.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Smile Персийски котки, КОТКИ, КОТКИ!

Здравейте! Такааа, купиха ми персийско котанче, на което много се радвам (знаете ги едни пухини сладури ), рижо, момче. На 9.12 прави два месеца. Имам много въпроси за отглеждането главно на котетата, като например, днес го изкъпахме, защото имаше едни, така да кажа, буби в корените на козинката. Паднаха. Незнам дали ще се появят отново за това казвайте, ако знаете, какво е. Трябва скоро да го ваксинираме и ще го водим, обаче всеки ми казва различно какво да му даваме, като например хапчета, капки, пудри, инжекции и т.н. Знам, че сигурно там ще ми обяснят там, но да си знам предварително на каква фирма или от къде да купувам въпросните обезпаразитяващи джунджурии. ( казаха ми някакви български хапчета и незнам ). Отделно пък сега много го сърбят ноктите и само ме драска, незнам да му се карам ли или да го остава докато му купим някаква играчка, и зъбите щели да му падат.. Най-важното сега ми е кога ще почне да се разгонва и да ми опикава всичко. Зима е и немога да го оставя на терасата, пък и ми казаха, че ще ни подлуди от мяукане.. А и да сме му купили плюшена играчка, която да (абе знаете).. Съветвайте ме, как е с вашите котета или какво да правя. :–)

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Ти котка като всички останали котки ли ще отглеждаш или динозавър? На терасата не можеш да я оставиш, няма да мяука толкова, че да не можеш да я понасяш...прекалено много са те наплашили. И ноктите и зъбите-всичко ще си минава от само себе си и много бързо ще му свикнете на грижите. Само повече сресване на козината и за тези паразити-консултация с ветеринар или някой, който си е имал работа с персийски котки.

Иъл, колко лигаво написано

Супер фен Аватара на mayaaa
    За паразитите и другите неща питай ветеринаря. Ние не сме специалисти.
    А за драскането - от сега те предупреждавам, има няколко месеца, докато котките са малки, когато са непоносими и непрекъснато хапят и драскат, но това отминава, да не се плашиш. И да, не си дръж котето на терасата...
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си