.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2929

Hybrid View

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Номерът е 302.

Калпазанка, тестват отделните съставки на продукта, но не й крайния продукт. Както, впрочем, правят абсолютно всички козметични компании. Никой няма да се позволи да пусне на пазара продукт със съставки, които никога не са тествани върху животно. А предполагам се досещате, че щом съставките са тествани, то е все тая дали крайният продукт не е.
    Една голяма заблуда е цялото това нещо, поне така ми се струва. Затова и спрях да се съобразявам с това. Ще е хубаво, ако някой ми докаже, че греша, де, и наистина има продукти, чиито съставки не се тестват върху животни.

Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Номерът е 302.

Калпазанка, тестват отделните съставки на продукта, но не й крайния продукт. Както, впрочем, правят абсолютно всички козметични компании. Никой няма да се позволи да пусне на пазара продукт със съставки, които никога не са тествани върху животно. А предполагам се досещате, че щом съставките са тествани, то е все тая дали крайният продукт не е.
    Една голяма заблуда е цялото това нещо, поне така ми се струва. Затова и спрях да се съобразявам с това. Ще е хубаво, ако някой ми докаже, че греша, де, и наистина има продукти, чиито съставки не се тестват върху животни.
    Искам да те разцелувам! Всичко що не се тества, вече е било тествано, затова е не мен ми е през един определен полов орган какво са избрали да си напишат на опаковката марката.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си