- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Ахахаха, изтрих си половината пост от невнимание, почвам пак.
Здрасти
Какви езици знаеш? Кои би искала да научиш?
Каква ти беше специалността и с кеф ли я учиш?
От 1 до 10 колко те изнервя администрацията?
Най-голямата тъпотия, която си правила?
Ами най-мъдрото ти решевие?
Гледаш ли от време на време звездите?
Интересни разговори стават с хора, които...?
София е...?
България е...?
Ако по някаква причина трябва да живееш за известно време извън страната, коя държава избираш и защо?
Как е да си влюбен?
Как определяш романтиката?
Колко често се запознаваш?
Имаш ли компания? Ако да - колко редовно излизате и какво предпочитате да се прави?
Любими книги? Филми?
Можеш ли да рисуваш?
Нещо спонтанно, което си правила наскоро?
Би ли излязла с мен?
Какъв ти е стилът на обличане?
Какво е стилът по принцип?
Какво ти липсва в момента?
Харесваш ли се?
Какъв ти е идеалът за самата теб и колко близо си до него?
От какво най-много те е страх?
Ами какво най-много искаш?
Как дефинираш успеха?
Как те определят хората, с които контактуваш често?
Малоумен въпрос, ама... какво харесваш в галакси?
Кога си щастлива?
Енергична ли си по принцип?
Харесваш ли си гласа?
Хората днес по-различни ли са от живелите преди 500 години, да кажем? Не говоря в технологично отношение, повече имам предвид мисленето им. С какво, ако да, и доколко изобщо има промяна?
Кои ти бяха любимите предмети в училище?
Можеш ли да рисуваш?
Други артистични умения?
Любима приказка?
Какви са хората край теб? И познати, и приятели...? А какви нови искаш?
Светът би бил по-хубав без...?
Любими места?
Какво ти е трудно да правиш/направиш или да проумееш?
Определяш ли се като амбициозна?
Пушиш ли? Кафе? Наргилета?
Спортуваш ли? Какво?
Как си прекарваш времето на компа?
С какво не се гордееш?
Как си точно в момента?
Какво става след смъртта и става ли изобщо нещо?
Мнение за последните терористични демонстрации? Може и за тероризма като цяло.
Кога един човек може да се нарече 'зрял'?
Докачлива ли си?
*мисля, че тези са повече от достатъчни, хаха
Какви езици знаеш? Кои би искала да научиш? Знам само английски за жалост. В момента уча латински и старогръцки, а някой ден много искам да науча френски. В по-обозримо бъдеще сигурно ще ми се наложи да науча руски и/ли немски.
Каква ти беше специалността и с кеф ли я учиш? Класическа филология. Определено уча с голям кеф, никога не ми е било толкова интересно. Почти всеки път след лексии се чувствам заредена.
От 1 до 10 колко те изнервя администрацията? Зависи коя :д По принцип е около 5-6, спокоен човек съм. Но пък в информационния център на СУ са много симпатични лелки, никога не съм имала проблеми с тях.
Най-голямата тъпотия, която си правила? Ами, доста дребни имам :Д Но по принцип изборът ми на училище след седми клас ми се струва много зле.
Ами най-мъдрото ти решевие? Да си сменя специалността и да прекъсна едни отношения с човек.
Гледаш ли от време на време звездите? Да, когато се виждат над София. Ако съм извън, много обичам да зяпам.
Интересни разговори стават с хора, които...? имат аналитичен поглед над нещата.
София е...? Дом. Вълнуваща, променяща се, пълна с изненади.
България е...? Една приятна среда. Много е умерено всичко тук.
Ако по някаква причина трябва да живееш за известно време извън страната, коя държава избираш и защо? В момента отговарям чисто практически - Англия, понеже обмислям магистратура там. А иначе в Португалия като че ли бих останала за повече време, много ми напомня на България в позитивна гледна точка (не съм била там, де, от разкази и четенки (:
Как е да си влюбен? Прекрасно за момента. Много балонесто. Много розово. Много опасно, ако не си дооткрил себе си.
Как определяш романтиката? Като нещо много лично. За мен романтиката е в забелязване на детайлите и помнене на дребни глупости (позитивни, разбира се, другото е злопаметност :д) Примерно пресъздаване на сцена от случаен чат/разговор (нз дали ме разбрахте, нвм)
Колко често се запознаваш? Почти ежедневно.
