.
Затворена тема
Страница 10 от 354 ПървиПърви ... 678910111213142060110 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 8834
    Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Очаквам подкупи! :Д
    Няма нужда от подкупи, аз бях първи, а ти имаш морал и няма да ме прецакаш. ^^

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    На колко си? Кръгло 20.
    А к'ва зодия? Дева, макар че май не приличам много на типичното описание.
    А обвързана ли си? Да.
    К'во обичаш да правиш в свободното си време? Зависи колко свободно време имам. Ако е повечко, обичам да си правя извънградски разходки, било то и еднодневни. Излизам с приятеля ми или с приятели, обожавам да обикалям изложби, чета книги, слкушам музика, гледам филми...нормалните неща. :Д
    ^^

Супер фен Аватара на djipsito
    Понеже си от мойта зодия, моят подкуп е... картичка от Майорка (ако си дадеш адреса де)

Иначе на коя дата си ?
    Кое те разтройва и кое те разсмива най-много ?
    С какво се занимаваш ?
    А с какво искаш да се занимаваш ?
    Каква искаш да станеш ? Защо ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Уф. Дева.

Педант ли си?
    Перфекционист ли си?
    Консервативна личност ли си?
    Споделяш ли си с останалите или предпочиташ да таиш всичко в себе си?
    Коя е по-добрата опция от гордните две?
    Сантиментална ли си?
    Обичаш ли да говориш с хората?
    Бива ли те в езиците? Тяхното усвояване, етц.
    Лесно ли се ядосваш?
    Често ли повишаваш тон?
    Тиха ли си? Като личност.
    Назови ми цвете, което би искала да бъдеш.
    Защо това цвете?
    Откъде тази мания по пиърсинги и етц?
    Всъщност, колко от тях имаш?
    Като какъв човек се описваш?

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Уф. Дева.
    какво ве ? как така уф ? много яка зодия сме
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    какво ве ? как така уф ? много яка зодия сме
    Ей така. Уф.
    Няма "яки" зодии.

И аз съм земна зодия. 90% от членовете на семейството ми са деви. И?
    Тцъ.

Град
    BG
    Понеже си от мойта зодия, моят подкуп е... картичка от Майорка (ако си дадеш адреса де)

Иначе на коя дата си ? 12.09, ти?
    Кое те разтройва и кое те разсмива най-много ? Разстройва ме, когато се скарам с някого, когото обичам. Когато виждам, че някой дава всичко от себе си и си къса гъза от работа, а нещата не му се получават, докато друг не си мърда пръста и всичко му се поднася на тепсия. Това, че има хора, които се отнасят незаслужено лошо с другите. Предразсъдъците и стереотипите също.
    Разсмиват ме много неща - реакциите на бебетата в разни ситуации, някоя простотия в ютуб или просто когато се сетя за нещо смешно в най-неподходящия момент, черният хумор също. Смея се страшно много и то предимно на някакви безумно глупави неща. :Д

С какво се занимаваш ? Казах по-горе.
    А с какво искаш да се занимаваш ? Графичен дизайн, рисуване.
    Каква искаш да станеш ? Защо ? Искам да съм щастлива, обичаща и обичана. Също така да стана добра майка някой ден, както и добър спътник в живота на някого. Защото това са истински важните неща според мен.
    ^^

Еййй докачливо дете, сакън.
    Утре гледай да не ставаш с гъза нагоре.

Едит: Тва за дриймито.

Иначе аз съм на 23.09
    Последно редактирано от djipsito : 12-12-2013 на 21:21

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    ^^
    аа, и аз съм девичка
    миме, айде, айде, мене слагай ^^
    па и рожденият ти ден е точно един ден преди моя

Град
    София, България

Иначе аз съм на 23.09
    Сигурна ли си, че си дева? Защото, ако си родена на 23-ти септември си везни.

Град
    BG
    Уф. Дева.

Педант ли си? Не, никак даже.
    Перфекционист ли си? Зависи за какво/кого се отнася. Перфекционист се опитвам да бъда в нещата, които самата аз правя - щом съм се захванала с нещо, гледам да го свърша по възможно най-добрия начин. Изключение правят случаите, когато ме хване мързела и претупам нещата, но това се случва рядко.
    Не съм перфекционист към действията на другите - по скоро оценявам усилието, което са положили, дори и крайният резултат да не е изряден.

