Здравейте аз се казвам.. абе май няма значение Значи има едно момче което харесвам от много време правя всичко възможно да му се харесам .. и мисля че и той ме харесва .. но не иска да бъде с мен и почти винаги прегръща някое момиче пред мен нарочно може би ... но така направо се побърквам.. сигурна съм че е на ясно с чувствата ми.. няколко пъти бяхме заедно но така и не се получи нещо повече .. не знам каква е причината да не иска да бъде с мен .. може би се срамува от мен .. а аз имам избор, но никое момче не може да ме впечатли като него .. моля помогнете ми
Първо, защо си мислиш, че ги прегръща нарочно след като така се поздравяват всички?
Второ, защо не говориш с него.. дали има чувства към теб, ако има каква е причината да не сте заедно и тн.
Трето, не мисля, че това е чаааак любов.
Успех
не искам да звуча грубо и разочароващо просто имам такива случаи и разбрах, тези действия които ти описваш определено не значат че на някои му пука за теб ...ако искаше щеше да е с теб повярвай,ако все пак мислиш че има чувства към теб говори с него за да разбереш истината
Харесвам едно момче и преди около 7 месеца го попитах дали има чувства към мен а той каза, че няма след това се опитах да го преодолея, но не мога да спра да мисля за него а най гадното е че сме от един клас и след месец ще се виждаме почти всеки ден. Моля дайте ми някакъв съвет не издържам повече.