- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
за мен щастие на първо място е да бъда със семейството си и най-близките си приятели. На по-заден план, но също много важно за щастието ми е да слушам любимата си музика, да ям (много!) любимите си храни и общо взето да съм удовлетворена от това, което съм и което съм постигнала в живота си.
не съм се замисляла без кое мога... Без хората, на които държа никакъв начин, просто няма да имам амбиция да бъда стойностен човек ако ги няма до мен. Но да речем, че мога без цигари и алкохол, ще се опитам и да го постигна.Иска ми се да кажа и без пари, но живота на всеки зависи от тях... поне от гледна точка на изхранването... :/
Какво означава за теб любовта? И съществува ли истинска такава?
Любовта е едно от задължителните неща за щастието на един човек, независимо дали идва от гадже/съпруг, семейство или приятел. Едно от най-прекрасните и чисти чувства. Понякога обаче може да бъде и много болезнена, защото ако не е двустранна, този, който обича се раздава напълно и след това страда, а в най-лошия случай губи вяра в любовта, което е грешка. Има и случаи, в които един човек бива тормозен психически или физически, но не иска да се откаже от взаимоотношенията си с насилника, защото го обича и вярва, че може да се промени. Може би затова казват, че любовта е сляпа. Не вярваш, че човекът, който обичаш е лош и не е за теб и продължаваш да търпиш. Разбира се, че съществува истинска любов. Това е, когато един родител дарява част от себе си на детето си, за да може то да продължи да живее. Това е когато се чувстваш в пълна хармония със себе си и човека отсреща и си готов да направиш и немислимото за него.![]()
https://docs.google.com/forms/d/1Rm2...?usp=send_form Много ви моля, мили хора, да попълнете моята анкетка, защото утре в университета доцента ще ме направи на решетка !!! Много благодаря!))
Кога/къде/как се запозна с приятеля ти?
В кой клас си?
Кой е любимият ти предмет?
С кого от форума би искала да се запознаеш?
Кой потребител от форума харесваш най- много? И кого- не?
Вярваш ли в Бог? (Защо?)
Какво е мнението ти за inewton?
През Април беше, в едно кафене, чрез познати, събрахме се двете компании, той нещо мълчеше и ми се стори доста интересен и загадъчен и така.
12ти :/
Литература, Английски, в доброто старо време и Музика.
Доста са, в момента се сещам за tori, Guardian Angel, haritov ми е интересен, защо не и inewton
Отговорът за симпатичните е същия. Лоши чувства няма как да тая към непознати, но много ме дразнят тролчетата и спамерите (да, същия с анкетата за телефоните)
100% има някаква сила, нещо, което е над нас. Не знам обаче какво е.
Доста хаплив с коментарите понякога, но предполагам в живота е пич.Иначе Нютон и той е готин.
![]()
защо съм ти интересен
кое привлича интереса
какъв предполагаш че съм
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Как се казваш?
Любим филм/сериал/книга/песен?
Вярваш ли в съществуването на извънземни?
Имаш ли брат/сестра?
Девствена ли си? (Ако не- кога беше първият ти път?). На този въпрос ако искаш не отговаряй.
Последно редактирано от inewton : 11-05-2015 на 13:02
Никол
Много са, но първо ми идват на ума Дивергенти и Игрите на глада, най-вече втората част.
American Horror Story
Всички на Дан Браун и още много в други жанрове
За това вече няма да ми стигне цяла тема
Определено да. Няма логика в такава огромна вселена само Земята да се обитава.
По-малък брат
Понякога![]()
А на колко е брат ти?
Каква зодия си?
Последно редактирано от inewton : 11-05-2015 на 15:22
Какво мислиш за dreamwalker? Отговори с повече от 3 изречения, защото в противен случай няма да се чувстваш добре.
Искаш ли да дойдеш на КНА с мен? Набирам стадо.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Но не всички имат само откраднати неща в книгите си.
То по неговия начин е достатъчно 1% от хората да пишат, за да станем 100% писателите