Консервативна личност ли си? Не, абсолютната противоположност.
    Споделяш ли си с останалите или предпочиташ да таиш всичко в себе си? Тая нещата в себе си, докато не ми се насъбере прекалено много и искам просто да ги "излея" пред някой друг.
    Коя е по-добрата опция от горните две? Зависи от типа човек. Може би нещо по средата, нито да надуваш главите на хората за щяло и не щяло, нито пък да не показваш капчица от "вътрешността ти" пред тях.
    Сантиментална ли си? Страшно много.
    Обичаш ли да говориш с хората? По-скоро обичам да ги слушам.
    Бива ли те в езиците? Тяхното усвояване, етц. Мисля, че да, стига да се заема сериозно.
    Лесно ли се ядосваш? Не, ядосвам се изключително рядко, но пък качествено. :Д
    Често ли повишаваш тон? Не, старая се да не викам, дори и да съм много ядосана. Не винаги се получава обаче. :Д
    Тиха ли си? Като личност. По-скоро да. Близките ми не ме определят като такава, но всъщност съм страшно срамежлива пред нови хора.
    Назови ми цвете, което би искала да бъдеш. Слънчоглед или мимоза.
    Защо това цвете? И двете са страшно красиви. Слънчоглед, защото о-бо-жа-вам слънцето, а мимоза, защото е страшно нежна и се свива при допир.
    Откъде тази мания по пиърсинги и етц? Нямам представа честно казано. Възприемам тялото на човек като собствения му "храм" и мисля, че всеки има правото да украси своя такъв с "иконите", които го описват най-добре. Човек може да изрази себе си чрез модификациите върху тялото, били те грим и маникюр или татуси и пиърсинги.
    Всъщност, колко от тях имаш? През последните година-две махнах доста пиърсинги, в момента имам 10, 2 от които са флешове. Татусите засега са 3.
    Като какъв човек се описваш? Труден въпрос наистина. Да кажем хармоничен.
    ^^

Сигурна ли си, че си дева? Защото, ако си родена на 23-ти септември си везни.
    Сигурна съм. Не съм везни.

Град
    BG
    Сигурна съм. Не съм везни.
    Е как така? :O

Зодиакален символ: Дева
    Рождени дати: 23 август - 22 септември
    ^Wikipedia

Wikipedia не я гледай. На много места датата е различна. Знам по часа на раждане, родена съм преди да се смени зодията. А и от хороскопа на везната абсолютно нищо не ми отговаря. Девата ме описва от-до. Също имам много приятели деви и супер много си приличаме.

По темата: Как се казваш и откъде си ?
    Харесваш ли родния си град?
    В чужбина била ли си ? Къде искаш да идеш ?
    Обичаш ли да гледаш телевизия и какво гледаш, когато гледаш ?
    Спортуваш ли ? Ако да, какво ?

Град
    BG
    По темата: Как се казваш и откъде си ? Мария, от Пловдив.
    Харесваш ли родния си град? Да, един от любимите ми български градове.
    В чужбина била ли си ? Къде искаш да идеш ? Била съм в доста държави, за жалост само в Европа + азиатската част на Турция. Искам да посетя по-екзотични места: Индия, Тибет, Перу може би, Ямайка, Куба...ако ми се отдаде възможност бих отишла на доброволческа мисия някъде из Африка.
    Обичаш ли да гледаш телевизия и какво гледаш, когато гледаш ? Не гледам телевизия. Чат-пат гледам някакви неща по Нейшънъл Джиографик, но това е много рядко.
    Спортуваш ли ? Ако да, какво ?Не. Правя йога сутрин и гледам да вървя пеша колкото е възможно повече, май това ми е физическата активност. Трябва да се захвана с нещо :Д И чакам да навали още малко сняг, за да карам. <3
    ^^

Град
    BG
    питайте де :д

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Защо всички последни отговори са от теб в 5 сутринта в събота?
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на babity
    Кой ти е любимият филм?
    А любимата книга? Защо ти е любима?
    Как си се представяш след 10 години?
    Коя роля ти пасва повече: идеалната домакиня или перфектната кариеристка?
    Каква ти е равносметката от 2013?
    Кое е събитието, което през тази година те дръпна най-много напред?
    Кое те нахъсва?
    Коя е песента, която си пускаш за да си оправиш настроението?
    Импулсивна ли си?
    Как премерваш риска?
    Коя е най-силната ти черта?

