.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe

Golden Rose fondation // BB или CC cream

Днес пробвах един фон дьо тен в козметичния магазин, но тъй като го нямаше в наличност изобщо, не можах да си го купя. Само знам, че беше на Golden Rose, беше и номер 27. Тестерчето беше златисто такова с черна капачка(ако не се лъжа) и беше около 10см дълго.

Издирвам го, тааа малко помощ? :Д
    *Цената беше 10лв.

Също имам един друг въпрос: Кои BB и CC кремове сте ползвали, харесват ли ви? На какви цени са и от къде ги взехте? Чудя се дали да не си взема, защото BB крема на Nivea не ми хареса особено, плюс че тяхното light, за мен е mega dark, като се има в предвид, че аз не съм с толкова светла кожа (трябва да го прекръстят).

И последен страничен въпрос, къде слагате продукта, за да разберете дали пасва на кожата ви? Аз винаги съм го правила на обратната част на дланта, но тази дето работеше в магазина ми каза, че било грешно, но не ми обясни къде трябва действително да се прави. О.О (Аз не го вярвам, но може и да съм в грешка.)

Тенк ю!
    Последно редактирано от fUcKsMiLe : 12-10-2013 на 14:41
    *сън*

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Ами аз съм доволна от бб крема на гарние, използвах на нивея, но наистина и на мен това light ми е толкова тъмно, че просто не мога да го използвам и май ще е за хвърляне.Та този на гарние си го взех от lilly и принципно е 15 лева, но аз преди няколко дена си го взех намален на 9.Уникален е.А за фдт на golden rose, който търсиш не мога да ти помогна, но съвета ми е да се насочиш към друга марка специално за фдт Забравих да кажа, че наистина е грешно там да се изпробва козметика на дланта.Тестери се пробват накъде отсрани на лицето, където нямасх фдт или пудра, тъй като, ако имаш няма да може правилно да прецениш цвета на това, което пробваш.
    Последно редактирано от sunshine :** : 12-10-2013 на 15:42

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Благодаря и на двете за бързия отговор!

Цитирай Първоначално написано от sunshine :** Виж мнението
    Ами аз съм доволна от бб крема на гарние, използвах на нивея, но наистина и на мен това light ми е толкова тъмно, че просто не мога да го използвам и май ще е за хвърляне.Та този на гарние си го взех от lilly и принципно е 15 лева, но аз преди няколко дена си го взех намален на 9.Уникален е.А за фдт на golden rose, който търсиш не мога да ти помогна, но съвета ми е да се насочиш към друга марка специално за фдт Забравих да кажа, че наистина е грешно там да се изпробва козметика на дланта.Тестери се пробват накъде отсрани на лицето, където нямасх фдт или пудра, тъй като, ако имаш няма да може правилно да прецениш цвета на това, което пробваш.
    Аз исках да си взема този, защото преди Х време, една момиче го ползваше същия и го пробвах, и се оказа добър за моята кожа, но явно няма да го намеря :д Ще ида да питам пак за него, ако не ще питам поне кой от всичките им е, за да знам.
    *сън*

Повече от фен Аватара на rositzza
    Когато си избирам нов фдт винаги го плескам на носа (като не нося др фдт) Най-лесно е, а не да се кривя и да не мога да го видя
    От бб кремовете на Гарние съм чувала доста добри отзиви

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз ползвам BB крема на Гарниер от време на време. Единственото, което бих посъветвала е да слагаш съвсем малко количество на лицето си, защото инъче започва да лъщи. Мисля, че самият крем е по-мазничък! Преди все го матирах с пудра, но ми омръзна, а и порите се запушват. Отколкото до пробата, дали този тон пасва на кожата на лицето ти - магазинерката е права. На ръката е грешно. Просто като си купуваш фдт, BB/CC крем или пудра отиди без грим и пробвай директно на лицето.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    вие сте луди

да си намажеш на лицето от тестер е същото като да пробваш панталон без бельо
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    вие сте луди

Нали се досещаш, че говорим за шишенце, в което хората не могат да бръкнат с пръсти?! Поне аз говоря за такъв тестер. То да не е молив за очи и всеки 2-ри да тръгне да се маца с него?!

Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    вие сте луди

Аз си мажа ръката с всякакви тестери. Така или иначе в ежедневието докосвам много мръсни неща, та не мисля, че един замърсен тестер ще ми докара сериозна алергична реакция. Как иначе да си избера продукт за лице?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ръката и аз и я мажа, обаче за лицето ми е безумно да го омацам с нещо...различно е, ръцете мога веднага да ги мина с гел, ама лицето с него няма да си намажа
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си