оой, и ти си девичка, като видях и ragga one направоо ^^
И ти ли?
имаш ли си някакви странни, свои си ритуали?
Имам си. Първата ми работа, когато се събудя, е да запаля ароматна пръчка и да се върна в леглото за още 5-10 минути. По пътя от вкъщи има една решетка, която всеки път прескачам, не знам и аз защо. Има още куп неща, но за тези се сетих първо.
пътувала ли си на автостоп и какво ти е мнението за това? повечето хора все още са супер скептични или както примерно мислят мои връстници "ако не им пуснеш, надали ще те вземат" и някви такива.. -.-
Пътувала съм доста пъти и , да чукна на дърво, нищо лошо не ми се е случило. Даже напротив, попадала съм на супер готини хора и през цялото време сме си приказвали.
солено или сладко?
По-скоро солено.
отколко време имаш дредовете и защо реши да си ги направиш?
Още са съвсем новички, на 4 месеца. И са роошави и стърчащи, изобщо не са се стегнали още, а аз не искам да ги стягам..абе много им се радвам като цяло, въпреки, че косата ми се скъси адски. По-горе писах защо си ги направих. 
а откога си веган?
Не съм веган, но и това ще стане в бъдеще, надявам се. Просто ми се струва, че още не съм готова за толкова драстична промяна. Иначе вегетарианка съм от пълни 6 години, започвам седмата.
чувстваш ли, че си родена в греша епоха/време или ти е добре и тук?
Щом съм се родила тук, значи тук ми е мястото. Може би ако се бях родила в друго време/място/семейство, сега нямаше да съм човека, който съм.
границите са само в ума ни или реално има неща, които просто няма как да постигнем?
По принцип вярвам, че няма невъзможни неща. На практика обаче не можем да дишаме под вода или да връщаме времето. С напредването на годините много неща, които не сме считали за възможни, са се случили, така че в бъдеще още повече неща ще станат възможни.
за какво най-често си мечтаеш в момента?
Всичко между мен и приятеля ми да е наред и най-накрая да заживеем заедно.
човек се ражда добър и с течение на времето става лош или просто на някои хора това им е отредената роля?
Децата са чисти и невинни, всички се раждаме добри. Ние самите определяме дали имаме силата да останем добри и за в бъдеще, просто е много по-лесно да си лош.
един приятел скоро ми каза "за жалост тук на запад старите хора с годините стават по-богати материално и по-бедни в духовен аспект, а тези на изток обратно.." съгласна ли си с това?
Съгласна. Думите на приятеля ти ми напомниха за един цитат, който четох наскоро, беше нещо от сорта, че хората жертват здравето си за пари, а после харчат парите си в опити да си купят здраве, бързат да пораснат, а после искат да бъдат деца отново и живеят, сякаш никога няма да умрат, а после умират, сякаш никога не са живели. Цитирам по памет, не дословно.
засега толкова от мен :д поздрав
http://www.youtube.com/watch?v=dphqEG1SStE ^^
Оо, Мерудия <3 Благодаря за поздрава, наистина, напомни ми за Уейк Ъп фестивала..пак искам да ги слушам на живо! ^^