Мега фен Аватара на tori
    Вярваща ли си? Ако да, в кой бог вярваш? (Шоколадието и господ-бог Шоколад не се броят)
    Разкажи ми за мечтите си, изпълнени, не-толкова? Какви са?
    Разкажи за първите си опити в любовта и секса?
    Какъв цвят са очите ти? А кой точно цвят ти харесва най-много?
    С човека до теб (визирам възлюбения) от колко време сте заедно, имали ли сте моменти на раздели, на необщуване? Кои са най-силните и най-слабите черти в характера му?
    Причините за усмивка? В какво се крие усмивката - в ъгълчетата на устните или в очите?
    Някога писала ли си стихове, разкази, роулплей даже?

Град
    София, България
    Интересно ми е как изглеждаш на външен вид. Опиши най-характерните си черти от него.

Хората стряскат ли се от пиърсингите ти?
    Къде е границата на нормалното? Кога "нормалното" променя своята дефиния - приемайки други черти, отхвърляйки трети?

Какво е в състояние да те изкара извън релси?
    На кого можеш да се довериш напълно?
    Какви по-особени интереси имаш?
    А хобита?
    Как започва една твоя неделна сутрин?
    По-спортно ли ходиш облечена? :Д бахти въпросите.

Каква е твоята философия в живота? За теб ли живееш или живееш, за да промениш другите?
    Всъщност, можем ли да променим другите? И ако отговорът е положителен, каква би била първата стъпка, която трябва да се предприеме?
    Какъв е проблемът на младото поколение днес? А на възрастното?

Песимист ли си?

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    Защо всички последни отговори са от теб в 5 сутринта в събота? Ами прибрах се и не ми се спеше :Д По принцип напоследък не мога да спя нещо.
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Кой ти е любимият филм? Много са. Eternal sunshine of the spotless mind, Into the wild, Waking life и Cashback са сред тях.
    А любимата книга? Защо ти е любима? Абсолютно и стопроцентово "Малкият принц". Любима ми е защото историята е толкова красива...чела съм я повече от 30 пъти сигурно и всеки път откривам нови и нови неща. Оригиналните илюстрации също са прекрасни.
    Как си се представяш след 10 години? Вече завършила и попътувала из света, с мъж и едно-две хлапета.
    Коя роля ти пасва повече: идеалната домакиня или перфектната кариеристка? По-скоро домакиня.
    Каква ти е равносметката от 2013? Направих си изводите относно доста хора. Можеше да бъда по-продуктивна, но като цяло съм доволна от тази година.
    Кое е събитието, което през тази година те дръпна най-много напред? Ами звучи странно, но една изложба. Както си разглеждах и осъзнах колко яки неща правят хората и как трябва да си седна на дупето и да се захвана много по-сериозно, ако наистина искам да се занимавам с това. Мотивирах се тогава и започнах да си действам по нещата.
    Кое те нахъсва? Пускам си Продиджи. :Д
    Коя е песента, която си пускаш за да си оправиш настроението? Много са, но тази:
    си остава песента, която най-често ме е усмихвала през годините

Импулсивна ли си? Стопроцентово да.
    Как премерваш риска? С линийка. :Д ОЗависи за какво става дума, не мога да дам точен отговор.
    Коя е най-силната ти черта? Че винаги гледам позитивно на нещата.
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Вярваща ли си? Ако да, в кой бог вярваш? (Шоколадието и господ-бог Шоколад не се броят) Вярваща съм да, но не съм религиозна. Най-близки до мен са идеите на Будизма и Растафари, съчетани с моите собствени теории и виждане за света се получават нещата.
    Разкажи ми за мечтите си, изпълнени, не-толкова? Какви са? Имам само една мечта - да съм щастлива и бих казала, че засега е изпълнена. Другото са по-скоро материални желания - да обиколя света, да имам прекрасно семейство и дежа в бъдещето, да скоча с бънджи и някакви такива.
    Разкажи за първите си опити в любовта и секса? Първите ми опити в любовта бяха съвсем, съвсем детски. Имах си едно гадженце във 2-3 клас, държахме се за ръчички, целувахме се по бузката и бяхме напълно сигурни, че някой ден ще се оженим.Толкова беше детски наивно и сладко, всеки път се усмихвам като се сетя Първата ми наистина Любов е сегашния ми приятел.
    Първите опити в секса бяха с изключително неподходящ човек, на изключително неподходящо място и прочие. Определено не беше разумен избор от моя страна, но по принцип не възприемам първия път като нещо кой-знае колко по-специално от останалите, така че не съжалявам.

