.
Затворена тема
Страница 326 от 354 ПървиПърви ... 226276316322323324325326327328329330336 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 126 до 8 150 от общо 8834
    Голям фен Аватара на lunacy
    в Пловдив ли учиш? Д:

спомени няколко любими автори, ако имаш желание? освен Сюзан Колинс /предполагам/
    Последно редактирано от lunacy : 03-27-2016 на 20:40

Мега фен Аватара на divergent
    Защо се регистрира тук? реших, че това е начин да убивам времето и да създам нови приятелства.
    Защо сама изяви желание да седнеш на стола? за малко разнообразие, понеже вече заспивам в този форум. :д
    Вярваш ли в Бог? А в извънземни? Вярвам.
    Къде извън България си ходила? Гърция, Турция, Албания
    Какви езици знаеш? Английски, френски, малко руски
    Какво е мнението ти за inewton? един от малкото хора тук, които ми допадат и с когото мога да си говоря по всякакви теми.

в Пловдив ли учиш? Д: в Пазарджик си уча, есента живот и здраве ще съм в Пловдив.

спомени няколко любими автори, ако имаш желание? освен Сюзан Колинс: Дан Браун, Джон Грийн... Ако асоциираш с потребителското ми име, Вероника Рот е авторката, Сюзан е на "Игрите на глада" :д

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Форума дооооооста се е променил.

1. Ако имаше някакви супер сили, какво би избрала?
    2. От какво те е страх?
    3. Ако забременееш на 20, би ли направила аборт?
    4. Какво би те направила най - нещастна?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

[QUOTE=nIkEnCeTy_bE;11418455]Форума дооооооста се е променил.

1. Ако имаше някакви супер сили, какво би избрала? Определено да чета мисли. Има толкова много неща, които искам да разбера...
    2. От какво те е страх? Че ще си проваля живота.
    3. Ако забременееш на 20, би ли направила аборт? В никакъв случай.
    4. Какво би те направила най - нещастна? Изневяра или друг вид предателство, или да изгубя важен за мен човек

Мега фен Аватара на Rakshy
    що отговаряш избирателно

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    що отговаряш избирателно
    какво съм пропуснала?

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    какво съм пропуснала?
    Чувствам се малко пренебрегната.

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Какъв тип хора мразиш? Мразя е силно казано, не харесвам безотговорните хора, надутите и вечно хвалещи се индивиди, също и хора, които лъжат на всяка втора дума. Очебодно е, че не казват истината, но те продължават да си украсяват историите и не им пука.
    Лесно ли се сприятеляваш? Много лесно. Общителна съм и бързо създавам запознанства, често прерастващи в добри приятелства.
    Расистка ли си? Какво мислиш за ромите или други етноси които си срещала? Като цяло циганите ме дразнят с вечното си преиграване и обвиняване в дискриминация. Не може да живееш в палат и да носиш килограм злато по себе си, да не плащаш ток, вода и телевизия, да не работиш, и да пледираш за социално слаб и част от малцинство. Разбира се, има цигани, има и роми. От вторите познавам много достойни и приятни хора, които работят и изкарват честно пари и въобще не коментират етноса си, просто защото той не те определя като човек.
    Даваш ли пари на бедните? Кога за последно? Просяците си признавам, че подминавам. На уличните музиканти понякога оставям. Има едни нахалници по центъра, които носят снимки на деца, нуждаещи се от животоспасяващи операции, тях ги причислявам към просяците - за мен това е злоупотреба, доказано ми е, че специално тези не са упълномощени да събират пари. Когато има кутии за събиране на средства за нуждаещите се или благотворителни концерти, винаги дарявам. Също дарявам дрехи, обувки и играчки на деца от приютите. Дрехи в приюта занесох преди три или четири седмици, на чичото с акордеона последно дадох пари миналата седмица.
    Кога запоследен път излъга? За какво? Снощи в разговор по телефона.
    - Слушаш ли ме изобщо?
    - Даа.
    Последният път който се извини? Вчера на госпожата по английски, че закъснях за час.
    Как късаш с гаджетата? Предпочитам да си кажем директно, че това е края, без увъртаници, не бих участвала във връзка, в която не се чувствам добре. Обаче винаги се старая да запазим приятелски отношения. С бившият ми приятел се скарахме, не си говорихме няколко дни, след това се видяхме, за да си изясним отношенията и се оказа, че не си пасваме като характери, няма за какво да си говорим, а страстта не е достатъчна. Супер цивилизовано приключихме отношенията си, сега сме приятели.
    Какви награди/ конкурси си печелила? Имам разни грамоти от конкурси за детска рисунка, второ място на конкурс за пеене и не знам дали се броят купите от състезанията по танци. Напоследък не съм много дейна в тези неща, най-много да се запиша на някоя олимпиада.
    Какво харесваш в себе си най - много? външност - очи, усмивка и задник характер - че не се страхувам да си изразя мнението и си отстоявам правата, не се поддавам на манипулации и умея да поддържам добри отношения с хората
    Към какво се стремиш в момента? Задоволителни резултати на изпитите.
    съжалявам, че отговарям толкова късно, въобще не ми се бяха появили твоите въпроси и тези на индистинкт, сега като се върнах назад ги видях. :д

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Чувствам се малко пренебрегната.
    да не би да се е получило същото като със съобщенията? веднага ще се поправя.

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Била ли си предавана от близък човек? Как реагира? Случи ми се веднъж. Стана ми много обидно, защото имах доверие на този човек. Почувствах се като пълна глупачка и прекратих всякакъв контакт с него за известно време. Принципно не съм тънкообидна, но в случая аз направих нещо заради него, а той ме предаде, точно поради тази причина се засегнах. Както и да е, когато обичаш някого, не можеш да му се сърдиш за дълго, погледнах от неговата страна на нещата, той от моята и накрая се сдобрихме.
    Любим ден от седмицата? Защо? В Петък и през уикенда имам най-много свободно време, върша най-много щуротии и се забавлявам най-много.
    Книга, която ти е повлияла. "Железният светилник" и моля, не се смейте, но "Здрач" но преди години тази книга ме докосна.
    Какво те вдъхновява? идолите ми, природата и музиката.

Може ли аз да съм следващата на горещия стол?

Цитирай Първоначално написано от martiriz Виж мнението
    Може ли аз да съм следващата на горещия стол?
    Мен като ме довършат, ако още не са, ще сложа теб

Мега фен Аватара на solo_
    Къде са въпросите ?

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Къде са въпросите ?
    чакам да ми ги зададеш

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Какво те вдъхновява? идолите ми, природата и музиката.
    Кои са идолите ти?
    Дай пример за някоя такава песен..
    В 12 клас си, нали? Какво ще учиш след това?

Цитирай Първоначално написано от sl1nceetoo Виж мнението
    Кои са идолите ти?
    Дай пример за някоя такава песен..
    В 12 клас си, нали? Какво ще учиш след това?
    Фреди Меркюри, Ал Пачино...
    първата, за която се сетих
    https://www.youtube.com/watch?v=OZLUa8JUR18
    В 12 съм, да. Ще кандидатствам Журналистика, но едва ли ще запиша дори и да ме приемат, ориентирала съм се към МИО в Пловдив.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Мен като ме довършат, ако още не са, ще сложа теб
    Коя си ти, че да слагаш!?

Първо трябва да се свика конклав. Да не мислиш, че става толкова лесно.

По темата: Каква втора матура избра?

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Коя си ти, че да избираш слагаш!?

Трябва да се свика конклав на високо равнище. Да не мислиш, че става толкова лесно.

По темата: Каква втора матура избра?
    Коселчо съм аз. Не избираме кой да заеме мястото на папата, за да се свиква конклав. Разгледах темата назад, който става от стола избира следващия, който да седне.
    По темата: Английски език, следващата седмица се предполага, че съм на пробна в училище.

Голям фен Аватара на Esdeath
    Харесваш ли тялото си ? Кое харесваш най-много ? Някое момче правило ли ти е комплимент за точно тази част от тялото ти ?
    Най-милото нещо което са ти правили ?

Град
    Sedes Sancti Petri
    Разгледах темата назад, който става от стола избира следващия, който да седне.
    По темата: Английски език, следващата седмица се предполага, че съм на пробна в училище.
    Да, ама нямаше как да знаеш за реформите. Наскоро ги въведох. Конклавът (т.е. аз) избира следващия.
    Решение: Одобрявам твоя кандидат.

Цитирай Първоначално написано от Esdeath Виж мнението
    Харесваш ли тялото си ? Кое харесваш най-много ? Някое момче правило ли ти е комплимент за точно тази част от тялото ти ?
    Най-милото нещо което са ти правили ?
    Харесвам го, любимите ми части са задните. Също и гърдите, харесвам си и копитата. ^_^ За първите две съм получавала комплименти няколко пъти.
    Обожавам дребните сладки неща, придружени от някоя романтична бележка, които понякога намирам на масата, когато стана сутрин. А веднъж получих неочаквано прекрасен букет, винаги ще помня и буркана с Нутела... Също и всички пъти, в които прекрасните хора покрай мен са ми носили храна в екстремни ситуации. Общо взето почти винаги асоциирам най-милите жестове с храната. :д

Да, ама нямаше как да знаеш за реформите. Наскоро ги въведох. Конклавът (т.е. аз) избира следващия.
    Решение: Одобрявам твоя кандидат.
    Одобрявам одобрението ти, ама няма ли да стоя още малко? Не ме гонете ощеее

Град
    Sedes Sancti Petri
    Одобрявам одобрението ти, ама няма ли да стоя още малко? Не ме гонете ощеее
    Първото изречение няма никаква юридическа (или каквато и да е) стойност.

Стой! Не може да се измъкнеш толкова бързо.

Първото изречение няма никаква юридическа (или каквато и да е) стойност.

Стой! Не може да се измъкнеш толкова бързо.
    Стойностите са в Математиката, аз от нея не разбирам. Да са живи и здрави всички деца, които разбират от Математика!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си