- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
^Ей, ама много обичам така. Като не си била съгласна, да си казала, аз попитах.
//това е по-забавно, отколкото който и да е отговор на Лиланда..
a това е по-забавно, отколкото който и да е твой отговор
Пантерата реши да остави "подарък" за интересните въпроси. ДД-то не знам какво мрънка обаче, в една категория е с Лила.
Ако ти се занимава, цитирай най-интересните въпроси, на които си отговаряла и дай тогавашните и сегашните си отговори. Ще ми е любопитно да прочета дали наистина има промяна в мисленето ти.
Това е добра идея между другото. ^^ Окей, започвам да търся.
Ако беше учен, какво щеше да се опиташ да изобретиш?
Предишен отговор: Машина за клониране.
Сегашен отговор: В момента, честно казано, не съм сигурна каква би била идеята ми, но далеч не бих казала машина за клониране, машина на времето или нещо такова. Може би по-скоро мисълта ми се насочва към лекарство против рак в напреднал стадий например.
Бориш ли се до последно,или се предаваш ,защото не виждаш проява на интерес от другата страна?
Предишен отговор: Боря се.
Сегашен отговор: В последните около 6 месеца съм забелязала, че точно това доста се е променило в мен. Някак си след като се случиха някои неща, започнах да не се интересувам толкова когато даден човек реши да ме обвини в нещо, което не съм направила. Преди доста ми пукаше за това, случвало се е да обърна света само и само за да докажа, че не съм виновна. През последната година ми се случи да оставя двама човека зад гърба си без много обяснения и без да тая напразни надежди, че нещо ще се промени. Лично за себе си смятам, че това е доста положителна промяна.
Какъв е идеалният мъж?
Предишен отговор: Козирог.
Сегашен отговор: БОЖЕ МИЛИ, НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ СЪМ ОТГОВОРИЛА ТАКА. О.О Зодиите са най-малкото нещо, което ме интересува, силно се надявам да не съм била сериозна хаха. :Д Иначе идеалният мъж едва ли съществува дори в някаква по-изкривена реалност. В момента дори и да кажа, че идеалният мъж е човекът до мен, ще съм доста далеч от истината. Между впрочем помня, че имах много праволинейно мнение относно това. Тоест смятах, че едни точноопределени качества показват дали даден мъж/момче е идеален или не. Днес съм доста далеч от тази мисъл, дори не мога да повярвам, че съм била толкова заблудена.
Страх ли те е от смъртта? *и впоследствие разразилия се спор*
Тогавашният ми отговор беше не, но не ме е било страх от нищо толкова, колкото ме е страх именно от смъртта през последните няколко месеца. Не толкова от моята, колкото от тази на близките ми обаче. Както беше казал Чачо тогава, ако знам, че смъртта ми е близо, със сигурност няма да съм толкова уверена в отговора си.
Понеже ми се е случвало да напиша дълго мнение и форумът да ми го прецака, засега поствам само това и продължавам да отговарям.
Ха, това беше доста добра идея от страна на Спирита!
Държиш ли да ти плащат сметката? А прави ли ти добро впечатление, ако го правят?
ПО: Не държа, но би ми направило добро впечатление.
СО: Между другото с приятеля ми имахме спор по тази тема преди време.Като цяло е знак на уважение, дори много оценявам, че го прави /или че поне се опитва
/, но не искам да го охарчвам. Помня погледа му като беше отишъл до тоалетната веднъж и аз през това време бях платила сметката, понеже миналите няколко пъти той се беше изинатил достатъчно, че да плати той.
Мнението ми не е особено променено, дори бих казала, че е същото, с изключение на това, че "Не държа" се е превърнало в "Предпочитам да си делим сметката, при положение че сме толкова близки". Тоест би ми направило добро впечатление, ако все още сме в стадий "нека видим дали ще се получат нещата". Много го разтегнах този въпрос, затова спирам до тук.
Ако си харесаш някого, сама ли ще се запознаеш с него или предпочиташ общ познат да ви запознае?
ПО: Предпочитам общ познат да ни запознае. Макар че бих поела инициативата и да го направя сама.
