.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен Аватара на baby_baby

Интересно ми е

Какво за вас е сериозна връзка ще се радвам да споделите

Супер фен
    Никаква идея си нямам не знам защо.
    А за теб?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Такава връзка, в която липсва егоизъм, а на първо място са отдадеността и доверието и за двете страни.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Връзка, в която и двамата сте наясно с намеренията на другия, за връзка и изграждане на нещо стабилно.
    Когато си имате ваши си собствени малки ритуалчета..
    Обмисляте съвместното си бъдеще заедно и градите планове за напред..
    Подкрепяте се и в добро и в зло.. и се обичате.. безусловно..
    Не поглеждате чуждо и не сте егоисти, връзка, в която даваш всичко на другия, без да искаш нищо в замяна.
    А той естествено също ти дава всичко.. без да се колебае.

И още бая..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

доверие, постоянство, като се скарате да не изневерявате иии взаимопомощ.. това е според мен най-важното

Мега фен Аватара на xoxi
    На мен ми е по-интересно какво е несериозна връзка?!
    Ако човек не е сериозен и не се чувства отговорен към другия в една връзка, то тогава въобще не трябва да се говори за връзка, а просто за убиване на времето заедно.
    За мен всяка ВРЪЗКА е сериозна.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Връзка, в която и двамата сте наясно с намеренията на другия, за връзка и изграждане на нещо стабилно.
    Когато си имате ваши си собствени малки ритуалчета..
    Обмисляте съвместното си бъдеще заедно и градите планове за напред..
    Подкрепяте се и в добро и в зло.. и се обичате.. безусловно..
    Не поглеждате чуждо и не сте егоисти, връзка, в която даваш всичко на другия, без да искаш нищо в замяна.
    А той естествено също ти дава всичко.. без да се колебае.

И още бая..
    Че то и 14-15 годишните понякога си градят подобни планове . Освен това егоизмът в една връзка не е чак такъв порок защото е особено важно да се запазиш и като отделна личност . В край на сметка ти нито ядеш нито дишаш вместо полвинката си . За мен самата дума връзка е разковничето щом съм с този човек значи имам някакви очаквания за нас и бъдещето ни . Не е важно какви общи плонове градите а дали тази градация прераства в нещо реално .
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 12-11-2013 на 11:00

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Че то и 14-15 годишните понякога си градят подобни планове . Освен това егоизмът в една връзка не е чак такъв порок защото е особено важно да се запазиш и като отделна личност . В край на сметка ти нито ядеш нито дишаш вместо полвинката си . За мен самата дума връзка е разковничето щом съм с този човек значи имам някакви очаквания за нас и бъдещето ни . Не е важно какви общи плонове градите а дали тази градация прераства в нещо реално .
    Не си ме разбрала какво искам да кажа.. както и да е.
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Това да се запазиш като личност въобще не означава, че трябва да си егоист.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Това да се запазиш като личност въобще не означава, че трябва да си егоист.
    +1 Бтл Мони слушай Петя разбира ги.. забелязал съм, че е доста обективна..

И ндам аз също съм на мнение, че можеш да запазиш себе си, отдавайки се изцяло на любимия си..
    Любовта според мен като цяло е именно това, да даваш без да искаш в замяна..
    А да си егоист в една връзка е бая тъпо всъщност..
    Dr. Gregory House

Може и така да е до известна степен . Никъде не съм казвала че трябва да даваш и после да исакш в замяна твърдо против съм това . Имах предвит че ако даваш само а от другият не получаваш нищо то тогаав трябва да се замислиш. Какво значи да се отдадаш изцяло на любимият си ?! И не не мисля че е е тъпо ако другият човек не дава нищо от това което правиш ти за него .

Наскоро на една приятелка гаджето ѝ беше съобщило нещо от сорта на "Нали ти е ясно, че на празника ще бъдем с моята компания"
    Не ви ли звучи зле? Тя така или иначе би се съгласила, но така директно да ѝ го съобщи, вместо да ѝ го предложи като варант и тя да приеме звучи толкова грозно(егоистично).

Та в този ред на мисли, нещата в една връзка трябва да се обсъждат, а не съобщават. Дори и отговорът да е ясен и за двамата преди да се стигне до взаимно решение, просто самото отношение е показател.

П.П: Мисля, че тук говорим за двустранни отношения, разбира се, че е тъпо единия да прави каквото може за другия, а той от своя страна да не откликва със същото. Отношенията и на двете страни следва да са единтични.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 12-11-2013 на 11:45

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Може и така да е до известна степен . Никъде не съм казвала че трябва да даваш и после да исакш в замяна твърдо против съм това . Имах предвит че ако даваш само а от другият не получаваш нищо то тогаав трябва да се замислиш. Какво значи да се отдадаш изцяло на любимият си ?! И не не мисля че е е тъпо ако другият човек не дава нищо от това което правиш ти за него .
    Е нали това ти обяснявам, когато и двамата давате без да искате, се получава една хармония, пък и ключът към успешната връзка са разговорите.. не нервите и караниците.. когато говорите, разговаряте и си обяснявате всичко, то тогава връзката ще е перфектна, както каза Петя и показа пример..

Сериозна връзка е когато и двамата правите именно това, давате всичко от себе си, без да ви е поискано, без да очаквате нещо в замяна.. Поне според мен.

ПП; Петя т'ва верно е било грубо и много егоистично.. o.O
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    В която и двамата вече са се "наживяли", градят бъдещето си заедно и могат да бъдат опора един на друг.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Пръстен на ръката ми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си