- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Разбрах те.. Поколението ми няма на практика с какво да се похвали на бъдещото поколение, каквото е сега същото ще е и тогава, пълно с деца, които по цял ден са пред компютрите. Мисля, но не мога да се сетя нещо, което да се опитаме да го запазим и в следващото поколение, вече игри като стражари и апаши, криеница, и т. н. са мъртви. Надявам се жестоко да греша.![]()
Рафа, харесваш ли си родния град, пасва ли ти средата? Защо да, защо не?
Сръчен ли си?
Можеш ли да танцуваш?
Свириш ли на някакъв инструмент?
Колко струва щастието? А животът?
С какво не се гордееш?
Любими книги на Кинг? Защо го харесваш?
Ами айде толкова от мен... Също предлагам следващият престолонаследник да е pac0line.
1. Града като град го харесвам, но хората в него - не.
2. Зависи. Например по ДТИ съм много зле, но има неща, които ми се получават. ;д
3. Не.
4. Не.
5. Едни виждат щастието в материалното, други - не. Напоследък аз се усмихвам само когато навън виждам някоя позната и като ми се усмихва. Това ме прави щастлив както наркомани го правят щастлив наркотиците.![]()
Животът.. Животът няма цена.![]()
6. Прочел съм само две негови книги - Кристин и Кристин 2. Заради стилът му на писане, скоро ще си взема "Зеленият път".![]()
За мен няма значение кой ще седне, който иска нека той да е следващия наследник.![]()
Какво готвите? И вие ли сандвичи като нас, или сте по-усъвършенствани? :Д
Ти можеш ли да готвиш?
Ако да, какво?
Какво обичаш да ядеш?
Здравословно или не толкова ядеш по принцип?
Личи ли си, че съм гладна?
Дървообработване и металообработване нямате ли по ДТИ? Доста е полезно
Дам...като цяло май трябваше да ни разделят на групички нас(момчета и момичета),щото примерно металото и дървото ми бяха интересни на мен,ама по шиене умирах от тъпня и обратното за момичетата беше :;д;
С риск да прозвуча глупаво - какво е "ДТИ"? Ако е нещо като трудово обучение, то си спомням, че аз имах:
* готварство - правехме пица
* шивачество - учехме различни видове бодове
* металообработка - направихме си свещници
* дървообработка - тук нищо не направихме, просто учехме различните видове строителни материали с дървен произход: като талашит - стружки от дървесина + лепило и т.н.
* електротехника - направихме си нещо като детска игра (нещо от сорта на натисни две бутончета от две колони, зад които седи някаква логика като: кокошка - яйце; крава - теле; овца - агне; ... т.н., при което едни лампички светват).
^Мда, това е. По мое време беше Домашен бит и техника, сега не знам какво значи абревиетурата. Между впрочем по електротехника не учихме нищо различно от това по физика и много ме беше яд...
ПС: Гледам сега как се прави Морган Аеро. Почти изцяло ръчно направено, точно като нашето ДТИ.Даже тати досега се шегуваше, че имат час по трудово. :Д
Последно редактирано от Lilanda : 05-02-2015 на 13:19
Домашна Техника и Икономика
: : : : : Rafa7a, би ли си взел животинка, ако имаше възможност? Каква?
На колко е ? Терорлизира ли те ?
Гледаш ли анимета ?
Имаш ли представа от къде идва името ти ? А харесваш ли го ?Би ли го сменил с друго ако да с кое ?
Как завърши първия срок (среден успех )?
Към колко си лягаш ?
Пушил ли си ? Какво мислиш за хората които пушат ?
После може би пак ще питам Рафчо.
1. На 9 години. 24/7/12/365 ;д
2. Преди гледах Ю-Ги-О, но вече не гледам.
3. Май 5.10/20, не съм сигурен.
4. Зависи. Има дни, в които заспивам още в 22, има дни, в които заспивам 3-3:30.
5. Да. Не ми харесва. Всеки има право да прави каквото си иска с организма си, но 12 годишен да пуши например не е нормално. А и има един от класа, от 11-12 годишен пафка джойнт..
Каква е твоята любима марка дрехи?
Дай една снимка от Дунав.![]()
Офф не видях въпросите за името.
Не знам откъде идва. Харесвам го, не бих го сменил.![]()
Рафа, мисуиш ли че лиланда те харесва и затова те третира наставнически?