Имаш ли компания? Ако да - колко редовно излизате и какво предпочитате да се прави? Нямам и това винаги ми е правило впечатление. Не знам доколко е проблем обаче. Подсъзнателно винаги съм страдала от този факт, но някак си не си се представям да вирея в такава среда.
Любими книги? Филми? Хари Потър и за двете!!! :Д Кралица Марго на Дюма ми е много любима, Железният светилник, Хъшове... От филмите последният, който ме впечатли доста е Великият Гетсби с Дикаприо. Много красив филм, доста добре пресъздава книгата, която хич не ме грабна. Ефектът на пеперудата харесвам, Леон, доста са всъщност. Не харесвам такива въпроси с любим/и, защото на прима виста се сещаш някакви, но може да не са найнай в списъка и като цяло все изпускаш нещо
Можеш ли да рисуваш? Не ми се получава особено.
Нещо спонтанно, което си правила наскоро? Приех непознат във фб :д
И вчера ходих да видя сестрата на едно момиче как изглежда о.о
Би ли излязла с мен ? Бих (: Обичам да излизам със съфорумци.
Какъв ти е стилът на обличане? Спортно-дамски. Без гуменки не мога, а много обичам поли и рокли
Какво е стилът по принцип? Да се обличаш/излъчваш това, което искаш, и да си доволен от това. Да се чувстваш добре в кожата си.
Какво ти липсва в момента? Човек. Не някой конкретен.
Харесваш ли се? Мда.
Какъв ти е идеалът за самата теб и колко близо си до него? Идеалът ми е да се чувствам ок със себе си, да не се налага да разчитам на никого (емоционално или физически), да съм достигнала момента, в който съм постигнала нещо, но да мога и още да постигам. В момента съм доста далеч, но си действам (:
От какво най-много те е страх? Да изгубя мотивация/желание. Да остана без цел и мечти.
Ами какво най-много искаш? Да обиколя света.
Как дефинираш успеха? Ами, припокрива се доста с това, което писах за идеала, но казано с две думи - балансът между материалното и духовното.
Как те определят хората, с които контактуваш често? Интелигентна, интересна, странна, непостоянна в някаква степен, доста лепяща етикети, твърде откровена понякога, мързелива за някои неща, затворена, пак за някои неща... сигурно има и още :д
Малоумен въпрос, ама... какво харесваш в галакси ? Не е толкова зле, колкото изглежда :д Или поне преди не беше, не съм си контактувала често с нея последните месеци. Чувствителна е, добър човек, свежа, много е земна и не ме е предавала за нищо досега (:
Кога си щастлива? Когато имам баланс и позитивизъм в живота. Хм, сега се замислих, че е когато съм в добри взаимоотношения с познатите си. + да си имам нещо, което ми носи удоволствие и развитие, де
Енергична ли си по принцип? Мисля си, че да, стига да имам достатъчно желание. Много лесно ми омръзват нещата понякога.
Харесваш ли си гласа? Не особено. Но все пак никога не съм го чувала както трябва, така че... :д
Хората днес по-различни ли са от живелите преди 500 години, да кажем? Не говоря в технологично отношение, повече имам предвид мисленето им. С какво, ако да, и доколко изобщо има промяна? Хората винаги са едни и същи. Има един модел, който се повтаря в генерален план. Обстановката се променя, както и нещата, на които се обръща внимание. Моделът е еднакъв.
Кои ти бяха любимите предмети в училище? Български език от БЕЛ, както и биологията в гимназията. Преди това харесвах химия и пак български език и музика. В училище изборът на любим предмет до много голяма степен зависи от учителя.
Можеш ли да рисуваш? за втори път питап
Други артистични умения? Пея вярно :д Не е много добро, но поне не е фалшиво. Приемник съм на изкуството, никога не ме е бивало да го възпроизвеждам.
Любима приказка? Ще помисля малко и ще отговоря по-късно, защото в момента не ми идва нито една на ум, а съм сигурна, че имам.