СО: *мазна усмивка* :Д Интересен факт - с приятеля ми се запознахме по моя инициатива. Като цяло съм много срамежлива, но винаги съм си мислела, че ако ми се наложи да се запозная с момче, което ми изглежда добре, ще съм готова да поема инициативата. Е, оказа се, че не е точно така. Самото запознанство стана с много бутане от страна на една съученичка и с най-тъпото измъкване от моя страна впоследствие. Малко по-късно той ме беше разпитвал защо съм решила да го попитам за името му и ме беше адски срам като се наложи да му кажа истината. Та в този ред на мисли, със сигурност първото би било по-добра идея за мен.
Стигнах до края на въпросите, съжалявам.![]()
Lilanda
от колко време сте заедно
забавна случка/случки
някоя конфузна
използвате ли мили обръщения
любими потребители, а най-антипатични?
любими филм/книга/песен/режисьор/цитат/група/актьор/актриса. обоснови избора си
мото?
ако беше цвят, какъв щеше да си? /какво символизира
вярваш ли в съдбата/кармата?
странни навици
как релаксираш?
колко връзки си имала?
девствена ли си?
опиши ми прелюдията /преди същинската част/
каква ще станеш като пораснеш голяма, хах?
спортуваш ли? какви спортове харесваш /да гледаш и практикуваш/? веща ли си в тях?
сори, ако се повтарят въпроси, не съм чела другите
хобита
интереси
любими книга и филм
защо
какво предпочиташ - да гледаш филм или да четеш книга
как ще реагираш, ако откриеш, че си стерилна
има ли някакво значение дали детето ти ще носи твоите гени
нужно ли ти е да се доказваш пред (не)познати и защо
не говори ли желанието за социално одобрение на всяка цена за известна комплексираност
имаш ли комплекси
как би реагирала при изневяра от страна на любимия човек
ориентирала ли си се кариерно
има ли някакъв смисъл да учиш това, което ти се преподава в училище
различаваш ли знанието от образованието
противна ли ти е идеята да работиш за някого
къде ще емигрираш
би ли пробвала полиамория
същият въпрос за авторитетите
държиш ли на външния вид на хората около теб (не говоря само за елементарни навици и поддръжка)
случвало ли се е да се държиш арогантно
за много постъпки ли съжаляваш
атеист ли си
спиритуална ли си
защо астрология
наблюдавала ли си паранормални аномалии около себе си и имаш ли разумно обяснение за тях
имала ли си несподелена любов
извънземни?
има ли универсален закон във вселената, от който не можем да избягаме
защо сме единствените ирационални същества сред безкрайно рационалната действителност, която ни заобикаля
мислиш ли, че хората, които обичаш, са нещо по-различно от сетове електрически импулси, генерирани някъде в мозъка ти, които визуализират някакви образи (да се чете оцветени по RGB модел светещи точки) в първичната ти памет ти и отключват програми, които те карат да отделиш малко допамин и да почувстваш временно удовлетворение? не е ли реалността точно това? от тази гледна точка - с какво това, което виждаш сега, е по-реално от драконите, които те навестяват в 4:20, чудовищата от съня ти и т.н.?
ясно е, че живеем в своеобразна матрица, та - можем ли да я манипулираме отвътре и какво има извън нея? би ли се прехвърлила в друга матрица (паралелна вселена), ако имаше възможността?
кой е въпросът, свалил хората от банановите дървета
какво е човекът
а свръхчовекът?
коя е най-голямата трагедия около човека?
а най-големият му недостатък?
харесваш ли философията
сами ли пишем книгата на живота си
по отношение на какво имаш предразсъдъци
какво може да те ядоса
би ли се омъжила за би/пансексуален?
а за транс-?
Последно редактирано от dimitar., : 01-02-2015 на 20:23
Ахаах то щото вие сте много интересни и зрели ,идиоти.
Лин хайде и от няколко въпроса^^обаче извинявай ако се повтарят просто не ми се рови да гледам другите въпроси
1 Как би реагирала ако дъщерята е влюбена в жена?
2 Би ли зарязала всичко тук за ново начало извън България
3 Смяташ ли че любовта трое цяло живот?