- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
нека седне какво като е нов
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Еми айде, ibmap, сядай.
Как се казваш?
На колко си?
От къде си?
Учиш ли? Какво? Къде?
Защо се регистрира във форума?
Имаш ли друг (по- стар) профил тук?
Последно редактирано от inewton : 09-25-2015 на 20:08
какъв е тоя кратък член, скаличке, матурите ти предстоят ...
Последно редактирано от galaxy29 : 09-26-2015 на 09:54
май няма кандидати
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Добре, ти ще си
Откъде си?
На колко години?
Имаш ли си гадженценце?
Занимаваш ли се с някакво изкуство?
ти ли беше момичето, чието приятел е много по-голям?
колко години ви е разликата?
как се запознахте?
отколко време сте заедно?
зяпат ли ви странно на улицата?
Какъв е успехът ти в училище?
Четеш ли книги?
Какво искаш да учиш? Къде?
Интерес към окултизъм/паганизъм/теология?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
с каква песен ще ме поздравиш
срещала ли си хора от форума
Миналата година по някакво невероятно чудо завърших с 6,00... Сега оценките ми варират между 5 и 6, и някоя 4ка на входните.
Чета когато имам свободно време. Кефят ме главно трилъри и антиутопии.
Знам, че искам да съм в Пловдив или Варна. А за специалността, знам, че няма време, но все още нямам идея.
Нямам такива интереси.![]()
Днес само тази ми е в главата ^_^
https://m.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc
не, за съжаление
благодаря, падам си малко почитателка на дърти рок парчета
градът ме кефи супер много за живеене, но не изключвам и Варна като вариант, поне за учене. Рано е да го мисля, но предпочитам да живея в Пловдив. Това отчасти отговаря и на следващия въпрос.Надявам се вече да съм намерила нещото, което ме влече и да съм завършила висшето си образование, да работя при добри условия и да имам човек до себе си, по възможност настоящия. В моите представи и виждания 25 ми се струва най-ранната възраст за деца, но ако съм добре с финансите и съм с подходящия партньор, не изключвам и тях. Времето ще покаже.
![]()
Най-големия ти гаф?
Тъпчеш ли се с вредни храни?
Какво ще правиш след като завършиш гимназия?
Можеш ли да пееш?
:Д
как изглежда щастието в твоите очи и без кое можеш?
Май бях споменавала и преди, започнах да се хиля по средата на една от репликите си в училищната пиеса.
Определено. Знам, че са супер вредни, но са тооолкова вкуснии
Единственото, за което съм сигурна е университет, но нито кой, нито какво не съм измислила. :/
Така ми казват...![]()