- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
В сайта трябва да има и по-големи за да помагат за проблемите на децата
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не се женя аз, спокойно, няма нужда да възразяваш.
Рафа, оставям те на спокойствие.
Лиле, приятна вечер, ако не я прекарваш тук, че аз вече закъснавам
Лиле, откак Анархи те заряза доста ти е паднало самочувствието май![]()
В момента някой у форона пие ли?
не ме разбра ; самоуважение май е подходящата дума
знам че е стандартно за част от женското съсловие да се подмокрят в присъствието на простак, пък и си в такава възраст в крайна сметка, но все пак се изненадвам
я кажи сега 'щото сипва по пантерата и бившата ти изгора ли му се радваш или действително ще ми пуснеш някой негов смислен пост
Аурисче, недей така. И аз не понасям папагала органически и съм учуден, че има хора, които виждат нещо в него, но не си го изкарвай на Лина. Какво е виновна тя?
Тука има някви сериозни любовни отношения
Не си го изкарвам и нямам нищо против момичето. Не за пръв път я засичам да го превъзнася и ми е любопитно на какво се дължи. Просто си хвърлих теориите в негов стил ала с липса на льолински жаргон, та предполагам не съм толкова духовит
Аз ще отида да си закупя цигари, ще се видим след малко
А, това ли имаш предвид? Утре ще постна някои негови попадения в такъв случай, стига да ги намеря.
Аз Пантерата я харесвам между впрочем, няма какво да му се "радвам" /силно казано, един съфорумник може да потвърди, че мнението ми за него е малко в двете крайности/ заради това. :Д
Лека от мен сега. ;3
Последно редактирано от Lilanda : 05-01-2015 на 21:46
грр, в какво сте превърнали стола бе ;д
Рафа, доволен ли си, че те сложих на стола въпреки целия спам? :д
какъв въпрос би искал да те питат, а още не са?
защо ти с този аватар?
познаваш ли някой от форума лично? а с кого би искал да се срещнеш?
какво яде за закуска днес?
как се виждаш след 10 години?
колко 'приятеля' имаш във фейсбук?
имаш ли смартфон, пристрастен ли си към него?
твоите съученици какво правят в междучасията?
а ти?
ходил ли си на детска градина? любим спомен от там?
1. Ами да. ;д
2. Не знам, не мога да кажа ;д
3. Не знам, много ми хареса. Харесват ми такива аватари, винаги съм бил с такива. ;д
4. Не познавам никого. Ами има много хора, например skate, skatew, теб, galaxy29, GuardianAngel, dreamwalker, Rosa и още много други. Начина, по който съм подредил имената са на случаен принцип.
5. Още не съм ял, след малко ще ям пилешка супа.
6. Вече може би успял в живота човек, със стабилна работи, може би дори с личен бизнес.
7. Близо 350~400
8. Да, имам. Не точно пристрастен, но много го ползвам, тествам бета приложения, а и като нямам компютър нямам друг избор.
9. Играят на телефоните си повечето, пушат, аз и още няколко деца излизаме навън
10. Да. Нямам любим спомвн. ;д
Какво е да си 00' kid? Смисъл,нали има един израз "only 90s kids will remember" и се изброяват разни неща на които ние сме си играли....таа ти като представител на 00 десетилетието,какви неща мислиш,че ще се споменават когато се каже след 10 години примерно "only 00s kids will remember" ? дано си ме разбрал ;д
С кого никога не искаш да се срещаш, или ако се срещаш да носиш хладни оръжия?