- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Мусколна маса
Еми да това са дъртаците ,от около 30 нагоре,понеже спада тестостерона с по 1% годишно всяка година. Не за масата идиоти тийнове,където на 17-18 искат трибулус да го пият и не им действа.После що си дадох парите,що имам гинекомастия,що съм такъв идиот и прочие въпроси,нали![]()
Да. Писано е също,че при опити с примати е повишило тестостерона им с 52 %. Има само на едно място единствена забележка,че нивото на хормона при някои опити с хора не надхвърля физиологичните граници. Тоест след вземането на трибулуса хормонът може да се вдигне колкото е на един мъж с много високо хормонално ниво. И не повече. Обаче това е супер. Защото препаратът има меко стимулиращо действие,а не качва наднормено и ударно нивата на хормона. За разлика от анаболите,които предизвикват огромна нефизиологична концентрация за известно време и могат да подтиснат собственото производство на хормон след спирането на анабола.
Последен път ти казвам, трибулсът не повишава тестостерона. В него има съставка, която при достатъчна концентрация го прави. И ерекцията не зависи само от тестостерона.
Червения бик е тъп на гадуле! Пича му вика, че няма изследване, доказващо повишаване на нивата на тестостерона, при младите, тоя тъпяк му обяснява кви изследвания чете и колко имал по музика, в пети клас!
До автора: пробвай със сода каустик. На мен ми помага!
Много обичам,когато хората казват:
"Живота ми е тежък."
И аз да ги попитам:
"Сравнение с какво?"
Не мога нищо да ти разбера! Много объркани и несвързани са разсъжденията ти. Твърдиш, че Трибулусът не повишава тестостерона, а ми даваш научно изследване. В което пише точно обратното, че го повишава.
"Последен път ти казвам, трибулсът не повишава тестостерона. В него има съставка, която при достатъчна концентрация го прави." А това пък е пълен абсурд! Не трибулуса покачвал хормона, а някаква съставка на трибулуса. Гениално!
По същия начин можеш да кажеш "Не Панадола и Колдрекса лекуват настинката,а някаква тяхна съставка лекува". Не дрехата (яке,дънки) те облича и топли. А вълната,памука,коприната. Ти не ходиш с обувки и маратонки, а с телешка кожа на краката. И когато на тренировка по бокс някой те удари, не той те е ударил, а неговият юмрук или неговата ръкавица. Уникална логика!
Еми щото си прост, за тва не разбираш. Ама не мога да ти лекувам тъпотията.