- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
LadyDi
Давай едно бързо представяне? Години, име (по желание), град.
-19 години, името нека ми е никът :Д, градът е Кърджали.
Амбиции и стремежи?
-Да се реализирам в сферата, която искам; да бъда самостоятелна, а не зависима от някого/нещо; да придобия стабилност; да мога да кажа, че съм щастлива и доволна от живота си най-вече. Доста общо казано, но всъщност е наистина толкова простичко.
Мечти (от по-шантавите)?
-Ето една по-шантава - за определен период от време да живея в Исландия.
Доволна ли си от това, което си в момента?
- Да. Има още много какво да (до)изграждам, но харесвам личността, която съм в момента.
Най-добрата ти черта (по твоя преценка)?
-Лоялност.
Най-лошата (пак по твоя преценка)?
-Може би това, че не съм достатъчно търпелива.
А как те виждат другите (според думите им)?
-Най-често ми казват, че ценят най-много чувството ми за хумор и че съм забавна. Другото, което чувам за себе си, е че съм бруталист в някои моменти. Това не знам доколко е истина, понякога съм крайна в изказванията си, но не мисля, че прекалявам. Тук не съм чак толкова съгласна с тях, хах.
Последно редактирано от Colouring : 08-04-2014 на 10:03
моментното ти състояние е?
разкажи някой спомен от детството ти, който се е запечатал в съзнанието ти
помниш ли сънищата си? според теб какво значат?
в какво вярваш?
в трудни ситуации на кого разчиташ?
ако имаше шанса да заминеш веднага, къде би отишла?
самотна ли си? а сама? има ли разлика между двете според теб?
какво ти харесва в аватара ти, че си го сложила?
маргаритките ли са ти любимите цветя? :д
обичаш ли шоколад? любим вкус?
а любим мирис?
имаш ли или би ли си направила татуировка? какво символизира за теб боди арт-а?
любима книга или автор?
имаш ли тъмблр?
в кои сайтове най-често киснеш?
мечтаеш за?
пиеш ли витамини? :д
а кафе/чай?
какво мислиш за хората с увреждания, защо някои се раждат такива, с какво са го заслужили?
какво става след като човек умре?
море или планина?
настолен компютър или лаптоп?
21-ви век е век на.. ?
Dagichka
моментното ти състояние е?
-Доста ми в скучно в момента. И ГЛАДНО!
разкажи някой спомен от детството ти, който се е запечатал в съзнанието ти
-Като малка имах едно момченце приятелче, с което сме правили какви ли не щуротии. Понеже на моята улица нямаше деца, камо ли момичета, постоянно бях с него и правехме глупости. Сещам се как се криехме в двора му и замеряхме минаващите коли по улицата с грозде, кал и какво ли не. Доста пъти са спирали и после.. горко ни.
помниш ли сънищата си? според теб какво значат?
-В 90% от случаите ги помня, да. Преди известно време сънувах само лоши неща. Всяка вечер кошмари, буквално всяка. После сутринта ги проверявах в съновници (да, знам, пълна глупост). Не съм се филмирала или нещо такова, просто ми беше интересно. Накрая обаче спрях да проверявам, а така спряха/доста намаляга и лошите сънища. Не знам какво значат, съзнанието ни ни тролва, I guess.
в какво вярваш?
-Не и в Господ. Не съм религиозна. В психическата сила на човека вярвам.
в трудни ситуации на кого разчиташ?
-Първото и най-важно - на себе си. На родителите ми също, разбира се. И 2-3 други близки хора, които знам, че биха ми помогнали, ако се наложи. Но дори и да знам, че няма да откажат да се отзоват, предпочитам да се справям с всичко сама и да изживявам трудностите без хората около мен да разбират за тях.
ако имаше шанса да заминеш веднага, къде би отишла?
-По-горе казах, че искам в Исландия, но това нека го оставим за по-далечното бъдеще. :Д Сега бих заминала за Австралия. Абе, дай ми билет за някъде, дори и за съседния град да е, пак ще ми е интересно.
самотна ли си? а сама? има ли разлика между двете според теб?
-Не съм сама, но понякога се чувствам самотна. Разбира се, че има разлика. Доста пъти съм се чувствала самотна, когато е имало хора около мен, както и обратното. Може да си сам и щастлив.
какво ти харесва в аватара ти, че си го сложила?
-Зеленината, усмихва ме.
маргаритките ли са ти любимите цветя? :д
-Не разбирам много от цветя, май даже нямам любимо. Ама айде да заложим на розата. Лейм, а?
обичаш ли шоколад? любим вкус?
-Охо, обичам, да! Вкус..хм... сладко-кисел, може би.
а любим мирис?
-На море. Интересното е, че не съм голям фен на морето, но най-много обичам да ми мирише на това. И на пролет.
имаш ли или би ли си направила татуировка? какво символизира за теб боди арт-а?
