- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Това ли е лицето на църквата?
чакай бе, защо още намали снимката бе, тамън щях да си я принтирам на фототапет.
абе ти що правиш пазарлъци с чужди снимки бре сатан и то на момиче, къде ти са топките, да не си ги направил на курбан в някакъв сатанински ритуал.
ПП: тя учи в Софийския
Просто е интересно, когато си общувал известно време с някой в интернет, постепенно си изграждаш един замъглен образ на човека срещу теб. Интересно е когато най-после успееш да свържеш мисловния образ с действителния.
И затова правя пазарлъци, защото знам, че искаш да видиш снимката. На мен също ми е интересно да видя твоя снимка. А виж даже ти предложих и моя снимка.
Nope... try again
ейййй, сакън да не й видя лицето, толко ревнив мъж, как може скарлет да живее с него, накрая може да се стигне и до домашно насилие, братче.
Последно редактирано от defender : 12-01-2013 на 23:57
за кое съм те измамил, кое точно от условието, което беше дал не изпълних .......... измами те несъобразителността ти.
грешен вярващ може и да е по-добре от невярващ праведник, но и още е казано, че не всеки, който казва "Господи, Господи", ще се спаси.
Такива работи стават по манастирите. И аз съм слушал неприлични изповеди за неща случвали се преди повече от 20 години в Рилския манастир от един човек, който по онова време е бил момче и работил наблизо в някакъв ресторант. Ама не за баба Гуси, а за дедо Гавраил. Стават такива работи, стават![]()
Зарежи глупостите. Снимката ти изобщо не може да се класифицира като снимка, предвид че дефиницията за снимка включва целта и предназначението на снимката , а именно наблюдаването на нещо, което в случая е неосъществимо. Ако ми поискаш един тебешир и аз го разтроша на прах и ти го дам, ще се брой ли за тебешир, предвид че не може да изпълнява главното си предназначение?
Ми аз откъде да знам каква ти е била целта ти, че такава снимка да ти пратя. Аз пращам снимка и видиш ли ще седна да мисля , чакай да видя каква цел имаш. Каза ми снимка, пращам снимка, това е.
А той човека искал да гледа очите, баси, трябваше да се сетя, толкова е близко до ума ... доктор сатан искал да гледа очите, как не се сетих.
Ама това не е моя цел, целта на всяка снимка е да се види какво е изобразено на нея. Ако не се вижда какво е изобразено, тогава губи стойността си на снимка. Това е общовалидно положение, не зависи от моята цел.
Както и да е, нямам намерение да ти слушам увъртанията, ако искаш голяма снимка, пращаш голяма снимка.
Последно редактирано от Otis_Driftwood : 12-02-2013 на 00:24
Докторе за какво ти е голяма снимка, ти да не си някакъв психолог или сатанист-екстрасенс и като ми видиш лицето и ти ставам ясен.
ти веднъж по аватарите познаваше хората, веднъж ме познаваше по думите, които съм използвал като пиша и нищо не позна.
Естествено, може да съм объркал. Дай снимка, може тоя път да позная.
ок, ако намеря някоя снимка дето съм направил оня поглед дето с него свалям мадами може да пусна.![]()
Кажете ми,че това е някаква неприемлива шега. Не мога да го повярвам! Твърде е..та този човек е,нямам думи.
Задушавам се,това е неприемливо!
![]()
Аз съм в шок.
да, също съм грешник
Последно редактирано от defender : 12-02-2013 на 21:06
Грешник не знам точно колко си, ама ако наистина си толкова религиозен, колкото описваш, си адския лицемер, както и всички останали фанатици.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
всеки е фанатик към своята философия, това просто е моят начин на мислене, не го правя нарочно или по принуда, нито насилвам или убивам хора, за това, че не са вярващи, старая се да зачитам сводната воля.
ти какво имаш предвид, идваш, нападаш ме, обиждаш ме, че не съм като тебе и после ми казваш, че аз съм фанатик.
ПП: сега с това поведение ако ми кажеш, че си и демократично настроена, направо ще ти повярвам.
Последно редактирано от defender : 12-02-2013 на 20:28
По темата.
.................................................. .................................................. ...............
Хах.... педали християни в църквата, педали християни и по форумите гледам също. Май има някаква схема тук ..... И дефендърчо като тоя си признава колко е грешен, а религията му служи само за прикритие, за оправдание, и то най-вече за пред самия него.