Какви са хората край теб? И познати, и приятели...? А какви нови искаш? Много различни един от друг. С всички имаме някакви общи интереси (разбираемо) и с всички си говоря за различни неща. По третата част на въпроса - харесала съм си един конкретен човек за приятел, май нещата вървят добре. Но по принцип винаги се радвам на нови хора, които могат да ми дадат нещо в някакъв план.
Светът би бил по-хубав без...? О, без много неща. Но може би най-много без хора (: (от един скорошен разговор)
Любими места? работата ми :д, вкъщи, в уни (като цяло само в тях прекарвам напоследък времето си, де)
Какво ти е трудно да правиш/направиш или да проумееш? Че в света няма справедливост, или поне не в директния начин, по който си я представям. Че хората имат различни ценности и разсъждения (наистина ми е трудно да го повярвам, по дифолт смятам, че просто някой не е достигнал до нужните мисли, за да не разсъждава по даден начин :д).
Определяш ли се като амбициозна? Да. Но доста умерено.
Пушиш ли? Кафе? Наргилета? Не пуша. Кафе пия понякога, но не съм от типа "денят започва с кафе", на рандъм часове и дни е. Наргилета харесвам, не съм пушила отдавна.
Спортуваш ли? Какво? Вече да, най-накрая. Започнах да ходя на плуване.
Как си прекарваш времето на компа? 80% от времето непродуктивно в скайп, форума и фб. През останалото време го ползвам за уни.
С какво не се гордееш? С действия и думи, които съм правила/казвала под силен емоционален афект. Принципно много избягвам да говоря неща, за които не съм взела предвид последствията.
Как си точно в момента? Горе-долу. Бях сдухана последните два дни, но знам, че е временно и че все повече ще отшумява.
Какво става след смъртта и става ли изобщо нещо? Душата/енергията ти се разпределя из пространството.
Мнение за последните терористични демонстрации? Може и за тероризма като цяло. Просто още една форма на геноцид (: Не съм се заравяла конкретно в тази тема, така че не мога да кажа повече. А за последните, доста е неприятно, но се случва. Просто повече шум. (И не, не съм безчувствена, просто гледам обективно на нещата. Естествено, че ако имах близки щеше да ми е по-кофти.)
Кога един човек може да се нарече 'зрял'? никога, хаха
Докачлива ли си? Не.
Последно редактирано от Ewok : 11-21-2015 на 16:14
искам да кажа само, че ми се догади от цвета и броя въпроси/отговори.
ПАРАДОСУУУ, КВО Е ТВА БЕ![]()
Сигурна ли си, че това не бяха само половината?
Холерик или флегматик си? А какви предпочиташ около теб?
Умееш ли да си си самодостатъчна или имаш нужда от непрестанна комуникация с други индивиди?
Кое е последното нещо, което те разсмя? А докосна емоционално?
Сладко/солено/люто?
Поставяш ли си ограничения? И изобщо как гледаш на тях? (не за храна)
Какво забелязваш първо в един човек? А с кое би направила компромис?
Каква "роля" обикновено имаш, когато си в компания с приятели? А в работен екип?
Изпитваш ли често угризения на съвестта и от какво са породени обикновено?
Колко напред мислиш? И изобщо правиш ли си планове или предпочиташ да се съсредоточиш върху настоящето?
А впускаш ли се в спомени? И кой е последният ти най- нпериятен спомен?
Толкова засега, ще те улесня с цвета, пиши с черно.
Последно редактирано от therichbitch : 11-22-2015 на 06:32
Вярваш ли в Бог?
А в съществуването на извънземен живот?
Суеверна ли си?
Ходиш ли на църква?
Къде извън България си била?
Къде ти хареса най- много?
Имаш ли домашен любимец?
Каква зодия си?
Братя/сестри?
Любимо кътче в България? А в целия свят?
Най-романтичният жест който са правили за теб?
Който ти си правила?
Можеш ли да готвиш?
Какъв цвят са стените в стаята ти?
Любим цвят?
Какъв цвят ти е пижамата?
Последната книга, която прочете?
Последният филм, който гледа?
Поставяш ли си цели за следващата година на Нова година? Изпълняваш ли ги? Какво ще си поставиш за цел тази година?
Любим вкус наргиле?
Любим алкохол?
Най-голямото ти напиване?
Радио или телевизия слушаш/гледаш повече?