-Нямам татус, но бих си направила. Но мисля, че ще минат няколко годинки, докато реша какво ще е и че го искам. Боди арт-а в днешно време е нещо много изопачено. Всеки си татуира абсолютните рандом тъпотии, които нито символизират нещо, нито означават нещо за тях. Не съдя никого, но мисля, че е глупаво.
любима книга или автор?
-Бредбъри с Вино от глухарчета и Фаренхайт, Джейн Остин с Гордост и предразсъдъци, Джордж Оруел с 1984, няколко на Стайнбек, Портретът на Дориан Грей, Спасителят в ръжта, Крадецът на книги, Отнесени от вихъра, за тези се сещам сега.
имаш ли тъмблр?
-Имах, но го зарязах.
в кои сайтове най-често киснеш?
-Фейсбук, тук, ютуб.
мечтаеш за?
-Щастие.
пиеш ли витамини? :д
-Не. :Д
а кафе/чай?
-Кафе всеки ден, леееко съм пристрастена. Чай само зимата или като съм болна.
какво мислиш за хората с увреждания, защо някои се раждат такива, с какво са го заслужили?
-Мъчно ми е за тях, разбира се. С нищо не са го заслужили, няма обяснение защо, просто са такива. В света стават лоши неща, не за всичко има обяснение. Не мисля, че е наказание или някава друга такава тъпотия.
какво става след като човек умре?
-Разлага се и го ядат гадните червеи.
море или планина?
-Според зависи. Бях на планина преди една седмица, на море не съм била скоро, тъй че море в момента.
настолен компютър или лаптоп?
-Лаптоп.
21-ви век е век на.. ?
-Технологиите?!
Последно редактирано от Colouring : 08-04-2014 на 10:06
плуваш ли зад шамандурата?
някой виц?
може ли снимка?
къде учиш?
galaxy29
плуваш ли зад шамандурата?
-Не мога да плувам.
някой виц?
A sadist, a masochist, a murderer, a necrophile,
a zoophile and a pyromaniac are all sitting on
a bench in a mental institution.
"Let's have sex with a cat?" asked the zoophile.
"Let's have sex with the cat and then torture
it," says the sadist.
"Let's have sex with the cat, torture it and
then kill it," shouted the murderer.
"Let's have sex with the cat, torture it, kill it
and then have sex with it again," said the necrophile.
"Let's have sex with the cat, torture it, kill it,
have sex with it again and then burn it," said
the pyromaniac.
There was silence, and then the masochist
said: "Meow."
Доста известен е, сигурно го знаеш.
може ли снимка?
-Ще ти пратя на ЛС.
къде учиш?
-До тази година в езикова гимназия, а есента вече ще съм в ТУ-София, КСИ.
хахахах :Д
хубавка си
любима храна?
ко мислиш за неяденето на животински продукти?
спорт?
някаква лудост имаш ли си?
хоби?
Какво ще направиш, ако плановете ти за бъдещето се объркат? Ако не можеш да се занимаваш с това, което ти е на сърце?
Каква искаше да станеш, когато беше малка?
Как си пиеш кафето?
Помниш ли Ани и как си говорихме по скайп, и щяхме да правим 90-дневната
Любим спомен от гимназията?
Пиеш ли Горна Баня?
Любима детска книжка?
Би ли се явила в България търси талант? С какво :Д
Знаеш ли няк'ви бабини хитрини, примерно как да чистиш мазно петно и няк'ви ей такива?
galaxy29
Мерси.
любима храна?
-Картофи под всякаква форма.
ко мислиш за неяденето на животински продукти?
-Всеки може да не яде каквото си иска. :Д Лично аз не бих се отказала от животинските продукти, защото ги включвам в менюто си всеки ден, а са и сред любимите ми храни.
спорт?
-Не, никакъв. Като малка ходих на народни танци няколко години, не знам защо го споменавам. :Д Най-близкото до спорт, което съм практикувала някога е това.
някаква лудост имаш ли си?
-Единствената поза, в която мога да заспя, е по корем с глава обърната към лявата ми ръка. Ако главата ми е надясно, никога няма да мога да мигна и минутка.
Като казах мигна, не мога да си затворя само едното око.
Не са лудости, ама не се сещам за нещо по-така...
хоби?
-Книжки, филми и разходки.
щом висиш в youtube и си падаш по черния хумор, гледаш ли такива шеги там? покажи любимо видео, ако гледаш
любими филми, сериали?
Jaune
Какво ще направиш, ако плановете ти за бъдещето се объркат? Ако не можеш да се занимаваш с това, което ти е на сърце?
-Не го изключвам като възможност. Какво мога да направя? Ще се занимавам с нещо друго от необходимост, пък все някога може да се види светлина в тунела.
Каква искаше да станеш, когато беше малка?
-Плувкиня. Лол, иронията. :Д:Д
Как си пиеш кафето?
-С едно захарче и сметана.