Какъв цвят са очите ти? А кой точно цвят ти харесва най-много? Кафяви са. Най-много ми харесва зеленото- и за очи,и по принцип.
    С човека до теб (визирам възлюбения) от колко време сте заедно, имали ли сте моменти на раздели, на необщуване? Кои са най-силните и най-слабите черти в характера му? 2 години и 4 месеца. Имали сме една раздяла за няма и седмица, но даже и тогава не сме спирали да общуваме. Най-силните му черти са това, че е амбициозен и ако наистина иска нещо, ще направи и невъзможното, за да го постигне. Най-слабите: че пали от четвърт без малко и че е прекалено злопаметен, в смисъл нещо направи ли му лошо впечатление, почти невъзможно е да бъде промемено после.
    Причините за усмивка? В какво се крие усмивката - в ъгълчетата на устните или в очите? В очите. Усмихвам се почти постоянно и намирам причини за усмивка в почти всичко наоколо. Децата и животинките ме карат да се усмихвам, влюбените по улицата, изкуството, шоколада...мога да си изброявам до утре.
    Някога писала ли си стихове, разкази, роулплей даже?Имам някакви опити за стихове, даже съм пускала в Лично Творчество. Разкази и роулплей не съм.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    изглеждаш много приятен и позитивен човек определено не си от масата

страх ли те е от смъртта? какво става след като умрем?
    на какво те научиха родителите ти? какво би предала на децата си от тях и какво не?
    защо е важно да се усмихваме? какво променя това?
    какво те е карало и какво те кара да се чувстваш безсилна?
    разкажи ми най-лошият си ден?
    какво е любовта?
    коя е най-голямата ти загуба? как я превъзмогна? има ли незаменими хора?

толко3 засега

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    изглеждаш много приятен и позитивен човек определено не си от масата Благодаря ти.

страх ли те е от смъртта? какво става след като умрем? Ами сподед мен целта на съществуването е да придобием някакви знания. Когато умрем, се прераждаме и душата ни продължава да се учи в следващия си живот и така, докато не научи всички знания, след което става част от бог. Страх ме е от смъртта ако тази моя теория се окаже грешна и просто изчезваме.
    на какво те научиха родителите ти? какво би предала на децата си от тях и какво не? Най-важното на което са ме научили нашите е, че ако имаш желание и положиш достатъчно усилия за да се осъществи, то рано или късно ще стане. Научили са ме, че никога не трябва да се отказвам и трябва да вярвам в себе си. Бих научила децата си на всички тези неща. Не бих им предала мисленето на нашите, че ако живота ти не е училище->университет->работа+семейство->пенсия, няма как да си щастлив. Консервативни хора са в някои отношения.
    защо е важно да се усмихваме? какво променя това? Не знам как да го опиша, вътрешното чувство след като се усмихнеш истински - някак чисто и хармонично е. Променя ти настроението.
    какво те е карало и какво те кара да се чувстваш безсилна?Миналото или по скоро неспособността да го променям. Смъртта на близки.
    разкажи ми най-лошият си ден? Не мога да определя някой свой ден като "най-лош", надявам се и в бъдеще да не ми се случва.
    какво е любовта? Щастие, необходимост, смисъл.
    коя е най-голямата ти загуба? как я превъзмогна? има ли незаменими хора? Всеки човек е уникален, следователно и незаменим. Дори да поставим друг на неговото място, никога няма да изживеем същите моменти с него, може да са по-хубави, по-лоши, но никога същите. Вметвам, че според мен човек не може да изпита същите чувства към двама човека. За най-голяма загуба не мога да определя, но всичко се превъзмогва с време.

толко3 засега

Мега фен
    тактично пропусна на DD въпросите

Град
    София, България

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си