Първоначално написано от Ivaaaaa минавам кажа, че щях да изтърся нещо перверзно, но се отказах. искам да си променя имиджа. Всяка втора решила да се променя, значи и аз ще го направя, да ви видя тогава как ще ме молите да върна старото си аз. Първоначално написано от inewton Да, ама така излизат прякори. На братовчедка ми от 7-8 години насам и викат Д*** краставицата. На колко години е ?
Първоначално написано от Ivaaaaa минавам кажа, че щях да изтърся нещо перверзно, но се отказах. искам да си променя имиджа. Lupus pilum mutat, non animum.
18
Първоначално написано от papugai На колко години е ? 18
Първоначално написано от papugai Всяка втора решила да се променя, значи и аз ще го направя, да ви видя тогава как ще ме молите да върна старото си аз. АЗ няма да се променям. само имиджа нютон, дай на беге
Първоначално написано от Ivaaaaa АЗ няма да се променям. само имиджа нютон, дай на беге Вълкът козината си мени, но нрава не. Ти ще си смениш козината само. Тва е лицемерно.
Първоначално написано от papugai На колко години е ? Ако се интересуваш от нея трябва да ти кажа, че не е много добре с главата.
кой ти гледа главата
Първоначално написано от tireheb кой ти гледа главата Еми и лицето и не е много красиво, иначе има хубаво тяло.
Първоначално написано от inewton Тва е лицемерно. не съм лицемерна -.-
Първоначално написано от Ivaaaaa не съм лицемерна -.- Е как не си, искаш да се промениш само за пред хората.
Първоначално написано от inewton Еми и лицето и не е много красиво, иначе има хубаво тяло. По кои стандарти е хубаво, някои харесват дебели, други кльощави ? Първоначално написано от Ivaaaaa АЗ няма да се променям. само имиджа Нови цици ?
Първоначално написано от papugai По кои стандарти е хубаво, някои харесват дебели, други кльощави Средно, но повече клонящо към кльощаво.
Не харесвам слаби, няма какво да пипнеш и мачкаш.
Първоначално написано от papugai Нови цици ? нямам намерение да се се загрозявам
Първоначално написано от Ivaaaaa нямам намерение да се се загрозявам Ама ти ще ги сложиш на мястото на старите, а не като втори чифт.
хихи, почти се получи
Първоначално написано от papugai Не харесвам слаби, няма какво да пипнеш и мачкаш. Тя е много опитна, помисли добре дали не я искаш.
Първоначално написано от Ivaaaaa хихи, почти се получи То от първия път рядко става. Първоначално написано от inewton Тя е много опитна, помисли добре дали не я искаш. Така както я хвалиш, сякаш кон ще ми продаваш.
Първоначално написано от papugai Така както я хвалиш, сякаш кон ще ми продаваш. Може да си направите тройка с Ива.
Ива не харесва тройки, много пъти съм и предлагам, но можем да я поканим да гледа.
Първоначално написано от papugai Ива не харесва тройки, много пъти съм и предлагам, но можем да я поканим да гледа. Тя няма да иска само да гледа, има лека форма на нимфомания.
Ще се чеше сама, но няма да се присъедини.
Първоначално написано от papugai Ще се чеше сама, но няма да се присъедини. Не, тя е малко агресивна, ще отстрани Ива и ще те почне
Аз за Ива говорех, че ще гледа, да няма рожден ден, че да и направя хубавото.
Правила