- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
направо сядай.
аз съм първи: верен ли е мита, че пловдивските жени са най-големите курви?
познаваш ли свесни и колко?
за или против изневярата?
fred perry или stonebridge
футбол или тесни пички
Клуб Плазма или Галакси Пловдив
какво мислиш за българските жени
по принцип има доста леки жени, ама в София има повече особено в студентски град
Невероятно но има и свестни, не са много естествено. Скоро се запознах с едно момиче на 18 години, изключително красива, печелила е доста конкурси в Пловдив, обаче не я вълнуват кой каква кола кара и колко пари има. Тя си работи, не позволява никой да и плаща сметките. Тва не ми се беше случвало от много време.
Абсолютно против изневярата съм и некога не съм го правил.
Фред пери имат много хубави и качествени неща, и по принцип съм им фен, почти всички обувки са ми техни, а другите не съм ги чувал даже.
Футбол естествено, тесни пички има по всяко време, мач има един път в седмицата.
Аз съм фен на Сикретс.
Българските жени са като всички други, има и свестни има и боклуци.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Защо се регистрира във форума?
Каква работа имаш в Студентски град?
Религиозен/вярващ ли си?
Имаш ли интерес към окултизма?
Каква е целта на живота ти?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
ИМА ли най-накрая, понеже се похвали?
Какво се случва с момичето от склада за матеиали и кафе машината?
Кое ти е любимото място в пловдив и кой ти е любимия квартал?
Учил си в Сф- редовно или задочно?
Преписваше ли в строителния, един вид ползваше ли си редовно пищови?
Преписваше ли в унито?
Научи ли нещо през тея 5 тежки години?
Как си направи дипломната работа, как мина защитата и с колко?
Идеалът ти за момиче- точно описание на външност и другите качества?
Би ли се оставил да те сложат под чехъл някога?
Какво ти е мнението за днешните момичета, 18ките едва ли ги знаеш но тия дето са твой набор?
Кво толкова и харесваш на чалгата (изключваме слушането по дискотеките) кво ти дава и би ли си я слушал сам вкъщи?
Защо точно Водка- алкохола на малолетните?
Откога пушиш и по колко на ден?
Не помня защо съм се регистрирал точно, но тогава форона беше в своя пик. Имаше много интересни хора и ставаха много дискусии на различни теми. Общо взето тогава беше чук форона, а сега е....
В Студентски град, едно време имах работа, сега имам много приятели там и ходя да се напием от време на време.
Вярвам че има нещо което е по високо от нас, но не съм от хората които спазват всички празници и пости и редовно ходят на църква.
Абсолютно никакъв.
Целта на живота ми е да създам семейство и да мога да го издържам.
Има едно дете около което се върти нещо, но ще видим дали ще излезе нещо по сериозно.
Момичето от склада го пратих в другия склад, и го виждам доста рядко, иначе положението е същото.
Любимото ми място е едно кафе в Каменица, то е една барака ама много си го харесвам всеки ден минавам от там. Иначе любимия квартал ми е Каменица и мисля да скоро да се преместя там.
В София учих редовно във ВИАС, изкарах само една година. По принцип не ми се ходеше изобщо, но наще много искаха и отидох.
В строителния имах един приятел който ми помагаше много. Имаше неща които изобщо не ми бяха интересни и благодарение на него изкарвах оценки.
В университета не преписвах, защото исках по бързо да се махна и нямаше смисъл.
Нямаше тежки години в университета, всичко беше леко. Научих много глупости и нищо съществено. Радвам се, че не продължих там защото сега завършват класа с който бях в строителния, и всички мрънкат че няма работа или ако има им плащат по 500-600 лева, което за първа работа си е съвсем нормално, но те нали са инженери и архитекти си мислят че трябва да взимат милиони.
Няма да имам дипломна работа защото сега съм в колеж и ще мина с държавен изпит само.
Идеалът ми е около 165см., черна коса, сини очи, слабички, с добре оформени цици и дупе и дълга коса. Другите качества да ме обича и да не ми изневерява ;д
Най вероятно няма да се оставя, трябва да има разбирателство по принцип и от двете страни, но няма да търпя да ми забранява някакви неща.
