Атанас П. Славов. Историите за Марта на Величка Настрадинова. The Host на Стефани Майър. „Слънце недосегаемо“ на Николай Теллалов. Rose of the World на Даниил Андреев. Loneliness of a Thousand Years на Timo Tolkki. Thinking, Fast and Slow на Даниъл Канеман. The Encyclopedia of Fantasy на John Clute, John Grant и компания. Malazan Book of the Fallen на Стивън Ериксън. Антологиите „Тринайсетте цвята на дъгата“, „За спасяването на света“ и „Зелени разкази (ама наистина)“.

Филми.

Песни. (иска регистрация)

Цитати.

Целител. От ония, дето могат да лекуват с длани.

(следва)

Иванке, доволна ли си от отговора?

Супер фен
    иванке ;ддддддд

Цитирай Първоначално написано от Юлиан
    Какво ти е мнението за тениса като спорт
    Малко съм го играл. Сигурно щях повече, но на първата сериозна тренировка, на която отидох, тренерът реши да ни опъне да изтичаме Гребната база в Пловдив, 5 км – явно не му се занимаваше да преподава тамън в тоя ден... От преумора се разболях и втори път не отидох.

От „Инкогнито“ на Дейвид Ийгълман разбрах, че човешките очи и мозък не обработват визуалната информация дост. бързо, за да видят траекторията на фучащата топка. Големите играчи всъщност „предсказват“ къде да замахнат, благодарение на натрупания си опит... о.О

какъв е смисълът на твоя живот? мислиш ли, че си роден за нещо по-голямо/повече?
    Хих! Това кажи-речи му отговорих при въпроса на Vanchhh. Тук само ще добавя, че смисълът е онова нещо, което сами си измислим. Аз се променям доста и едно от нещата, което ме пази да не скучая, е да видя какъв ще бъде смисълът на моя живот утре.

Имаш ли интерес към окултните учения?
    Ту да, ту не. В списъка ми с любими книги се мяркат някои езотерични. Сега виждам, че съм забравил да добавя „Увод в дзен-будизма“ на Д. Т. Судзуки. Тя е единствената книжка (няма и 150 странички), която съм чел за дзен, но ми беше напълно достатъчна, за да открия какъв дзен-будист влача в себе си. С повечето друга езотерика е същото: стотина страници реално са ми достатъчни, за да мога да „продължа историята“ – да знам какво следва и останалите идеи да ми идват познати или повтаряеми. (Само от „Розата на света“ бих чел още – това е най-пъстрият RPG сетинг, който съм виждал... Закачам се. ) „Увод в дзен-будизма“ ме научи/ми напомни и че докато съм зает да си мисля за Великото вселенско тайнство (ТМ), на практика забравям да го преживявам.

Цитирай Първоначално написано от Dagichka
    коя е последната книга, която прочете? какво ти даде тя, какво запомни от нея, какво не ти хареса в нея?
    Та-даа!

(Ако английският не ви мъчи чрезмерно – или искате да си го развивате – четете Стърджън. Освен страхотен речник дава и купища нови погледи към обичането. )

(следва)

разбираш ли се с вашите? имаш ли братя/сестри? по-големи/по-малки?
    и
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka
    в каква среда си израснал, какви са взаимоотношенията ти с родителите ти?
    С родителите ми отношенията са сложни. За практическите (в моя речник „малките“) неща се разбираме и си помагаме. За идеологическите („големите“) – рядко...

Най-хубавото нещо, което са ми дали, е свобода на избора. Тъй като двамата нямаха съгласие помежду си за почти нищо, от малък ме оставяха аз да си решавам.

Най, ъм, предизвикателното, по което още се измъчваме, пардон, работим, е липсата на изслушване. През декември 2012-а, за Края на света, пардон, Края на оня свят , им записах 5 x 20 минути аудиописмо, в което разказах неща, които така и не успявах да им споделя по-рано. „Нещо като турски сериал – им викам – ама по-стегнато.“ До ден днешен ни един от двамата не е преслушал последните две части.........

Имам по-малък брат, с пет години. Хич не си приличаме. Като бяхме ученици, всеки ден се хранехме с knuckle sandwiches. Още ме е срам, като се сетя колко съм го малтретирал. Сега се разбираме прекрасно – оня ден ни кани да отразим рождения му ден в японски ресторант, сега съм се заканил да го водя на един симулатор на безтегловност... Впрочем забелязвам, че най-близки са онези братя и сестри, които са породени: с разлика до 2-3 години. Станат ли 5+, почват и сериозните дърмоли. Правило ли ви е впечатление?

Масон ли си? Познаваш ли масони? Какво мислиш за тях?
    Не познавам и почти нищичко не знам. В България има ли сериозни? Би ми било интересно да науча повече. (Макар че инстинктивно се пазя от тайните общества – струват ми се твърде подредени и йерархични, а както казах, аз вирея по-добре в по-гъвкави среди. И отворени към света.)

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa
    какво мислиш за вегетарианството?
    Практикувам го над 10 години. Жив съм.

Мазните меса не ги обичах още от дете, но пилето и рибата ги отказах трудно. А станах вегетарианец по 5-6 различни причини, най-важна от които е, че промишленото производство на месо в момента е страхотно разхитително: за отглеждането на едно кило телешко в САЩ отиват тон и половина фураж и два тона вода. Ако Китай почне да се храни така, само за него ще трябват две Земи и половина...

Рох, сродната душа, която споменах по-горе, пък споделя силни думи за етичната страна ей тук.

(следва)
    Последно редактирано от Кал : 06-02-2015 на 20:19

Град
    Dreamland
    Чел ли си нещо на Pamela Sargent? Earthseed?

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    И аз чакам да ми отговорят на въпросите...
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на galaxy29
    мале тоя е и вегетарианец ... хД

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си