Вярваш ли на синоптиците? Дали вали или Синоптик?
Най-често използваните емотикони в чата?
Кои звезди от форума познаваш лично? Тук ли се запознахте или ги познаваш отпреди?
Била ли си шаферка/кума на сватба?
Хващала ли си букета на булката?
Имаш ли приятел в момента?
Най-дългата ти връзка?
А най-кратката?
Имала ли си приятелче за секс?
Гадже или приятел за секс предпочиташ?
Поддържала ли си връзка от разстояние?
Кола маска или епилатор?
Имаш ли татуировки и пиърсинги? Какви и къде?
Засега май е достатъчно.![]()
Да опъна ли Ракши тази вечер?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Холерик или флегматик си? А какви предпочиташ около теб? Наложи ми се да си припомня набързо в гугъл какво точно бяха тези. Меланхолик като че ли най-много ми пасва. А за обкръжението си - предпочитам всякакви, мисля че споменах))
Умееш ли да си си самодостатъчна или имаш нужда от непрестанна комуникация с други индивиди? Имам нужда от комуникация. Имам нужда да споделям и да получавам одобрение и отговор.
Кое е последното нещо, което те разсмя? А докосна емоционално? Лесна съм за разсмиване, като цяло някои потребители във форума много ме забавляват. А за емоционалното - не помня какво беше, само си спомням, че беше преди няколко седмици. (За даоста неща помня само чувството, а не конкретната случка, която ги е предизвикала :/ )
О, не, сетих се - концертът снощи беше доста емоционален за мен, въпреки че не разбрах какво точно се случи. Просто го усетих.
Сладко/солено/люто? Сладко често, солено по много, люто понякога, обичам, де.
Поставяш ли си ограничения? И изобщо как гледаш на тях? (не за храна)Не обичам да си поставям ограничения. Самият факт, че съм го направила, показва, че съм слаба за дадено нещо и не мога да се сдържам разумно. Предпочитам да взема обмислен избор да НЕ правя нещо и да съм го взела, защото е правилен, отколкото да НЕ направя нещо, защото съм си го забранила. (не знам дали ти звучат различно двете неща :д)
Какво забелязваш първо в един човек? А с кое би направила компромис? При запознанство - външен вид офк - цялостно излъчване, облекло, изражение. Всъщност може би погледът е първото нещо сега като се замисля. Компромис - с външния вид :д (смисъл, начин на обличане). Твърде общ ти е въпросът, за да отговоря по-конкретно.
Каква "роля" обикновено имаш, когато си в компания с приятели? А в работен екип? С приятели обикновено съм или по-мълчалива и се включвам рядко, или много говоря. А в работен екип, въпреки че не се възприемам като такава, обикновено взимам лидерската позиция и движа нещата.
Изпитваш ли често угризения на съвестта и от какво са породени обикновено? Мноого рядко изпитвам угризения, по простата причина, че (избягвам)не правя неща, за които да съжалявам. Случвало се е да правя/кажа неща, за които да се чувствам зле след това и които са били под емоц. афект и за съжаление помня всяко едно, та за тях е най-често. Просто много помня негативни неща и си знам, че ако направя нещо накриво, после ще се измъчвам с години, а сигурно и цял живот.
Колко напред мислиш? И изобщо правиш ли си планове или предпочиташ да се съсредоточиш върху настоящето? Много обичам да си правя планове, ако нямам план, се чувствам празна. Зависи в какъв аспект са плановете, но обикновено имам неколкомесечен, едногодишен и пет-шестгодишен план :д. В момента имам от всички. За по-големи периоди имам само идеи. Миналата година с предишната специалност отново си имах петгодишен план с нея, хаха.
А впускаш ли се в спомени? И кой е последният ти най- нпериятен спомен? Много, и това ми е голям недостатък. Напоследък неприятни спомени имам доста, понеже беше кофти период, но да речем най-пресният ми е отпреди месец и нещо. Много грозна постъпка беше (:
Толкова засега, ще те улесня с цвета, пиши с черно. Зеленото* си ми харесва, а и е по-прегледно :Д
Последно редактирано от Ewok : 11-22-2015 на 18:52
Вярваш ли в Бог? не
А в съществуването на извънземен живот? не съм задълбавала, ама сиг има
Суеверна ли си? не
Ходиш ли на църква? само ако е исторически паметник/забележителност
Къде извън България си била? Майорка, Полша, Финландия, Латвия
Къде ти хареса най- много? Латвия, определено
Имаш ли домашен любимец? Котенца, двечки
Каква зодия си? рибириби
Братя/сестри? не
Любимо кътче в България? А в целия свят? София, хаха. Форева ин ма хаат.
