.
Резултати от 1 до 25 от общо 2929

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението

Може ли да разкажеш за това първото чудо?
    Много се чудя на Акне Аут, тъй като никога не съм имала акне като акне, но имах две-три пъпчици миналата зима и от тях останаха гигантски пори, които се запушват, аз ги почиствам и те пак се запушват и си стоят червени и ще откача и всъщност само заради тях нося фдт. Дали ще се получи с Акне Аут, или то е само за пъпки? Ако не, какво ще ми препоръчате за проблема?

Не мога да ви изразя щастието си когато минавах по улицата покрай малко магазинче и от витрината ме гледаше маската, за която ви бях говорила - българските, които се правят от учените в БАН с почти изцяло натурален състав. Тази на витрината аз разбира се я имам във вариант от 1 литър. но имаха и другата, която щях да поръчвам от дистрибутора, тъй като знаех, че зареждат само спа салони, но не и магазини. Маските са ПРЕКРАСНИ! Новата е почистваща с екстракт от морски водорасли, мирише потресаващо ужасно, но трай бабо за хубост 20 минути и ефектът е приказен след това. Старата е подхранваща с мед и мляко, не мирише на биологичен отпадък и действа също толкова чудодейно. Използвам и двете, тъй като са с различни действия. Освен това съществуват още видове. От тази марка имам и един гел за уморени крака, който е единственото спасение след цял ден на токчета. В щастието че намирам маската, забравих да попитам и за един гел за венци на марката и май скоро пак ще мина от там. :Д
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-14-2014 на 08:36
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми