.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    А защо не върху дъртаци? Ако дъртаци са 28-45 годишните? Но все пак те имат понижено хормонално ниво,а след 50 години по тая причина губят и мускулна маса. И трибулусът възстановява тяхното хормонално ниво до нормалните стойности за мъже.
    Еми да това са дъртаците ,от около 30 нагоре,понеже спада тестостерона с по 1% годишно всяка година. Не за масата идиоти тийнове,където на 17-18 искат трибулус да го пият и не им действа.После що си дадох парите,що имам гинекомастия,що съм такъв идиот и прочие въпроси,нали

Супер фен
    Да. Писано е също,че при опити с примати е повишило тестостерона им с 52 %. Има само на едно място единствена забележка,че нивото на хормона при някои опити с хора не надхвърля физиологичните граници. Тоест след вземането на трибулуса хормонът може да се вдигне колкото е на един мъж с много високо хормонално ниво. И не повече. Обаче това е супер. Защото препаратът има меко стимулиращо действие,а не качва наднормено и ударно нивата на хормона. За разлика от анаболите,които предизвикват огромна нефизиологична концентрация за известно време и могат да подтиснат собственото производство на хормон след спирането на анабола.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Последен път ти казвам, трибулсът не повишава тестостерона. В него има съставка, която при достатъчна концентрация го прави. И ерекцията не зависи само от тестостерона.

Град
    София
    Червения бик е тъп на гадуле! Пича му вика, че няма изследване, доказващо повишаване на нивата на тестостерона, при младите, тоя тъпяк му обяснява кви изследвания чете и колко имал по музика, в пети клас!
    До автора: пробвай със сода каустик. На мен ми помага!
    Много обичам,когато хората казват:
    "Живота ми е тежък."
    И аз да ги попитам:
    "Сравнение с какво?"

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от pipoto Виж мнението
    МускулатОра и маса на масата...- учите на най-важното. Идинствения проблем е, че не учи на честен бой, а често ползва похвати като бъркане в Учи, удар в слабините и т.н., който обаче могат и да ти спасят живота. В действителност зависи - мускулатОра ще развиеш и с футбол в краИна сметка.
    Показвам "грамотните" писания на човек, който не е тъп.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Последен път ти казвам, трибулсът не повишава тестостерона. В него има съставка, която при достатъчна концентрация го прави. И ерекцията не зависи само от тестостерона.
    Не мога нищо да ти разбера! Много объркани и несвързани са разсъжденията ти. Твърдиш, че Трибулусът не повишава тестостерона, а ми даваш научно изследване. В което пише точно обратното, че го повишава.

"Последен път ти казвам, трибулсът не повишава тестостерона. В него има съставка, която при достатъчна концентрация го прави." А това пък е пълен абсурд! Не трибулуса покачвал хормона, а някаква съставка на трибулуса. Гениално!
    По същия начин можеш да кажеш "Не Панадола и Колдрекса лекуват настинката,а някаква тяхна съставка лекува". Не дрехата (яке,дънки) те облича и топли. А вълната,памука,коприната. Ти не ходиш с обувки и маратонки, а с телешка кожа на краката. И когато на тренировка по бокс някой те удари, не той те е ударил, а неговият юмрук или неговата ръкавица. Уникална логика!

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Еми щото си прост, за тва не разбираш. Ама не мога да ти лекувам тъпотията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си