Най-романтичният жест който са правили за теб? Не се сещам. Имало е много романтични неща за случая, но то е било като цяло в такава обстановка, което е по-важното. Ако един романтичен жест се запомни, значи нещо не е наред (:
Който ти си правила? сейм
Можеш ли да готвиш? Да, според моя си вкус :Д
Какъв цвят са стените в стаята ти? бели
Любим цвят? тъмносиньо
Какъв цвят ти е пижамата? лилава, но трябва да си взема нова в скоро време
Последната книга, която прочете? Последната пълна, която изчетох май беше "Парфюмът". Оттогава започнах няколко, а в момента мъча учебника по езикознание и не се занимавам с художествена литература :/
Последният филм, който гледа? Империята отвръща на удара
Поставяш ли си цели за следващата година на Нова година? Изпълняваш ли ги? Какво ще си поставиш за цел тази година? Не, защото, ако трябва да направя нещо, подсъзнателно го избягвам. Предпочитам плановете, необвързани с конкретен срок.
Любим вкус наргиле? Ами, аз не съм пробвала много, но като че ли харесвам ябълка.
Любим алкохол? Уиски
Най-голямото ти напиване? С бира :д Много повръщах тогава и изтрезнявах цял ден, добре че баща ми беше на работа, че бях жалка картинка. Като цяло не се напивам, мисля че са били три пъти (не подпийнала, ами пияна си)
Радио или телевизия слушаш/гледаш повече? Онлайн радиа, а по телевизията гледам сериали, готварските канали и виасат хистъри. Новини по нито едно от двете не следя, ако това питаш.
Вярваш ли на синоптиците? Дали вали или Синоптик?Нямам навика да гледам прогноза, освен, ако не заминавам за някъде. За мен това са условни градуси/условия. Синоптик, защото даливали ми звучи тъпо.
Най-често използваните емотикони в чата? :д :р :о
Кои звезди от форума познаваш лично? Тук ли се запознахте или ги познаваш отпреди? Аз съм една от тях, хехе. Дефинирай форумни звезди. С доста хора се познавам лично, с никого отпреди форума.
Била ли си шаферка/кума на сватба? Шаферка като много малка на сватбата на вуйчо.
Хващала ли си букета на булката?Никога не съм се бутала за букет, докарва ми дискомфорт цялото това представление.
Имаш ли приятел в момента? не
Най-дългата ти връзка? 3-4 г.
А най-кратката? 3-4 г.
Имала ли си приятелче за секс? да
Гадже или приятел за секс предпочиташ? гадже естествено
Поддържала ли си връзка от разстояние? не
Кола маска или епилатор?И двете за различните места
Имаш ли татуировки и пиърсинги? Какви и къде? Не, но обмислям котенце в много обозримо бъдеще.
Да опъна ли Ракши тази вечер? Опъни го, ако трябва повече вечери, току-виж се кротнал.
гробарчо, защо никакъв те няма, добре ли си
поздравявам те с една песен, която е като за теб http://youtu.be/ryCpg8f45gc
Ако приключихте с въпросите към Ewok да заповядва следващият.
:*
материала ми ще изпоти Веско Маринов https://www.youtube.com/watch?v=kdnRdVIzups
дам, не е толкова зле, колкото изглежда... по-зле е даже
възбуждала ли те е? докосвала ли си се, докато си мислиш за нея? понякога
знаеш ли откъде идва логото на найк? не, а ти?
как си? все още трезва
можеш ли да построиш думички от "как си"? мога да построя думички от всичко. Обичам думички <3 (:
какво друго правиш, освен това? освен, че си мисля за теб? Работя над въпроса "как си"
ю мейк ми блъш https://youtu.be/_tJlr0NgAkg
от богинята на победата nike, найк бумеранга е крилото й, симпатично, нали...