.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен

Реплика или оригинал?

Здравейте,
    искам да ви попитам каква е разликата между репликата и оригинала на Samsung S III или IV, тей като искам да си купувам такъв телефон, но не ми се дават 1000лв, а видях много изгодни предложения на реплики. Характеристиките на рекликите същите ли са и т.н.?

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    НЕ, НЕ СА СЪЩИТЕ.
    РЕПЛИКАТА Е ПЪЛЕН БОКЛУК!
    НИКОГА НЕ СИ ВЗИМАЙ РЕПЛИКА!

Разликата е огромна. Телефоните реплика са пълни болуци, камерата им не отговаря на пикселите, тоест ако камерата е 5 mega ще отговаря на 3 или по - малко. Също така touch screen - а е прецакан малко. По - добре си вземи оригинален.

Голям фен Аватара на shusha
    Оригинала си е просто оригинал май френд

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Една приятелка имаше на Самсунг С2. Развали се за няколко седмици. Екрана е по-зле, както и камерата. Да не говорим , че батерията беше 1200 :О

По-добре не. Няма паметта да е същата като оригинала. Като цяло репликите са копие на външния вид на телефона просто.

С колко пари разполагаш ?
    Ако нямаш средства , по-добре не се прави на гъзар. Смешно е. Събери си и си купи добра машинка

Повече от фен
    По принцип ми обещаха телефон по избор, обаче ми предстои бал а-у и не ми се дават 1000лв за телефон.
    А mini-тата на S III и IV със същите характеристики ли са като галакси с3 и 4?

Цитирай Първоначално написано от babylove Виж мнението
    По принцип ми обещаха телефон по избор, обаче ми предстои бал а-у и не ми се дават 1000лв за телефон.
    А mini-тата на S III и IV със същите характеристики ли са като галакси с3 и 4?
    Не са със същите, а някъде наполовина от с3 и с4.
    С4 мини е страхотен избор, много по-добър от с3 мини.

Супер фен Аватара на JDeel
    Веднъж отварях едно менте на iPhone на една приятелка, изпуснала го и нещо се разместило вътре. Това си беше детска играчка - кофти дисплей, кофти навигация, кофти изработка, въобще много зле. Вероятно има и по-добри реплики, но май не си е добра идея като цяло

1000 лв и според мен са супер много за някакъв си телефон (има чудесни лаптопи за тия пари), но има и по-евтини телефони също така. Пък и разни таблети има, ако зора е да е многопикселова плочка с докосвания и жестове.

Супер фен Аватара на Anonys
    Аз си взех с3 за 480лв с 18 месеца остатъчна гаранция в перфектно състояние.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    S4 отдавна се намира за суми около 800лв. нов без договор.

Имам въпрос, но не съм сигурна подходящ ли е за темата, така че предваритено се ИЗВИНЯВАМ . Най-добрата ми приятелка си взе Самсунг Галакси С4 Реплика разбирасе ( малко е стисната), но се оказа, че телефонът не става за нищо ( няма операционна система, зарядното не работи, батрията пада за 4 часа без да бъде докоснат телефонът, няма никаква памет, а камерата не струва ) единственото му ползване есемесите и разговорите.Въпросът ми е такъв тя е получила телефона с наложен платеж и преглед преди закупуването му, тоест имала е възмможност да го види и го е видяла, но тогава не е забелязала тези неща има ли възможност или някакъв вариант телефонът да бъде върнат и парите възстановени, да бъде заменен с друг ( качествен) или пък МОЖЕ ЛИ ДА ПОДАДЕ ЖАЛБА В ПОЛИЦИЯТА. Като се има в предвид факта, че пратката е била с наложен платеж и е имала опция преглед??? Много искам да и помогна, но не знам как ???

anonymous895156
    Guest
    каква жалба тя си е виновна, че е толкова наивна
    гадно за нея

колко пари беше
    за реплика повече от 50 не давам

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Насочи се към по-ефтини марки

Защо не си купиш нещо такова примерно :
    1) http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IPHONE-PAP5450
    ИЛИ
    2) http://www.technopolis.bg/b2c/detail...EG-SM16+-BLACK

5 инча е и с4.

(ПРЕДЛАГАМ ТЕЗИ ТЕЛЕФОНИ, КОИТО ПОНЕ ИМАТ ГАРАНЦИЯ, ПОЗНАВАМ ПРИЯТЕЛИ КОИТО ИМАТ И ГЛЕДАМ ДА НЕ СА СУПЕР СКЪПИ , ЗАЩОТО КАЗА , ЧЕ НЯМАШ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ДАДЕШ МНОГО ПАРИЧКИ)

130 лева и отделно доставката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си