Помниш ли Ани и как си говорихме по скайп, и щяхме да правим 90-дневната
-Помня Ани и разговорите ни по скайп, обаче това за диетата съвсем ми беше убягнало. Чак сега се сещам, че май имаше нещо такова. Хахаахахах! :Д Като се гледам, поне моята част не е била много успешна.
Любим спомен от гимназията?
-Единственото конкретно, което мога да посоча, е балът. Не сме ходили никъде с класа, така че нямам някакви уникални спомени. Това, което ми изниква в съзнанието, са непрестанните бъзици, които образите от класа пускаха в часовете. Няма час, сериозен или не, в който да не сме си правили бъзик и да не сме се забавлявали.
Пиеш ли Горна Баня?
-Да, до мен има шишенце даже.
Любима детска книжка?
-Матилда.
Би ли се явила в България търси талант? С какво :Д
-Не, май съм бездарна. :Д
Знаеш ли няк'ви бабини хитрини, примерно как да чистиш мазно петно и няк'ви ей такива?
-Гаргара със солена вода при възпалено гърло. :Д
Амиииии, не, чета ги по-скоро. Има няколко готини сайтчета за черен хумор, там влизам, когато ми е скучно. От ютуб мога да препоръчам клипчета на комика Jimmy Carr.
Любимият ми сериал е Приятели. Толкова пъти съм го гледала, че не преувеличавам като казвам, че знам почти всяка реплика и всичко, свързано с него. Бягство от затвора ми е от много години любим също, Изгубени, Доктор Хаус, Игра на тронове.. Преди гледах адски много сериали, голяма час от които зарязах, защото станаха бози.
Филми - Schindler's List, The Shawshank Redemption, The Words, The Pianist, Before Sunrise, Cube I, Forrest Gump, Shutter Island, Hachiko, Memoirs of a Geisha, Pride and prejudice 2005, August Rush, Johnny Got His Gun. Оф, ядосвам се, защото съм много зле в изреждането и винаги забравям ключови неща. ;/ 100% не са само това. Наскоро се зарибих и по Линч, всеки негов филм дотук е готин. Обаче на Дейвид Линч филмите не са за всеки.
papugai
Това искам. Не е заради модерното, защото всеки втори вече го записва. Да, вадят се добри пари, ако и ти си добър, което е плюс. Но причината е, защото мисля, че ще ми бъде интересно да се занимавам с това. Не съм чак толкова навътре в нещата като други, тепърва навлизам в материята, обаче пък ще видим как ще се развият нещата оттук нататък.
Няколко съм имала, нито един не поддържам в момента. Не знам. Удря ме музата, решавам, че трябва да създам блог и да си изливам мислите там, правя го известно време и след това го зарязвам. Не съм добра в тия неща. Сега просто си пиша някакви неща на компютъра, когато имам желание. Нито ги споделям с някого, нито ги публикувам в блогове/страници и т.н.
И как точно разбра, че се вадят добри пари ?
Парите зависят от работодателя и дали той успява да намери добре платена работа. Това почти винаги е колективен труд, освен ако не си freelancer, kоето обаче изисква не само да си добър, а да си страшно добър и да умееш да се предлагаш.
Та цветното бъдеще, което си представяш не е толкова цветно, особено пък в близките години, когато Индия ще пуска повече програмисти, отколкото целия останал свят, а индийците работят и доста евтино, без значение, че не е никак качествено.
Първо, казвам, че като цяло е добре платена работа в повечето случаи. Второ, изобщо не си представям чак толкова цветно бъдеще, не знам къде го видя. Казвам, че съм решила да се занимавам с това, защото въпреки че не съм много навътре в нещата, ми е интересно, имам желание да се занимавам с това, правя го и ще го правя. Къде ще ме отведе не знам, не мога да кажа. Никоя работа не е сигурна.![]()
ох всичките ти любими книги са и мои любими!
пушиш ли?
чувствала ли си се толкова зле психически, че да имаш суицидни (или там както се пише) мисли?
има ли извънземни?
какъв стил музика слушаш най-често?
имаш ли си приятел?
повече с момичета или момчета общуваш?
близка ли си с родителите си?
възрастта пречи ли във връзка?
защо има войни по тоя свят?
хората злобни и алчни ли са по природа?
забелязала ли си че си приличате с жун/жон и даъгичка
туркиня ли си
galaxy29
вредни навици?
-Май не. Не пуша, никога не съм. Алкохол твърд не обичам, само през лятото прекалявам с бирата. :Д Обичам съня прекалено много и му отдавам доста от времето си. Но в това не намирам нищо лошо.
животни обичаш ли?
-Радвам им се.. На кучетата съм доста голям фен.
JustaLittleKid
Имаш ли мечта, която смяташ за непостижима?
-Винаги ми е било мечта да отида в Космоса. Та това май граничи с непостижимото. :Д
Какво е най-ценно за теб?
-Клише е, но да останеш верен на себе си.
Влюбена ли си?
-Дааааааааа, много!