- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Единадесетокласници 2013/2014
^ Ами всъщност станаха 3.Литература, история и философия. Малко ми е рано, но Търново, София.. Ходи ми се и във Варна, но не съм сигурна, че там има журналистика.
При нас днеска беше голямото писане по литература, а другите класни чак януари. Вече съм се настроила пред ваканционно ;дд
И аз се записвам в темата! Имам още една олимпиада - по история, класните свършиха. Нямам търпение за ваканцията...![]()
Утре някой ще ходи ли по математика, защото аз мисля да се поразходя :Д.Иначе съм изненадан, че и на някой друг му харесва историята :О.Бту по история беше на 6 нали ??
На мен ми остава едно последно класно в сряда по френски, което се очертава да е много тегаво. Утре имаме директорска проверка, ама възнамерявам да скипна. След това в четвъртък имаме контролно по химия... Абе, общо взето докрай ще ни гърчат.Да не говорим, че три седмици буквално всеки ден имахме контролни.
Матурата ми ще е по френски най-вероятно и ще кандидатствам стоматология.
Имах някакви различни впечатления за теб.
Стоматологията е това, което очаквах най-малко. :о
Добре си се насочила иначе.
Впрочем, Френския, първи или втори език ти е?
Успех на всички ви.
Дано не ви сложат втора задължителна матура Математика, че го обсъждат отдавна. :Д
*сън*
И аз се записвам![]()
Има ли някой, който през 2015 ще се запъти към УНСС? : ))
Запис. Насочил съм се към История след като завърша(класирах се на областно на олимпиадата, надявам се да се класирам и на национално), даже се изненадах , че има и други луди глави като мен , които обичат историята.
Здравейте на всички! Аз също съм вашия набор :] Пиша много рядко тук, но тази темичка ми хареса. Уча в чужбина и тук съм последна година в колеж и за мое огромно щастие съм приета в университет. Ще продължа тук, защото държавата ми предоставя възможности за разлика от България. :]
Ако не е тайна в коя държава учиш? И какво мислиш да учиш в университета?
Уча в Лондон, Англия. За 2-ра година уча бизнес в колеж и в университета отново ще е бизнес- Бизнес Маркетинг или Интернационален Бизнес.