Днешните момичета гледат колко ти е надут джоба, ква кола караш, какъв телефон имаш и тва им стига. Има и по големи такива но тях ги оправдавам по някакъв начин защото те примерно са изпитали любов няколко пъти и понеже не им се работи си търсят някой който да ги издържа, особено красивите. Ако бях и аз красиво момиче можеше и аз така да постъпвам кой знае. Естествено има и изключения. Детето с което сега се заиграваме е точна противоположност.Търсят я с мазератита с-класи, но тя много тактично ги отхвърля. Тва ми харесва най-много в нея.
Нищо не ми дава по принцип, само ми взима като вкарам 5-6. Харесва ми просто, както и сръбската и гръцката музика и си я слушам и в къщи и в колата и не ме е срам. Има хора които я заклеймяват и се правят на модерни, ама се раздават мощно по баровете. Аз по принцип слушам всякаква музика.
Тва ми е любимия алкохол, много рядко да пия уиски и то по 1-2 а друг алкохол почти не пия.
От 7-8 клас тогава пуших по 10 цигари сигурно на ден, сега по 2 кутии понякога и 3 зависи от деня.
На колко си?
За коя партия гласуваш? Политически възгледи?
Любими книги?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Дриймке, минавам само да кажа, че в тоя форум трудно ще изровиш хора, които са алхимици като теб и ги тегли към окултизъм.
^
Ха... Бе, то има един-двама, но те не са сядали + другия почти не влиза у форона.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Аве, мейт, не се ли чувстваш стар в тоя Сикретс?![]()
Кво ще кажеш за w-то?
Кое е най-непопулярното/арт/субкултурно място, на което си ходил и с какви впечатления остана?
Аре да върнем темата от едно време, за хулиганите. Кво ще кажеш по този въпрос? Участваш ли в подобен род мероприятия и какво ти е мнението за агресията на база футболни предпочитания?
На колко години е най-младото ти завоевание?
Моногсмията реалистична ли е?
Жив ли е още Черния, деца направи ли?![]()
То почти навсякъде се чувствам стар вече:д
Като всеки новооткрит бар е, и на него ще му мине времето. Аз честно казано не обичам да ходя по такива снобарски заведения ако не ми се налага.
Има един бар до Мармалад, ама не мога да се сетя как се казваше. Заведоха ме един път и имах чувството че всеки момент някой ще ми се изпикае е краката, много долно място.
Едно време имаше много повече такива неща и беше много по забавно. Преди участвах, сега по малко едно че нямам толкова време а и нещата са доста различни вече. Навсякъде по света има агресия в такива мероприятия, защото може би е най масовия спорт и много различни хора го гледат и се вълнуват. Трябва да има агресия, но не бива да се прескачат неписаните правила.
На 18, другите наистина стават много малки.
В годините в които бивеем е трудно, но не невъможно.
Черния е на 11 госини вече и не вижда, не можа да стане баща, стар ерген остана.
Какво ще направиш ако попаднеш на безлюден остров с парадото, а тя не е много във възторг от ситуацията че ще прекара живота си с теб. Минава 1 година ти си направил къща, ходиш всеки ден за дивеч, научил си се да палиш огън понеже си гледал на Беър Грилс всички сезони, надежда за избавление нулева, в рамката сте само ти, парадото, големия девствен остров и необятния океан. Цяла година а тя още вехне по дългите прашни асфалтирани улици, кварталното магазинче за бира и цигари, задръстванията след 5 следобед, малкото апартаментче, битака, мола и др. и все още не е във възторг от ситуацията.
След цяла година в изгнание и толерантност би ли си взел твоето, насила?
Би ли взел тежкото решение да зародиш човешкия род на всяка цена?
В крайна сметка как би подходил в такава ситуация?
най вероятно ще изкарам една седмица без цигари и без хора около мен и ще се обеся на някое дърво. На сила никога няма да си взема, все пак имам някакво достойнство.
Има ли някой на стола?
Аз, съм желаещ![]()
Аз искам Анджи да седне.
Няма значение кой ще е. Въпреки че ще е интересно ако npp се навие.
Е, какво от това, че съм относително нов![]()
Относително??? Та ти имаш само 2 мнения.