- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Анален сърбеж...
Здравейте, от няколко дни имам един доста неприятен проблем, който може да се стори смешен, но ме тормози супер много. Най-странното е, че се случва само вечер... През деня нямам никакъв проблем, но дойде ли вечерта и по-точно легна ли си, тъкмо когато се унеса, започвам да усещам супер силен сърбеж, който не ми позволява да спя. Въртя се и става все по-силно и дразнещо и от няколко вечери не съм мигвал. Задрямвам единствено на сутринта и след като се събудя проблема го няма... Ще отида на лекар в понеделник, но до тогава ми остават още две вечери и просто не знам какво ще правя, не се търпи....... Някой има ли идея от какво може да е и как да се отърва от него или поне да го облекча?
Къпал ли си се, скоро?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Понеделник не е чак толкова далеч. Тук едва ли някой ще ти даде кой знае колко адекватен съвет.
Чувала съм, че глистите може да са причина за анален сърбеж, но все пак не съм лекар. Нека те изследват.
Древна китайска поговорка: "Който си ляга със сърбящ гъз, се събужда със смърдящ пръст."
А колкото до сърбежа, може да го успокоиш с хапчета Зиртек![]()
Каране на колело
сигурно ти се ебе , може да извикаш AnarchyBoy той ще ти го тури за без пари
той затва те пита дали си се къпал понеже обича да му цапаразбира ги той хомяка
![]()
ай мри щото и с тебе ако се подхвана пак ще има бан , мирислаков
кофти работа
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last