.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53
    Аз пишех доста навремето,но сега спрях,защото форумите станаха доста еднообразни и скучни,сякаш повече се набляга на адския дизайн и по-малко на идеята,другото е много малко хора пишат редовно и постоянно ми се случва да започна да пиша с някой и той да изчезне безследно,ако някой знае форум моля да ми прати линк на лични,за да се регистрирам понеже ми се пише,а не съм намерила къде.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от fuel. Виж мнението
    Аз пишех доста навремето,но сега спрях,защото форумите станаха доста еднообразни и скучни,сякаш повече се набляга на адския дизайн и по-малко на идеята,другото е много малко хора пишат редовно и постоянно ми се случва да започна да пиша с някой и той да изчезне безследно,ако някой знае форум моля да ми прати линк на лични,за да се регистрирам понеже ми се пише,а не съм намерила къде.
    О, този проблем беше най-редовен. Понякога седиш и със седмици чакаш другия да пише в самото рп, а в същият момент ги гледаш как си спамеха във флуудовете и просто в един момент беше станало надпревара за повече мнения и нямаше нищо от рода на рпг, а си беше обикновен форум
    .
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на supersonic0
    Леле като се сетя и аз колко съм писал в такива форуми... Такава хубава носталгия ме налегна
    Los Merengues...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си