- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обещания за новата година
Скуката и наближаващата 2014 ме вдъхновиха да чета за обещания за новата година... Аз още нищо не съм си обещала, но може би ще го направя. Вие имате ли нещо на ум? Ще ми е много интересно да прочета какво искате да направите и постигнете през следващата година!![]()
Да имам малко повече смелост в действията , и това което искам да го направя наистина да го правя, а не само да си го повтарям ..
Нямам време да седна и да си изготвя новогодишния списък, но със сигурност ще фигурира захващането на френски, редовното ходене на спорт, изкарването на поне 2-3 онлайн курса плюс SAP Workshop, ако ме одобрят.
Пантерке, сподели за тези онлайн курсове, че ме заинтригува. Може и на лс ако искаш![]()
Не става ли въпрос за coursera? Ако не, искам и аз :Д
Да не пипам цигарите.
Да завърша с точките, които са ми предсказали или повече.
Да изкарам 6 от общо 7-ца по висша математика.
Спорт.
Да продължа със здравословното хранене.
Да съм по-мил човек.
:Д
Да стана по-организирана
Да намеря време за всичко и всички (които заслужават)
Поне да започна да уча още един език
Да завърша годината достатъчно успешно, за да си задържа стипендията и за последната учебна година
Да пътувам през пролетната и лятната ваканция
Да си намеря по-добра работа, макар и не всеки ден
Да не се разсторайвам при загубено състезания толкова много
Да взема да запиша право . Защото не съм толкова тъпа и осъзнавам че спорта е до време
Да се ограмотя по Математика и История
Да науча поне още 2 езика в частност руски и полски
Да ми се получат нещата с приемното семейство .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 12-06-2013 на 13:19
Да имам повече воля
Да стана по-сигурна в действията си (както вече казаха)
Да се храня полезно
Да спортувам като се постопли
Правя си такъв списък вечерта на 31 и ми е емоционален момент. Няма да го споделям тук, но ще ви чета. :Р Много говорят за хората тези обещания.
Да намеря време наистина да го захвана това програмиране.
Да продължа да бъда толкова дисциплинирана, а дори и повече.
Да си изчета целия списък с книги.
Да взема още един сертификат по френски през февруари.
Ще има и още неща, ама тези са първите, за които се сетих. :Д
По темата значи:
За 2013 имам списък, сега го погледнах - от общо 66 неща съм направила 21 и десетина са си в процес на правене, така че от 66 ще съм направила половината :Д скромна работа. И останалите моментално ги преписвам на ново в тефтера по ред на важност и ще си чакат реда
heartshapedbox и PinkPan7her ако може да обяснят на невдяващата ми личност за курсовете - какво, що... ако не съм много нахална за повече инфо
coursera.org - безплатни онлайн курсове, достъпни за всички. (Революция и вдъхновение!) Може да се запишеш за неопределен брой. При завършване на повечето получаваш сертификат. Има от Харвард, Станфорд, МИТ, етц.
Като си харесаш някой и се енролнеш, има секция с обяснения как е структуриран съответният курс. Разцъкай и ще ти хареса : ))
Абе, не знам, но си мислих, че ще има поне едно "да отслабна". Иначе другото ми предположение за цигарите го имаше някъде.Хора, наистина много ми е интересно да ви чета!!
За сега стигнах до:
-Аз да отслабна нямам нужда, но: да ходя редовно на фитнес (това вече съм го почнала и за сега съм доволна от себе си, така че не знам дали е много-много като новогодишно обещание, но да каем да не спирам)
-Да се стегна по информатика, защото нещо започнах да се излагам на състезанията си.
За сега това, после ще допълвам.![]()
Deadlock, мерси
За последно разводнявам темата, обещавам ^^
http://www.teenproblem.net/forum/sho...9#post10942879
Искам само едно: да продължа да се развивам и да опознавам живота /станах две май/
Никакви обещания няма да си давам.
Единствено се надявам нищо лошо и негативно да не се случва през 2014.
Тази година преживях толкова много негативизми, че нито мога да си представя, нито да преживея още такива емоции.
Тука съм с теб и аз!
Да си намеря работа.
Да взема стипендия.
Да си намерим (фиктивно, то пак само аз ще търся) свястна евтина квартира.
Да се науча да лягам по-рано.
Да се храня малко по-здравословно и да се науча да ям рано закуска.
Да започна да спортувам.
И най-вече с приятелят да заживеем заедно и да успеем да се справим.
Да говоря френски перфектно и да се отърва от ужасния акцент.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Това последното е малко невъзможно да се случи за една година, но определено ще си на прав път!![]()
Относно съвместното съжителство - пожелавам ви да не се изтрепете с твоичкия :д
хм... досега никога не съм правила подобни списъци, но като се замисля има някои нещица, които ми ще да направя/променя идната година.
Например:
Да започна да се храня редовно
Да увелича физическата си активност
Да изчета всичко набелязано
Да задвижа проекта
Да пътувам
В общи линии да спра да си губя времето и да започна да го оползотворявам.
И да не си занемярявам здравето.
И сега след като го видях черно на бяло реших, че няма смисъл да чакам да дойде другата година. Мога да предприема стъпки към промяната още днес.
Ще взема да си го принтирам това и да си го лепна до огледалото.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да запазя момичето до себе си![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
До момента никога не съм си правила подобни списъци, но ще пробвам.
* Да започна да говоря с хората повече. Не трябва да събирам всичко в себе си. Може би трябва да съм мъничко по-комуникативна също, така че и на това се надявам.
* Да продължавам да бъда все така директна.
* Да започна да се храня по-добре. Нито твърде много, нито недостатъчно. И освен това да спра да ям боклуци. И да вдигна поне 5 килограма.
* Да оправя отношенията си с родителите, приятелите и гаджето ми.
* Защо не да започна да спортувам? Или поне да увелича разходките и да ги правя поне сред природата.
* Също да започна курсовете за шофьори.
* Да обърна повече внимание на литературата и географията. Общо-взето да стана по-сериозна.
* Ще ми се да направя едно моренце или екскурзийка с приятелите.
* Работа.
Да започна да играя шах по-добре
Да се заема по-сериозно с писането
Да се класирам за национален кръг на олимпиадата по английски и там да се представя на високо ниво
Да взема стипендии
Да печеля някви състезания
Да спечелиме проекта и да идеме в Европата
Да научавам много за всичко и всички
Да се влюба и да се влюбат в мен
Мооже и да започна да спортувам
Да продължа да съм вегетарианец
Да полагам още повече грижи за външния си вид
Да науча повече за себе си
Това е![]()