- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Благодаря за поканата
Andjyy не е желаеща за стола
Бил съм в 80% от градовете в Бг +- и като изключим София, която не знам защо, но най-много ми допада. Освен Сф, Варна, Велико Търново. През Бургас и Пловдив не съм имал честта да мина по-обстойно. Но пък мога да кажа, че Тетевен е най-гадния град, не знам Вазов кво му е харесал.
Какво гледам: цялата визия, като косата ми е мега важна, не защото съм някъв фетишист, а защото ако косата ѝ е хубава, обикновено и момичето е ок. Също и колко е гримирана, ако е. Според последните 2 обикновено може да се направи доста точен извод за това какво е момичето.
Какво забелязвам: тялото ми идва второстепенно, ако не е няква крайност. Иначе обикновено виждам недостатъците първо.
Не съм пробвал скариди. Доста рядко пробвам нова храна главно защото не ям много неща.
Тцъ, обратното - не ядеш много неща, щото рядко пробваш нова храна![]()
Порочен кръг е, хаха.
^хахаххаха, това ми хареса. И да, има доза истина в него де. Ходи на китайско да си оближеш пръстите :]
Ям китайско :Д И то пак шепа неща от цялото меню. Имам проблем с лук, чушки, гъби, зелени храни. Просто не понасям вкуса им. А като се замислиш в почти всичко има лук![]()
Като изключим гетата София си е як град, обширни междублокови пространства, големи паркове в самия град като гори, ако излезеш шанса 50 човека да те разпознаят е минимален, централната част е яка, най-гадното са само задръстванията, кучетата и дупките, нямам представа защо общината дори държавата не е взела мерки особено за мастиите и дупките, и понеже сме в ЕС би трябвало и да ни глобяват докато не оправим тия работи на столицата.
Я, ракши ми бил набор, мислех те за 23+
Ще следваш ли нещо след 12-ти клас? Какво?
Опиши се с три думи.
Би ли се определил като смел?
Вярваш ли в съдбата?
Аз кви плъхове съм виждал в Зона Б 5, по-големи от куче, от голямо куче, котките бягаха като ги видят, май плъховете ходеха на лов за тях.
Всички ме мислите за мнол стар, баси![]()
Да, имам ли друг избор... Много ми се искаше медицина, но не мога да науча толкова много материал или по-скоро не искам да знам наизуст 3 учебника... В момента нямам никаква представа какво искам да уча, най-вероятно ще пробвам нещо за медицината или някой "отрасъл", главно защото другите предмети са ми зле. Не съм пипвал по история в последните години и почти нищо не знам (само общата ми култура :Д), географията я ненавиждам, математиката ми е противна, по български и английски съм добре, но не искам да стана учител :Д. Смисл като се замисля нямам много опции с тези ми предпочитания и не знам какво ще правя.
три думи... много го мразя това, ей :Д майка ми все ми казва, че съм наивно глуповат![]()
![]()
така че това е 1, саркастичен, protective (така ми дойде :/ )
50/50 това ми беше в new years resolution-а - да взимам по-добри решения и да не се боя да пробвам, и да отстоявам по-силно позициите си. "живей с решенията си", за което се изисква някаква смелост.
повече отколкото, в който и да било бог. Но не в това, че имаш предначертан път от по-велика сила, който непременно следваш каквото и да става, а в това, че всеки изгражда собствената си съдба и с всяко едно действие може да промени бъдещето си.