.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Крем за лице смесена кожа

Здравейте ! Може ли да ми препоръчате някакъв хубав крем за лице до 10 лв, защото направо съм блокирала .. кожата ми е смесена, мазничка в Т-зоната и мн суха по бузите. Нивеа Софт ми я прави адски суха и опъната (!?!?!?!?), синята нивеа да не говорим, уж хидратиращата билка с краставица пак ми я изсушава, с крем здраве лъщя много и пак ми е суха, с универсалния на талодерма ми излизат пъпки и направо не знам вече Мнения за гарниер есеншълс ??
    Никоя съм.Но-и всяка.Истина съм.И не съм.Призрак чакан и нечакан в люлката на твоя сън.Плаша те.И те привличам.Вая те.И те руша.И от нищо всичко ставам за горката ти душа. ~~~~

Супер фен Аватара на weheartiit
    пробвай нещо на mixa водят се добри за суха кожа (:

разпространени ли са, че не съм ги чувала
    Никоя съм.Но-и всяка.Истина съм.И не съм.Призрак чакан и нечакан в люлката на твоя сън.Плаша те.И те привличам.Вая те.И те руша.И от нищо всичко ставам за горката ти душа. ~~~~

Цитирай Първоначално написано от thund3rstorm Виж мнението
    Здравейте ! Може ли да ми препоръчате някакъв хубав крем за лице до 10 лв, защото направо съм блокирала .. кожата ми е смесена, мазничка в Т-зоната и мн суха по бузите. Нивеа Софт ми я прави адски суха и опъната (!?!?!?!?), синята нивеа да не говорим, уж хидратиращата билка с краставица пак ми я изсушава, с крем здраве лъщя много и пак ми е суха, с универсалния на талодерма ми излизат пъпки и направо не знам вече Мнения за гарниер есеншълс ??
    Гарниер крема за комбинирана кожа е отвратителен.Аз също съм с комбинирана и крема Babaria ми действа много добре.А ако проблема е толкова нерешим пробвай да слагаш на сухите места хидратиращ,а на мазните -матиращ.

Това е твоят крем: http://biotrade.bg/?p=48&id=52&l=1
    Много съм доволна от него. Хидратира без да омазнява.
    Продават се в аптеките и не е повече от 10лв.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от thund3rstorm Виж мнението
    разпространени ли са, че не съм ги чувала
    да ,в lilly и dm ги има ,ето и снимчица - https://www.google.bg/search?q=%D0%B...2F%3B800%3B800
    (има и други кремчета,порсто ти показвам този за смесена кожа )

и са сравнетилно евтини

Супер фен Аватара на Runaway11
    Пробвай тези на алверде - продават ги в дм и са по 6-7 лв. Има различни варианти - за матиране,хидратиране всякакви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си