.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 336

Hybrid View

Голям фен Аватара на shades
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ot kakuw zor wruzkata shte e izcherpana, ako e izpital fizichesko wlechenie kum druga? Ili az kum drug? Tiq dni shte se razpisha i shte obqsnq kakwo imam predwid az pod izcherpana wruzka.

Shades, na wsqko gurne merudiq mai? Violenza me razbra idealno. I mnogo interesno kak tuk obqsnqwash kolko sum bila strahliwa, ama inache goworish kak sum bila agresiwna i skandaldjiika. Nqkak sramejliwostta mi ne mi poprechi da ti kaja i po telefona, che pishesh pomii...pone po moite spomeni. Mnogo jalko za muj da se suche i wie kato zmiq, za da se izmukne. Nr wijdam az tuk ot twoqta proslowuta uwerenost.
    знам че вътрешно те яде да разбереш кое е истината от двете , при мен не е лесно никога знам че е кофти усещането

не се сещам кога ми каза че пиша помии , по скоро се умилкваше , а другото нещо на няколко въпроса си глътна езика ама както и да е

от кое да се измъквам точно аз не виждам да съм попаднал в някаква лоша ситуация че да се измъквам даже не ме интересува какво искаш да кажеш така че не обяснявай

много жалко за момиче да се крие само в нета а в реалността да се умилква

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
    знам че вътрешно те яде да разбереш кое е истината от двете , при мен не е лесно никога знам че е кофти усещането

не се сещам кога ми каза че пиша помии , по скоро се умилкваше , а другото нещо на няколко въпроса си глътна езика ама както и да е

от кое да се измъквам точно аз не виждам да съм попаднал в някаква лоша ситуация че да се измъквам даже не ме интересува какво искаш да кажеш така че не обяснявай

оф, ае престани да си изливаш нещата тук
    обяснявай се на лично

по-късно ще се включа с още по темата

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението

Изтрий си съобщенията,моля.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си